Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agatapaula

gdzie kupie tanio rzeczy dla dziecka?

Polecane posty

Gość agatapaula

tzn, lozeczko moze byc uzywane, nowy wozek z baza do samochodu, komode z przewijaczkiem. Niestety musze oszczedzac. Na allegro nic ciekawego nie znalazlam...

Gość agatapaula
pomocy....

Gość hgkjyhkltjlkgtbhklf
Na allegro.pl jest wiele ciekawych rzeczy bo sama kupuję. Musisz być cholernie wybredna. Jak Cie nie stać to bierz co mają i nie szukaj nówek za grosze bo nikt nie jest idiota by kupowac nowe za kupę kasy a sprzedawać za śmieszne pieniądze.

Gość tak na allegro kupisz
tanie nowe łóżeczko, wózek i inne potrzebne rzeczy :)

Gość też polecam allegro
a co do wózka i fotelika, to chcesz fotelik do samochodu, czy bazę??? Bo jeśli bazę, to raczej nie oszczędzasz. Z tego co widziałam fajną opcją są nowe wózki Jedo FYN i Vedi z fotelikami Maxi Cosi. Wychodzi taniej niż renomowane marki zachodnie, a jakość jest.

Gość dziwna sprawa
jak mamy ci polecic gdzie tanio kupic jak nie napisalas skad jestes?:o wozek na pewno z allegro bo najtaniej, poszukaj w swoim miescie hurtowni i komisiw dzieciecych zwlaszcza w tych drugich mozna dorwac dobre rzeczy za na prawde swietne pieniadze.

Gość fwfwerf
Kobiety przewijały kiedyś dzieci bez specjalnych przewijaków i też się dało. W roli przewijaka znakomicie spisuje się koc na stole.

Gość ja kupilam zwykla komode
a dziecko przewijam na niej, przewijak niepotrzebny. Łóżeczko na allegro za 250zl z materacem i szufladą -nowe, jest super.

Gość My zrobiliśmy tak
Możesz kupować na przykład nowe świetnej jakości rzeczy ze starszych kolekcji i polować na posezonowe wyprzedaże. Ja tak robiłam. Kupiłam spacerówkę Maxi-Taxi Citi CX, która jest bardzo dobrej jakości ale nie jest już produkowana, więc i cena jest lepsza niż te kilka lat temu. Do niej wpięłam gondolę Quinny w kolorze Wagtail, który też ma dobre kilka sezonów za sobą, tak więc i cena jest odpowiednio niższa od pozostałych. Ubranka (na początek niedużo) upolowałam na wyprzedaży w KappAhl i Cubus za śmieszne pieniądze. Małą paczkę pieluszek tetrowych, butelki, kilka kosmetyków i jeszcze parę drobiazgów (śliniaki na później itp.) znalazłam na wyprzedaży w Mothercare. Znalazłam jeszcze krzesełko Cosatto Delta na jednej z posezonowych promocji i wzięłam żeby było już na później. Droższe pieluszki Fixies używałam na przemian z takimi Carefourr 1 (robi je Ontex). Chusteczki też Carefourr 1, Rossmann babydream, Bambino, Nivea i jakiekolwiek wpadły mi akurat w ręce. Do kąpieli znalazłam na promocji w Super-Pharm płyn 2-w-1 Mustela (bardzo wydajny i wygodny z dozownikiem), potem zamieniłam go na tańszy Johnson’s top-to-toe i Nivea. Do pupy zwykły Linomag w kremie, na przemian z talkiem w kremie z Mothercare. Łóżeczko znalazłam wygrzebałam na strych u rodziców po młodszym bracie, bardzo ładne, rzeźbione (niestety już takich nie robią) i dałam do stolarza żeby je oczyścił i obmalował na biało (można było to zrobić samemu, ale stolarz nie wziął dużo za usługę a nam się nie chciało w to bawić). Materac kupiłam najtańszy z Ikea do tego prześcieradło z gumką i ochraniacz na szczebelki też z Ikea, ceratkę szwedzką na materac ze Smyka. Mnóstwo drobiazgów typu wanienka, kocyki, gumowy przewijak kupowaliśmy w Ikea, bo były dobre, tanie i ładne. Większość rzeczy została z powodzeniem sprzedana na eBay-u za 80% pierwotnej wartości, więc wiele nie straciliśmy. :) Innymi słowy opłaca się kupować rzeczy dobrej jakości, bo nie widać po nich tak bardzo śladów użytkowania i dzięki temu można odzyskać większą część zainwestowanej w nie kasy. Z Citi CX przesiedliśmy się do Maclarena Volo (też starszego tańszego modelu).

