Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malinche83

Moje dziecko zostało poczęte w wyniku 1-razowej przygody, a teraz pyta o tatę...

Polecane posty

Gość mowie ze
w rodzinach patologicznych to jest wysysane z mlekiem matki,

Gość zesrane a nie wyssane
moja matka wpadla a ja jestem porzadnicka

Gość Ludzie co z wami
ale idiotkiiiii ale idiotkii ..."Nie każdy szprycuje się tabletami, sterylizuje się albo nosi spiralke i inne wynalazki..." a gdzie jest powiedziane, ze jak się nie szprycuje tabletkami itp. to musi dawać d**y. Nie każda kobieta daje i nie ma problemu z dziećmi NN. Kolejna popieprzona kobieta tak jak moja sąsiadka, mająca 3 dzieci i samotna matka. Ona twierdzi, że nie będzie się szprycowała, ale rodzić po to aby klepały biedę i żyły aby żyć, bo matki nie stać na nic to dobrze. Ja żebym miała co godzinę żreć proszki to nie pozwoliłabym aby dziecko moje cierpiało przeze mnie. Po jakiego grzyba dajecie d**y jak nie umiecie się zabezpieczać. gdzie jest napisane i jaka ustawa o tym mówi, że należy dawać bez zabezpieczania się i to byle komu." koleżanko, nie umiesz czytać ze zrozumieniem to sie nie wypowiadaj i nie komentuj. W tym zdaniu chodziło o metody antukoncepcji, które czasem zawodzą, ale teraz to i tak nie ma znaczenia, bo autorka napisała, że się nie zabezpieczyła. I tak jesteście żałośni, prawie nikt tak naprawde nie udzielił dziewczynie rady tylko każdy ją obraża. I gdzie do cholery jest napisane, że autorka dawała d..py komu popadnie ?? Jak już mówiłam conajmniej połowa z Was ma taką przygodę na koncie, ale lepiej ubliżać innym- taki jest naród polski. Autorko, jak już ktoś wyżej napisał, tu nie znajdziesz odpowiedzi a jedynie zepsujesz sobie humor, bo na kafe lubią tylko obrażać i się wykłócać.

Gość taka pozadnicka
ze widac zes od pluga oderwana

Gość zulaaaa
e, no to dobrą masz matkę, możesz jej pogratulowac

Gość co to za hasło
22:04 [zgłoś do usunięcia] taka pozadnicka ze widac zes od pluga oderwana

Gość kolejna dajacaaaa
....Jak już mówiłam conajmniej połowa z Was ma taką przygodę na koncie,..." A skąd wiesz, że tak jest, widać każdy sądzi po sobie. Ot mamy kolejną co daje pierwszemu napotkanemu facetowi, tylko babo zabezpieczaj się, bo skrzywdzisz kolejne dziecko.

Gość ojoj ktos tu sie
poczul urazony ze zglasza do usuniecia jak sie jest wiesniakiem to tak sie niestety ma, tylko dzieci ze wsi albo z rozbitej rodziny iwazaja ze sie nie stoczyly tak jak rodzice ale niestety tak nie jest

Gość to bylo skkopiowane-zapytanie

Gość co to za hasło
taka pozadnicka ze widac zes od pluga oderwana

Gość no i coooooo
a co do wsi, to może przystopuj, bo teraz na wsi mieszka dużo mieszczuchów, którzy posprzedawali w miastach mieszkania i pobudowali się na wsi, bo im zachciało się świeżego powietrza, ponieważ w mieście nic nie robią jedynie puszczają bąki i zanieczyszczają środowisko miejskie.

Gość magda..
a ja uważam ,że każdy w życiu popelnia błedy i moze się zapomnieć. Ważne jednak ,żeby umial przyjąc konsekwencje z tymi czynami związane ,a nie schować glowę w piasek i liczyc na innych. Ją Ci gratuluję dziecka , bo dziecko to dar nie ważne w jakich okolicznościach poczęte i oczywiście odwagi ,że podjęłaś trud samotengo wychowania dziecka...GRATULUJĘ I ŻYCZE NADAL TAKIEJ ODWAGI!!!! a tymi wszsytkimi "uwagami" się nie przejmuj. Syn jak dorosnie na pewno zrozumie....

