Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adrian20cc

Dziewczyny czemu mnie nie chcecie?

Polecane posty

Gość jdjjdfj
. bono , a po co klamac. Ktios wyzej napisal, ze zna faceta dobrego, ktory ma 40 lat i przez cale zycie nie moze kobiety znalezc mimo, iz sie staral. Taki jest siwat. Siwat jest podly nic i nikt tego, nie zmieni.

Ale jak można być aż tak perfidnym??? Wszyscy uwierzyliśmy jej a ona??? Bez komentarza;/;/;/ Podłość ludzka nie ma granic...

Gość tak na wiasem kązdy uwierzył
a to wyglądało tak dziecinnie po pierwszym dniu od razu spotkanie i zwierzenia? na jakim wy świecie żyjecie?

Gość jdjjdfj
Widzisz Wiki, ludzie nic nie nauczyli sie z historii :( nie nauczyli sie do czego doprowadzic moze nienawisc i nietolerancja. Od dluzszego czasu sledze ten Topik. Napewno to wszystko Adrianowi, nie pomoglo, co najwyzej jeszcze bardziej go zdolowalo. Swiat jest podly, po prostu podly. ja tam nie wierze w milosc chociaz chcialbym :(

Heh po tym jak napisała po spotkaniu juz wiedzialam ze cos jest nie tak,te zwierzenia itp;p ale myślałam że wczesniej oni np pisali na gg czy cos.. a tu tak.. przed tym ich niby "spotkaniem" ta cała agami wydawała się normalna dziewczyną a jak wyszło, wszyscy wiedza;/

Gość jdjjdfj
tak na wiasem kązdy uwierzył Oni chcieli po prostu probowac uwierzyc w to, ze swiat moze nie jest jednak tak okrutny, ale zarowno zycie, swiat i ludzie sa chuja warte. To tylko jedna wielka udreka trwajaca do smierci.

Gość chciec to moc

jdjjdfj: dlaczego nie wierzysz w miłośc? Istnieje nienawiść, zło ale też dobro i miłość.. chociaż proporcja między dobrem a złem jest mocno zachwiana;/

Strasznie teraz współczuję Adrianowi.. Miał wiarę a przez mógł ja stracic;/

Gość jdjjdfj
Droga Viki, mi tez sie smutno zrobilo jak to wszystko czytalem. A to nic w porownaniu do tego co Adrian musial czuc... Nastepny zawod liczyl na to, ze moze jak tu napisze, to znajdzie swoje szczescie, ale to bzdura. Ja szukalem przez cale zycie, a teraz przestalem.

Gość jdjjdfj
Milosc to pozadanie sam sie o tym przejkonalem. Moze zle to wyrazilem, nie wierze w milosc z wzajemnoscia. Pisali mi tu kiedys nie martw sie milosc Cie znajdzie. ja jej szukalem, potem ona mnie. Cos innego znalazlem gorycz tylko :(

"Nie myśl o szczęściu. Nie przyjdzie - nie zrobi zawodu, przyjdzie - zrobi niespodziankę." Bolesław Prus Może i tek bedzie w twoim przypadku?

jdjjdfj : Mogę wiedzieć ile masz lat ? Jesli nie chcesz- nie pisz.

Gość jdjjdfj
Strasznie teraz współczuję Adrianowi.. Miał wiarę a przez mógł ja stracic;/ I podjzewam, ze stracil. Uwiezyl, ze ma szanse na szczescie, uczucie, ale niestety dowiedzial sie tylko gdzie ludzie maja tych, ktorzy cierpia. Przez takie cos czlowiek moze sie zamknac w sobie i nie byc juz nigdy szczesliwa osoba tylko czekac na wozku az to co przez niektorych nazywane jest bogiem zabierze go z tego swiata.

Gość jdjjdfj
Mam 27 lat, a niespodzianki jak nie bylo tak nie bedzie. Pogodzilem sie z tym, ze bede zyl sam i zdychal sam. Zawsze bylem sam i nic na to, nie poradze.

Młody jestes jeszcze... wiesz 12 wrzesnia ide na wesele 54latki i 55 latka, kto by pomyślał ze sie odnajda po tylu latach samotnosci..

Gość jdjjdfj
Nie jestem taki mlody, przystojny tez nie i niesmialy jestem. Wychowalem sie w domu dziecka i nigdy nie zaznalem tego co nazywasz miloscia i cieplem chcialem tego, ale nie wyszlo. jak ostatnio probowalem do kobiety zagadac, to sie dowiedzialem, ze mam spierdalac bo wygladam jak gowno. Dobra spadam, nie bede Ci trul. Milego dnia. No i do Adriana jeszcze najlepeij nie szukaj milosci, bo jak widzisz to tylko bol przynosi. Trzymaj sie.

Wiele osób może pomyśleć, co taka młoda dziewczyna jak ja może wiedzieć o zyciu.... A jednak wiele przeżyłam, bardzo szybko dorosłam i zdążyłam poznać okrucieństwa tego świata...

Gość tak piszcie tak dalej
to chłopak nie długo pod pociąg wpadnie...

Gość Ciekawe jak
Pod pociag wpadnie :D bedzie sie z nim na wozku scigac :P :D :O

bardzo śmieszne. Jak masz zamiar komentowac tak głupio lepiej sie zamknij;/

Gość Ciekawe jak
mam inny pomysl bedzie robil za malenki wagon kolejowy :D zobaczymi ile ujedzie, albo skok na bungee. Mozna go tez na spacer po linie wyslac :D

Gość albo wstrzyknie
mu sie halidol i na autostrade na wyscigi z iirami :D

Gość To co wyzej apisane
to chyba jakis jebany neonaziol napisal, przeciez halidol to potezny psychotrop (http://pl.wikipedia.org/wiki/Haloperidol) ja nie wiem tylko czy ten koles wyzej to pisze na powaznie, bo takie opinie juz sa grozne, od czegos takiego zaczal sie nazizm.

Gość dziwne to troche
kurde, jakbym Wam nie powiedziala, to nikt nie zauwazyl ze cos nie gra. a adrianek z tym swoim najazdem na agami sie pojawil po tym, jak napisalam ze to dziwne, czemu nie wczesniej>??? cala ta historia jakas podejrzana

Gość no to gratulację tylko Ty zauw
ażyłaś.Ja już nie raz widziałam takie historie w wątkach o prawiczka:)

Gość LeGrandeVoyager
szkoda, że topic umarł:/

Gość też mi cos brzydko to śmierdzi
...