Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adrian20cc

Dziewczyny czemu mnie nie chcecie?

Polecane posty

Gość tomek z darłowa
"Nie jestem ani jednym, ani drugim, a jednak zdecydowałabym się na taki związek" To, że ktoś nie jest kaszalotem można stwierdzić po zdjęciu a nie po wypowiedzi zainteresowanej osoby.Te dziewczyny, które mówią że niepełnosprawność Adriana nie miałaby dla Niego żadnego znaczenia to hipokrytki albo KASZALOTY.

Gość tomek z darłowa
*dla nich

Gość karolina868
Znowu ten debil prawiczek zepsol temat. Powiem wprost wypierdalaj z tego forum śmieciu. Niszczysz każdy temat przez ciebie nie da sie dyskutować na poziomie bo masz umysł 12 latka.

Gość fan prawiczka z wiarą
dziewczyny a co wstydzicie się wyglądu?Kaszaloty z 20 kg nadwagą jesteście taka prawda!

"Znowu ten debil prawiczek zepsol temat. Powiem wprost wypie**alaj z tego forum śmieciu. Niszczysz każdy temat przez ciebie nie da sie dyskutować na poziomie bo masz umysł 12 latka." To straszne. Zamknałem się w sobie. 🖐️

Gość mój po prostu prawdę
prosto w oczy i to je boli - tzn. te hipokrytki i kaszaloty.

Gość figuś24
ale podsumowali koledzy wpisujące się tu dziewczyny.Nic dodać, nic ujać.

są choroy powodujace otyłośc np. tarczyca, cukrzyca, wrodzone wady, znam dziewczyne ktora jest otyła choc malo je bo jest chora, nie wiem na co bo nie chciałam pytac o szczegóły ani ona mowic, jesli sa takie dziewczyny to tak naprawde nie byloby tego tematu bo autor mialby partnerke, ale może jeszcze znajdzie, wilee ludzi nie moze znalesc bo ma rozne wady, nie tylko niepelnosprawnosc, taki los

jakos osoba niepelnosprawna autor staje sie mniej przydatny dla żony i nie może pomoc zonie w trudnych sytuacjach, np. zaniesc za nią zakupow, dziecka i wiele innych, gdyby dziewczyna byla na wozku to nie mialoby az takiego znaczenia a facet ma byc silny, ale z drugiej strony to dziewczyny predzej zwiąża sie z niepelnosprawnym niż faceci, faceci sa na to z wygodni

Cukrzyca (typu II chyba) jest konsekwencją otyłości, a nie na odwrót.Problemy z tarczycą w moim przediale wiekowym są niezwykle rzadkie.Moźe i ta dziewczyna, którą znasz je mało w towarzystkie a pod wieczór się opycha?Jak to powiedział aktor krający księdza z "Rancza" nadwaga nie bierze się z powietrza.

Jeśli jednak by i taka z nieuleczalną nadwagą (w co nie wierze) się znalazła to i ją zaakceptuje.I nie ma w tym desperacji wiem po prostu, że życie nie jest takie jakim sobie je wymarzyliśmy.

Gość Martaaaaaaaaaaa
a mi się wydaje, że mogłabym związać się z chłopakiem na wózku może nie jest to książe lz moich marzeń, ale ci z zewnątrz super sprawili, że w życiu głównie płaczę jak jadę na uczelnię - autobusem - to jeździ ze mną chłopak, który jest nisamowicie wprost przystojny, naprawdę idealnie zbudowany, ładna twarz, ale jest niewidomy do autobusu wprowadza go tata, a potem jedzie już sam ma jakieś 24 lata :) ostatnio zapytał mnie czy to ten przystanek i potem pół godziny uśmiechałam się do siebie :P

Gość hu hu hu
ja bymn sie wstydzila przedstawic takiego faceta znajomym, rodzicom. NA WÓZKU. od razu by se pomysleli ze co mnie na lepszego nie stac? i ze chyba mmnie slonko poraznilo ze chce byc z kims taki,m i tylko meczyc sie z niepełnosprawnym?

Gość hehe jak zwykle
dyskusja sprowadza się do tego co powie rodzina znajomi itd. tylko że ty spędzisz z nim kolejne 40 lat a nie twoi starzy czy "znajomy" 🖐️

Gość hu hu hu
co innego jakby mial kasy jak lodu :P a jak jest biedny jak mysz z marnymi 3 tys to sory :P:O

Gość hu hu hu
no tak ja bym spedzila te 40 lat? i co to za zycie? ciagle tylko klopoty i utrudnienia, taka prawda

Gość Martaaaaaaaaaaa
ale wy głupie jesteście kłopoty i utrudnienia możecie miec jak wasz będzie przystojny, bogaty mąż z 25 cm penisem po pysku bił albo zdradzał z kim popadnie albo nie szanował albo COKOLWIEK jak ma się takie kurewskie kryteria doboru partnera, to się nie dziwię, że potem płacz na uczuciowym

Gość agnieszka100
Ewentualnie jak by mial dużo pieniędzy ale jak zarabia 3 tyś i to jest jego jedyny dochod to przepraszam ale nawet ze sprawnym w takim wypadku bym nie była. Facet ma zapewnić byt a za takie pieniądze to chyba byśmy mieszkali na 20 m.k. i tynk ze ścian jedli.

Mam dużo więcej niż 5 czy 10cm.I co jeszcze mam Wam zdjecia pokazać?Nie zrobię tego, bo musiałbym zniżyć się do poziomu większości tu piszących, a bardziej zniżyć się nie da.Na dziś żegnam.

Gość adrian nie wiem czego oczekiwa
tutaj ale tego nie znajdziesz bo ci co tu pisza , a bynajmniej wiekszosc to ludzie z wlasnymi problemami i frustraci :D

zgadzam się w pelni z Tobą Paulinko.

Gość Adrian20ccds
tak na prawdę mam 7 cm i siusiam w pieluszki.

i co?powiedział prawdę:D

Gość cindy19n
Jestem młodą dziewczyną, związek z inwalidą zrobiłby ze mnie darmową opiekunkę:/

Gość powiedziało się parę
GORZKI ALE PRAWIDZIWYCH SŁÓW I JUŻ NIKT NIE POCIESZA:D