Gość My zrobiliśmy tak
A fotelik też mieliśmy ze starszej kolekcji Maxi-Cosi Cabrio Topline Papillon bez bazy, tzn. przytwierdzaliśmy go w aucie pasami i bez śpiworka (zamiast niego był kocyk z Ikea albo od gondoli Quinny). Też poszedł na eBay-u nawet za więcej niż 80% ceny, którą za niego daliśmy. :)

Jeśli chcesz dam ci namiar na kogoś, kto prowadzi prywatny komis. Ja u tej pani za naprawdę dobrą cenę kupiłam kilka rzeczy. Było taniej niż na allegro. Możesz zadzwonić do niej i powiedzieć co chcesz i ile jesteś gotowa za to zapłacić a ona ci powie, czy i za ile może ci to załatwić:-D Jak chcesz namiar to pisz na mojego maila: karola1508@gmail.com

Gość My zrobiliśmy tak
Jeszcze z innych okazji to znaleźliśmy w sklepie przeceniony leżaczek BabyBjorn z dwustronną tapicerką, czarny z czarno białą kratką, a do niego w Smyku pałąk z drewnianymi zabawkami ostatnią sztukę ze starej kolekcji gdzie były 4 a nie jak później 3 drewniane miśki. Mieliśmy szczęście, bo ten starszy wyglądał fajniej. Podobnie było z wanienką z Ikei, bo załapaliśmy się jeszcze na turkusowe a teraz jak widziałam to same ciemno niebieskie sprzedają, szkoda bo są trochę brzydsze od tych wcześniejszych. A z plastikowego krzesełka przesiedliśmy się do drewnianego dosuwanego do stołu Hauck Alpha, które rośnie z dzieckiem. Nie jest drogie i bardzo ładnie się sprawuje. Wygląda na to, że posłuży jeszcze wiele wiele lat.

Gość pseudonimmmmm
kup sobie anonse tam tez jest pelno ogloszen i tanio mozna kupic z tym,ze trzeba jechac i obejrzec a na allegro mozna odrazu zobaczyc. jesli chodzi o ubranka to polecam komisy lub szmatexy ja kupuje i jestem zadowolona,ciuszki dla malych dzieci nie sa zniszczone,dobrej jakosci czesto oryginalne i malo kosztują

Gość albo idz do ikei
sa tam lozeczka za 99.99zl do tego materacyk za 59zl ja do tego dokupilam jeszcze przescieradlo za 30 zl 2sszt, kocyk wypatrzylam w jysku byl na promocji zaplacilam 5zl za jeden w rozmiarze 100 na 130cm wzielam tez grubszy polarowy za 25zl jest troche wiekszy

