Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba przegrałam życie

Rozterki nastolatki

Polecane posty

Mam 17 lat. Jestem brzydka, mam pryszcze. Uważam (nie tylko ja) że mam nawet ładne ciało ale szpetną twarz. Nie mam zbyt wielu znajomych a juz na pewno nie mam takich z którymi można gdzieś wyjść gdy sie nudzisz. Całymi dniami siedze w domu. Czy to zmieni sie gdy pójdę na studia?

Jak masz pryszcze to do dermatologa. A problem najprawdopodobniej dotyczy twojej psychiki ;)

Samo się nic nie zmieni. Ale Ty możesz wiele. A Twoje problemy to nie pryszcze, tylko to, co w głowie, jako rzecze Bezedury.

nie. to się zmieni jak sobie w głowie nie poprzestawiasz. wyłącz internet, wyrzuć gazety. oglądasz codziennie piękne kobiety z okładek czasopism, z filmów, z reklam. pewnie dlatego tak jest. zacznij wychodzić na spacery po lesie, parku. do kina. znajdź znajomych z podobnymi zainteresowaniami i zaakceptuj siebie. nikt nie jest idealny. ;) więcej wiary w siebie :)

W sumie to jestem rozrywkowa osoba. Gdy jestem na wakacjach mam innych znajomych z którymi świetnie się rozumiemy i często wychodzimy. W moim rodzinnym mieście jestem przegrana. Może to dlatego że nieśmiała jestem i nie umie znajdywac sobie koleżanek/kolegów

To pora uwierzyć w siebie , napewno potrafisz odenalesc w sobie to piękno, to z czego jesteś zadowolona jeżeli chodzi o wygląd, a pryszcze możan zamaskowac, jak dodatkowo dodasz uśmiech i błysk w oczkach to Twoja "pryszczata " buzia nie bedzie już istotna ąz na tyle , tylko sjrza na siebie nie pod kątem braku gładkiej skóry

Gość Trust
jesli uwierzysz,ze jestes ładna...wara czegoś inni też to zauważa:) pryszcze...to jest mały problem...spodobaj sięsama sobie a będzie dużo lepiej ;)