Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wyszkowianeczka_maja

sklepy w Wyszkowie z fajnymi ubraniami. gdzie?

Polecane posty

Gość Wyszkowianeczka_maja

jakie znacie sklepy z fajnymi ubraniami i nie aż takimi drogimi na 15 latkę w Wyszkowie. ? Proszę o podanie nazwy sklepu. a może na bazarku znacie stoisko z fajnymi ubraniami. ? Dokłądnie chodzi mi o bluzy.

w Wyszkowie jest mało sklepów z fajnymi ciuchami. Jedyne, w mojej ocenie warte uwagi: Tatuum, Troll, jeden z butików na gorze Galeo (nie pamiętam nazwy), coś tam jeszcze można znaleźć w tej galerii na rogu Pułtuskiej i 11 Listopada Ale ja mam o 15 lat więcej niż Ty, więc mało prawdopodobne, że mamy taki sam gust tak czy siak - z całym szacunkiem dla miasta w którym się urodziłam - to zakupowe dno i 15 metrów mułu.... chyba szmateksy są lepiej zaopatrzone lepiej wygospodarować trochę czasu i skoczyć do Wawy

Gość wwy
Jest fajny nowy sklep na 1 maja chyba 68 jeżeli dobrze pamietam nazywa się Atmosfera, fajne ciuchy końcówki kolekcji, wszystko z metkami i ceny naprawdę zachęcające.

Zapraszam, do nowo otwartego sklepu internetowego z ubraniami second-hand tylko w znakomitej jakości i batrdzo dobrych marek. 🌼 Możnaśę również wybrać do mojego stacjonarnego sklepu w Ostrowi Mazowieckiej. Szczegóły w zakładce kontakt :)