Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jiiijjjjiiiijiii

Skłóceni rodzice

Polecane posty

Gość jiiijjjjiiiijiii

Witam, mam problem i to poważny... Otóż planujemy z narzeczonym wziąć ślub w przyszłym roku. Niby wszystko super, ale... moi rodzice od 6 lat ze sobą nie rozmawiają, nawet na żadne imprezy rodzinne (typu komunia, chrzciny itp.) razem nie chodzą. Mało tego ,obie rodziny są ze sobą skłócone (ojca i mamy). Rodzice narzeczonego bardzo się kochają, już od dawna mówią o weselu "z pompą", o tańcach dla rodziców itp. A jak ja mam moich rodziców posadzić przy jednym stole?! Pozabijają się! Nie mówiąc już o wspólnym tańcu! Co ja mam robić? Przecież to ma być dla mnie najważniejszy dzień w życiu a nie dzień nerwów i płaczu. Miał ktoś skłóconych rodziców i rodziny na swoim ślubie? Jak rozsadziłyście gości? Jak było? Przecież nie zrobię 2 wesel :-( Dzięki za wszystkie odp :-(

Gość ...............ik
Może jakiś mały ślub? Albo bez rodziny? Nie wiem, ciężko powiedzieć..

Gość maturka4
Chyba tradycją jest, że ślub córki organizują JEJ rodzice. Jeżeli takie coś nie jest możliwe, to chyba po prostu zrezygnować z dużego weseliska na rzecz wystawnego obiadu w restauracji dla świadków i... wyjechanie na urlop

Gość jiiijjjjiiiijiii
matura4, u mnie jest tak, że to młodzi urządzają sobie wesele, nie rodzice panny młodej.

jesli twoi rodzice maja choc troche klasy,to pojda na wesele i beda zachowywac sie przyzwoicie! Moi rodzice tez nie rozmawiaja ze soba,ale jak trzeba to ida na wesele,nawet kolo siebie nie siedza,ale obchodzi sie bez zadnych niepotrzebnych scysji. A przyszlym tesciom powiedz,jak wyglada sytuacja,i niech nie oczekuja od twoich rodzicow wspolnych zabaw itd.