Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość baardzo_zmartwionaa

co o tym myslicie?

Polecane posty

Gość baardzo_zmartwionaa

Ostatnio nasz 8 miesieczny zwiazek przechodzi kryzys.. Mamy po 28 lat, zczelismy sie coraz czesciej klocic, glownie o jakies drobnostki... Przestalam czuc, ze facetowi na mnie zalezy i napisalam do niego list, w ktorym opisalam co czuje, czego bym chciala i ze nie czuje sie pewna w tym zwiazku. Poprosilam tez, zebysmy na jakis czas przestali sie kochac, bo dla mnie seks to nie tylko doznanie fizyczne ale rowniez duchowe. Poprosilam go o wyrozumialosc... Na razie cisza.. Mam pytanie, jak myslicie, jesli facet mnie kocha i mu zalezy to zgodzi sie na cos takiego,,, ? A jesli sie nie zgodzi to co to moze znaczyc... ?

Jeżeli już po 8 m-cach związek kryzys przechodzi to na pewno nie wróży to dobrze na przyszłość... nie wiem czy ciągnięcie czegoś co się już nadpsuło po zaledwie 8 m-cach ma sens...

Gość bardzoo_zmartwionaa
wie, ze wyslalam ten list juz od ok 6 godzin.... I nic, cisza, a tak korci mnie zeby zadzwonic i zapytac.... ? Ale chyba nie powinnam ,prawda... ?

Jeden topik to za mało? Twoje rozwiązanie jest głupie, w życiu nie rozwiążesz problemu w związku dokładając następnych. Swoją drogą, z tamtego topiku pamiętam, że jednym z Twoich problemów, może nawet jedynym, jest to, że on nie ma zaplanowanej waszej przyszłości - po 8 miesiącach to zupełnie normalne. Jeśli chcesz coś zmienić, to rozmawiaj, zamiast bawić się w lekko dziecinne listy i szlabany. Ale się rozpisałam :D

Gość baardzo_zmartwionaa
no ok, ale stało sie...list został wysłany i on go zapewne przeczytał...

Gość baardzo_zmartwionaa
Pytanie do facetow.. gdybyscie kochali dziewczyne to odezwalibyscie sie do niej po takim liscie... ?

Gość moim zdaniem to
nic nie zmienisz wrecz porzecwinie pogorszysz, stawiasz dziwne wymagania swojemu facetowi, dla facetow badz co badz seks jest isntostny pozbaw go seksu a wytrz\yma troche ale niestety nie dlugo. Na jego miejscu nie odpisalabym na taki list, wyglada na to ze jemu stawiasz wymagania ale chyba nie napisalas co Ty zamierzasz zrobic rowniez zeby bylo lepiej? zacznij moze od siebie....

Gość christian gillette
tak

Gość bardzoo_zmartwionaa
ale co tak?

Gość bardzoo_zmartwionaa
no i odezwal sie:) powiedzial, ze "przeciez z tego powodu mnie nie zostawi' ...chodzilo o te przerwe w seksie :) I co Wy na to? Zalezy mu?

Gość plmoknijblkjhfgds
Ale jesteś głupia :-o Ma cie w dupie!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość baardzo_zmartwionaa
no co Wy na to?

Nikt nie lubi być przymuszany... 8 miesięczny związek??? Wy dopiero się poznajecie... Po co ten pośpiech??? Co nagle to po diable! A może Twój facet też poczuł, że Tobie na nim nie zależy???