Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ojaciekreceee

BYŁAM U WRÓŻKI...

Polecane posty

Gość ojaciekreceee

Byłam dzis u wrozki i chyba zaczynam tego zalowac, najpierw wrozyla mi o mnie, a potem na bliskie mi osoby, powiedziala, ze w najblizszym czasie mojego ojca dopadnie nawrot choroby, co jest prawda on jest po zawale i powiedziala, ze widzi w kartach smierc, strasznie sie boje i nie moge przestac o tym myslec....

Gość piekna ateistka
przestan sie zamartwiac! nikt nigdy nie wie co bedzie, cala przeszlosc przeciez nie jest ustalona z gory. ciesz sie ze twoj tato przetrzymal zawal i teraz jest na dobrej drodze do wyzdrowienia. w zawale najwazniejsze sa pierwsze 3 dni, potem najczesciej jest juz dobrze, jak sie stosuje do zasad lekarza. mi wrozka kiedys powiedziala, ze szybko zajde w ciaze z moim chlopakiem i ze bede miala cesarskie cieie.. wkrotce potem sie z nim rozstalam i teraz jestem z innym :) nie zamartwiaj sie niepotrzebnie - pomagaj tacie i mysl pozytywnie, a we wrozki srozki i inne tego typu rzeczy nie ma co za bardzo wierzyc :) pozdrawiam - glowa do gory :)

Gość piekna ateistka
oczywiscie chcialam napisac, ze cala przyszlosc (nie przeszlosc) nie jest ustalona :)

Gość ojaciekreceee
ale duzo z rzeczy ktore mowila byly prawda ;-|

bo ona ma zestaw odpowiedzi, ktore kazdemu sie trafiają, no dzisiaj rano robilaś siku, a wieczorem umyjesz zęby

Aja byłam u wróżki 2 razy. Byłam dla żartu z przyjaciółką i całą wizytę się śmiałyśmy, bo te niby wróźby były wtedy bez sensu. Najgorsze że 2 wróżby się sprawdziły, została jeszcze ta 3-ecia.

Gość gość
Wrozki....zawsze wola do&je&bac wiecej negatywnego niz pozytywnego to wyslannicy dja&bla. Dobra wrozka to czlowiek majacy na celu w swoim przekazie wesprzec tych ktorym wrozy i tak formulowac informacje by zawsze znalazla sie w nich nadzieja..lub zamknac gebe i nie mowic zlych rzeczy .Nasze spoleczenstwo tak zostalo wychowane zgnebic,do&je&bac,zdolowac, Widac to w reformie krztalcenia po nauczycielach sady&stach lepej dac trzy minus dziecku niz trzy plus...zgnebic zdusic psychicznie zeby nie nie mialo checi do nauki zawsze tak bylo i bedzie bo kazde pokolenie wychowywane jest tym samym systemem ,odbieranie ludziom motywacji,checi do zycia czy checi do nauki do jakichkolwiek pozytywnych zmian bo inni zawsze stwierdza ze z nas i naszego zycia nic dobrego nie bedzie...to nasza mentalnosc!!!!!!