Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hakell2

Moja dziewczyna i jej myślenie

Polecane posty

Gość hakell2

Moja dziewczyna mimo tego że nie jest gruba twierdzi że jest tłusta i obrzydliwa.Owszem może nie należy do bardzo chudych ale gruba też nie jest.Jest szczupła i wysoka,bardzo mi się to podoba bo lubię taki wygląd i bardzo mnie podnieca w przeciwieństwie do mega chudych kościstych dziewczyn.Z tym że ona co gdzie widzi chudą dziewczynę to robi mi jazdy ,że mi się tamta podoba a że tamta była fajna a z kolei inna wygląda tak ! Dupą mi już to wychodzi tym bardziej że jesteśmy razem już 4 lata.Najlepsze jest to że ona narzeka na te mega chude laski a sama nic ze sobą nie robi.Nie odchudza się , je co popadnie ,pije alkohol itp itd.Ona jest szczupła i super i mnie się podoba.Gorzej z nią po twierdzi że tak nie jest i odwala ciągle a mi się dostaje po dupie za wszystkie dziewczyny na świecie !.Co ja mam zrobić ? przecież nic nie zrobię bo mi się podoba taka jaka jest ale ona w to nie wierzy i koniec !. Poradźcie coś bo wychodzę z siebie !

Gość super_girl
ma kompleksy i tyle

Gość hakell2
Że ma kompleksy to ja wiem z tym że za cholerę nie mogę ją dowartościować ! Robiłem już wszystko ,starałem się i dalej to robię.Wypruwam flaki a w zamian dostaję kłótnię o inną

Gość super_girl
ahaaaaa a co niby takiego robiłes????