Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malinche83

Moje dziecko zostało poczęte w wyniku 1-razowej przygody, a teraz pyta o tatę...

Polecane posty

Gość ej nie ona pierwsza i nie
ty wyzej-tylko nie bachor mocherowe berety tylko sie tak wyrazaja -to jest dziecko -jej synek a nie zaden bachor!!!! prymitywna jestes

Gość Malinche86
Nie zabezpieczyłam się w ogóle. No i co? Zadowoleni. Dałam się porwać namiętności, a teraz jako osoba dorosła ponoszę konsekwencje. Jesteście takie zacofane. W innych krajach to, że kobieta prześpi się z kimś kogo prawie nie zna nie jest aż tak potępiane jak w Polsce. Co ciekawe do mężczyzn o takie zachowanie w ogóle nikt nie ma pretensji.

Gość sama jestes prymitywna
skoro nie wiesz ze to okreslenie nadal funkcjonuje w spoleczenstwie

do autorki moze to ponizajace dla ciebie -ale sprój skontaktowac sie z ojcem dziecka jak sie zrzeknie to powiesz ,ze tatus wyjechał bo sie Wam nie ułozyło ale ze ty go (synka) bardzo kochasz czasem lepiej nie miec ojca niz miec jakiegos bezmózga

Gość ale idiotkiiiii
..."Nie każdy szprycuje się tabletami, sterylizuje się albo nosi spiralke i inne wynalazki..." a gdzie jest powiedziane, ze jak się nie szprycuje tabletkami itp. to musi dawać dupy. Nie każda kobieta daje i nie ma problemu z dziećmi NN. Kolejna popieprzona kobieta tak jak moja sąsiadka, mająca 3 dzieci i samotna matka. Ona twierdzi, że nie będzie się szprycowała, ale rodzić po to aby klepały biedę i żyły aby żyć, bo matki nie stać na nic to dobrze. Ja żebym miała co godzinę żreć proszki to nie pozwoliłabym aby dziecko moje cierpiało przeze mnie. Po jakiego grzyba dajecie dupy jak nie umiecie się zabezpieczać. gdzie jest napisane i jaka ustawa o tym mówi, że należy dawać bez zabezpieczania się i to byle komu.

wiem co znaczy bo sama jestem bachorem ale mam juz sporo lat teraz nikt nie uzywa tego wyrazenia!!!

Jestescie wszystkie tak zaklamane ze wierzyc sie nie chce. Mogla usunac ciaze - byloby zle, zyczylybyscie dziewczynie wszystkiego co najgorsze. Gdyby urodzila i oddala - tez bylaby zwyzywana bo jak mogla oddac swoje dziecko. Zdecydowala sie urodzic (pomijam wszelkie smieszne teksty o odpowiedzialnosci, placenia za bledy), wyzywacie od kurew. Czego chcecie od ludzi, swietojebliwe kobiety, ze zadne rozwiazanie wam nie lezy?!

funkcjonuje w społeczenstwie-to napisz gdzie mieszkasz

Gość bo facecimaja zupelnie inne pr
awa. im wiecej lasek przeleca tym sa uwazani za bardziej meskich. nie od dzis wiadomo ze facet by nie byc ciota musi zaliczyc kilka panienek laska jak przespi sie z kilkoma to jest od razu suka bo kobieta powinna miec do siebie szacunek

ja akurat autorki nie potepiam

Gość mieszkam w
krakowie to chyba nie odludzie. a jezeli w nicku autorki 86 to jej wiek widac ze puscila sie za malolata jak glupia byla i myslala tylko o dupceniu

Gość kraków -podkarpacie -no małopo
lska bo zaraz sie przyczepisz -jednak ten region oj zebys ty/twoje dzieci "bachora"nie miały nie smiej sie bratku z cudzego przypadku

i tak dzieciak bedzie mial przesrane w szkole-własnie przez takie c i p y matki ,które to nazywają dzieci z nieslubnego łoza bachorami wszystko sie wynosi z domu

Gość nufasss
to, że ty ponosisz konsekwencje to nie jest tłumaczenie. Sama sobie pozwoliłaś na te konsekwencje, ale co winne dziecko, ze ma spierdolone życie i to przez głupią matkę. Nie pomyślałaś o tym.

Gość si eodezwala
pewno sama sie puszczalas to teraz bronisz autorki a za dziecinstwa widocznie krzywde ci wyrzadzili ze tak ni elubisz tego okreslenia, widac slad na psychice pozostal

sama sie nie pusciłam mam jedynego mezczyzne(meza)i dzieci owszem -bachor boli mnie z dziecinstwa

bronie ja -bo ja rozumiem-a raczej jej dziecko

Gość dziecko bedzie mialo
przesrane przez glupote matki a nie inne dzieciaki ktore i tak sie zawsze wysmiewaly i beda wysmiewac z innych a nawet kochajacy rodzice z wyzszymi wyksztalceniami i manierami nie beda w stanie ich dopilnowac

Gość bedfff
to jedynie możesz mieć p[pretensję do matki, po wuj się puszczała, niechby sobie w sex szopie upiła fajfusa jak nie umiała bez niego żyć.

Gość ja do dzieciaka nic
nie mam bo mu wspolczuje czepiam sie jedynie matki bo pozniej widze co 2 gowniara z brzuchem paraduje albo pyta sie na forum czy jak jej wlozyl ale sie nie spuscil to jest w ciazy

Gość Malinche86
A niby czemu moje dziecko ma mieć "spierdolone" życie? Ma kochającą matkę, dziadków, w zasadzie niczego mu nie brakuje. Ja sama też wychowywałam się bez ojca (alkoholik) i nigdy nie odczułam jego braku. Nigdy też dzieci w szkole mi z tego powodu nie dokuczały. Porażająca jest wasza głupota.

Gość kazda lubi jak sie
jej fajke w cipe wklada ale jak sie przyppadkiem dziecko zrobi to szukaja pocieszenia i pomocy w bliskich trzeba drogie panie tak latwo do lozka nie dawac sie zaciagac

Gość patologia patologia
dzieci z patologicznych rodzin wlasnie tak maja

Gość gefiii
przez to, że to jest syn będzie bardzo tęsknił za ojcem. Dziewczynki są bardziej związane z matkami.

Gość idiotkaaaa
wiesz co, dobra ty jesteś. Mówisz, ze nasza głupota jest przerażająca, a twoja za to, ze dajesz dupy każdemu kto chce to już nie jest przerażająca. I do tego jeszcze spieprzyłaś życie dziecku i to według ciebie ok.

Gość nierozumiemmm
to w końcu jak u ciebie jest z tymi dziadkami, piszesz, że dziecko ma kochających dziadków a później, ze matka sama ciebie wychowywała (ojciec pijak) to jakich dziadków ma, chyba tylko babcię, która jest zadowolona z córci, która daje bez zastanawiania się. Czyżby u was z pokolenia nap okolenie było dziedziczne dawanie bez zabezpieczania się.

Gość Malinche86
Tak. Jesteście idiotkami jeżeli uważacie, że tylko dzieci, które mają oboje rodziców sa pokrzywdzone przez los. A bo to mało wokoło dzieci tylko z mamą albo tylko z tatą?

Gość autorko pisałas kiedys na foru
m jako diann?

Gość Malinche86
Moja mama wyszła drugi raz za mąż jeżeli cię to ciekawi. Ktoś wyżej dobrze napisał. Nic was nie zadowoli. Aborcja - nie. Oddanie do adopcji - nie. Urodzenie i wychowywanie dziecka - tez nie. To co??