Gość Słusznie radzą
Poluj na skandynawskie rzeczy, są naprawdę świetnej jakości, ładne i niedrogie. Jedź do Ikea, Jysk, H&M, KappAhl i Cubus a obkupisz się dosłownie we wszystko! Poluj na promocje i posezonowe wyprzedaże! Kosmetyki najtaniej kupisz w sieci sklepów Rossmann i supermarketach (takie opatrzone ich flagową marką są zawsze najtańsze i wcale jak się okazuje nie są złe). Wózka i fotelika poszukaj przez Google w jakimś sklepie internetowym albo aukcji i wybierz ofertę z najlepszą ceną za upatrzoną rzecz. Jeśli kupisz sprzęt dobrej jakości i będziesz go (na ile się da) szanowała to możesz go za jakiś czas opchnąć za kwotę niewiele niższą od tej którą wydałaś na jego zakup! Uważaj na polskie produkty! - Większość z nich, mimo upływu lat i postępu technologicznego kraju, nadal jednak dalece odbiega od tego co nazywamy dziś "rzeczą dobrej jakości", a szkoda.

Ja proponuję zajrzeć do krakowskiego Entliczka. Mają bodajże 4, bardzo duże powierzchniowo sklepy na terenie miasta. A jeśli idzie o asortyment, to można u nich znaleźć wszystko - od ubranek, poprzez przedmioty codziennego użytku, zabawki, aż po wózki (na które swoja drogą do końca roku jest 20% zniżki)

Gość szamretka
Mamom z Łodzi polecam Super Pharm w Manufakturze. Ceny pieluch są tam zawsze rewelacyjne. Ostatnio kupowałam Pampersy Economy po 34,99 a teraz sa po 29,99 wiec naprawdę polecam. Huggisy też tanio 30 kilka zł.

Gość Agusia z południa
Wózek to polecam kupić na nextway.pl bo można dostać x-landery po renowacji czyli przeglądzie u producenta za połowę ceny. A na allegro nie zawsze jest najtaniej, ja kilka rzeczy znalazłam tańsze w sklepach internetowych niż na aukcjach ale to trzeba szukać.

Gość wwwwanda
Na pewno w tym sklepie znajdziesz wiele fajnych rzeczy dla dziecka http://www.babymama.pl/ I jak widac tez w bardzo atrakcyjnych cenach.

Gość Atomium
Lozko Sniglar z Ikei (90,- bez materaca), wozek Emmaljunga Smart/Classic z Tablicy (1500,-), fotelik Maxi-Cosi Cabrio z Tablicy (250,-) bez bazy bo taniej, a zapinanie pasami nie jest skomplikowane ani czasochłonne Co jeszcze chcesz wiedziec?

Gość Atomium
O, stary temat ktos wygrzebal, a ja sie niepotrzebnie produkuje... eh.

Gość eeeeeeeeell
No wiesz, Ty nie potrzebujesz, ale ktoś inny na pewno też bedzie czegoś takiego szukał. Wiec z pewnością znajdzie coś fajnego.

Gość EkoDamian
Dzień Dobry, Zapraszam Państwa na www.tree-house.pl w ofercie między innymi: Zabawki drewniane, szmaciane, kartonowe Akcesoria dla dzieci i rodziców Kosmetyki Środki czystości Większość asortymentu utrzymana zgodnie z trendem EKO. Tylko teraz podając hasło EKOLOGIA przy finalizacji zakupów otrzymają Państwo 5% rabatu !

Gość gość
polecam internetowy sklep Bumbelek sama tam robiłam zakupy dla swojego synka.

Gość Martynaaa1987
Hejka, ja moge polecic sklep z nowymi i uzywanymi rzeczami. Maja tam uzywane wozki (ale jak nowe, przynajmniej wiekszosc i ten co ja kupilam), jeszcze polece hustawki no i zarabiaszcze ubranka. Adres to Limanowskiego 28 Łódź. Nazwa firmy to ABO czy Kraina Maluszka:):):):)

Gość gość
allegor, tablica, ciucholandy, uzywane bazary, mozesz tez popytac znajomych którzy maja juz dzieci czy nie maja czegos na sprzedaz

Gość tosia22
A patrzyłaś na portalu www.minitraper.pl ? Tu jeśli chodzi o wózki, łóżeczka, torby dziecięce, to jest z czego wybierać i wszystko od renomowanych producentów.