Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adrian20cc

Dziewczyny czemu mnie nie chcecie?

Polecane posty

heh nastepnym razem w okolicach wakacji i stycznia radze nie ufac takim topikom, choc chuj ich tam wie czy w czasie roku nie robia takich zaliczen, ale jestem oszukana ze to zaliczenie poprawkowe! nie rpzykladasz sie do nauki i wykorzystujesz nas do poprawek! jak nie zdasz to jak ubłagasz o druga poprawke to tez tu napiszesz?

Tak, moja siostra ją grała - bym nie pomylił się i napisał np. byłem:) Jest jeszcze ktoś "mój", ale wolę Wam tego oszędzić:) Taki eksperyment to tylko dopuszczenie do egzaminu:)

Gość zdjęcia Adriana już nie znaj
dę, bo nie pamięta co wpisywałem w Google Grafika:)

tak mnie to wciągnęło gdyby nie błąd mojej siostry - która była i Pauliną i Agami, że pewnie aż do ślubu Adriana i Agami bym kontynuował wątek i pewnie dłużej:)

Gość mało jesteście spotrzegawczy
1.Kto w wieku 20 lat zarabia 25XXzł na rękę? 2.Tak, napewno miałby tyle ceryfikatów. 3.Na początku napisał że Barlinek to Lubuskie:)Potem się poprawił ale i to było mało przekonywujące:)

Psychodemolka, to jest te zdjęcie ale nie pamiętam z jakiej strony to dałem, bo przecież gdybym nie dał na imageshack.us to byście od razu zauważyli, nie?:) Psychodemolka a Ty coś tu pisałaś w topicu?

napisała że się zakochała czy jakoś tak - nie wiem dokładnie bo uczyłem się do egzaminu.Kurde, a randki już nie raz chodziła, tylko jakoś żaden jej nie odpowiadał:)

ale i tak przez ponad 700 stron robić w bambuko to rekord ps.aktualnie poszukuję dziewczyny, więc możemy się poznać:) mieszkam i studiuję w częstochowie

Ja Ci uwierzylem, bo dlaczego mialem, nie wierzyc? Nastawienia mojego do osob niepelnosprawnych to, nie zmieni. Nie zamierzam Cie wyzywac, bo do netu i tak wielkiej wagi, nie przywiazuje. Aha i powiedz siostrze, ze dobrze zagrala kretynke. :)

tak specjalnie. Siostra wie, że dobrze gra bo chciała iść do szkoły aktorskiej. Jeśli kogoś uraziliśmy to przepraszamy, nie to było naszą intencją.