Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GłupiaMałolata

dziecko bez sexu?

Polecane posty

Gość GłupiaMałolata

mam problem.. czytałam wcozraj jakąś wypowiedź dziewczyny, która napisała, ze zaszła w ciążę bez współżycia sexualnego z chłopakiem, lecz nie napisała w jakich okolicnzościach. ;| czy to jest wogóle możliwe? osobiście w to nie wieżę, lecz mój chłopak strasznie się tym przejął. więc czy jak się 'smyraliśmy' [bo nie wiem czy to pettingiem można nazwać] tak że on jeżał na mnie i pocierał się swoim członkiem o moje miejsce intynne, z tym, że on był w majtkach i koszulce a ja w majtkach bluzce i spodniach z materiału i jeśli on się 'spuścił' to jest szansa, ze jestem w ciąży? [a tyle ile on się spuścił to jest jak nic mała kropka o średnicy max 1,5 cm.] prosze o szybkie i szczere odpowiedzi. bo nie wiem co mam robić. :(

Gość tysia123
na peweno w ciązy nie bedziesz. kilka lat temu tez miałam takie schizy. Teraz kiedy chce mieć dziecko juz wiem ze to nie takie proste jakby sie wydawalo. Także spij spokojnie ;)

Gość opieram
popieram chociaz jakas szansa zawsze jest.. no ale nie przez te wsztstkie majtki,..

Jeżeli nawet jeden plemnik dostał się z tego niby wytrysku do Twojej pochwy to gratuluję jesteś matką :o A tak poważnie, to dzieci, weźcie spakujcie już książki do szkoły, nawet ortografii nie potrafisz, to ile Ty masz lat,że za seks się bierzesz? :o Właśnie mam na podglądzie opis córki mojej kuzynki, która na gg się chwali,że spędzi noc ze swoim ukochanym :o Ma 15 lat :o Chyba zacznę zbierać na pas cnoty dla mojej córki :D

Gość GłupiaMałolata
niprzepraszam za tę ortografię, ale pisałam to naprawde szybko. i aż taka młoda wcale nie jestem. ale cóż. więc jak Panie sądzą, że nie ma się czym martwić to chyba dam już spokój z tą niepewnością. :)

Tak długo jak będziesz sobie wkręcała ciążę, tak długo w niej będziesz. To się nazywa ciąża urojona. Naprawdę uwierzysz,że rośnie Ci brzuch, piersi. Będziesz miała większy apetyt, albo mdłości. Bóle brzucha oczywiście też ;)

Gość GłupiaMałolata
wcale nie chcę sobie tej ciąży wmawiać, bo sądze, iż jestem jeszcze na to za młoda. trzeba dostać się na studia dobre, skończyć je i znaleźć prace, wtedy dopiero pomyśle o dziecku. :)

Gość GłupiaMałolata

Gość GłupiaMałolata
dziękuję, za dobrą radę i pomoc w tym głupim pytaniu, ale chłopak strasznie się zestresował i postanowiłam się zapytać. :)