Gość Ludzie co z wami
No i widzisz moja droga a właśnie, że nie miałam nigdy takiej przygody i jak widać nie sądze po sobie bo nie bronie dlatego, że też to przeżyłam, tylko dlatego, żeby okazać jakieś ludzkie odczucia a nie tylko jad i obelgi.

Weście kobiety sie uspokujcie jak tak mozna kogoś wzywać dlatego ze raz popełnił w życiu błąd. A dziecko wcale nie jest bachorem. Milanche86 chciała się was poradzić a wy odrazu ja wyzywacie od kur .. dzi.. Itp Do autorki- ja uwazam ze powinnaś jakos odnalesć ojca dziecka i powiedzieć mu o wszystkim. A jak nie znajdziesz to powiedz mu prawdę jak troszkę podrosnie.

Gość do robotyyyyy
no to dziewczyny, aby dostąpić daru dawajcie każdemu facetowi co chce. Od jutra na ulicę, rozkładać nogi i nie jęczeć.

Gość magda..
ja nie napisalam ,że konkretnie taki błąd ,ąle ze wogole ludzie popełniają błędy ktorych potem żalują... ważna jesy postawa jaka przyjmujemy po tym wszystkim. Co się stało to się już nie zmieni...

Gość ludzie z miasta
przeprowadzaja sie na wies bo chca wiecej przestrzeni zyciowej i ich na to stac a taki burak wiesniak co mieszka w rozsypujacej sie ruderze po pradziadkach nie ma zadnych prespektyw wiec szuka laski i przychylnosci u tych co wlasnie w miescie zyja mieszkaja i nie smierdza krowim lajnem

Gość do do roboty....
na taki dar trzeba być gotowym... a Ty ewidentnie nie rozumiesz o czym tu mowa... ja np staram się z męzem o dziecko od 2 lat i co ... i nic. I takich osób jest mnóstwo. A tu ktoś nie chce i ma i ważne zeby docenil to co dal mu los... może kiedys autorka spotka kogos kogo pokocha z wzajemnościa i ten ktoś pokocha również jej dziecko...tego jej życzę!!

Gość ruszcie wiec
swoje mozgi niech te szare komorki w koncu wroca z wakacji bo pozniej rosnie kazdy nastepny to gorszy, popelni sie blad w wychowaniu bo samemu wiadomo trudniej to pozniej chodzi kradnie i straszy nozem bo mysli ze taki z niego cwaniaczek

Gość kassssssssssssss
Jako facet, który wychowywał się bez ojca, wiem jak brakuje wzorca mężczyzny i jakie są konsekwencje w rozwoju emocjonalnym, borykałem się z tym bardzo długo. Odbijało się to w szczególności na kontaktach z kobietami, a właściwie na ich braku.

Gość magda..
jak Was czytam to mi gorzej,,,dajcie tej Dziewczynie spokoj....

Gość tez znam takich
facetow co bez ojca sie wychowali. najczesciej maja oni problem z kobitami bo kazda traktuje go jako przyjaciela bo ma mozg kobiety jest za czuly za wrazliwy i za malo meski takim to sie tylko wladcze zadowola ktore chca miec kolesia do uslugiwania i pantofla a nie meza z jajami

Gość do do roboty.... ten post jest
mój magda..

Gość do robotyyyyy
to, ze ty się starasz o dziecko już 2 lata to nie znaczy, że inne kobiety mają z tego powodu dawać dupy komu popadło. Szkoda, że nie masz tego dziecka jeżeli faktycznie się staracie, ale w życiu tak jest, że nie wszystko można miec. Inni chorują na inne choroby, a ty lub mąż widocznie na inną. Coś jest przyczyną.

Gość to ze jedni nie moga
miec dzieci nie jest usprawiedliwieniem dla tych ktorzy nie szanuja swojej cnoty i przy okazji samych siebie

Gość Lektorkaaa
Wszystkie święte, wy lepiej się porządnie rodziców wypytajcie czy przypadkiem też nie jesteście takimi dziećmi z wpadki zrobionymi na imprezie :D Bo niemożliwe jest niestety, żebyście byli wszyscy planowani ;)

Gość magda..
zgadzam się z Toba ...w życiu nie mozna mieć wszystkiego , ale to co się ma trzeba docenić! a z resztą co Ci do tego kto komu d..y daje! jedna dupy daje, bo chce i bierze za to pieniądze, a inna ma chwile slabości ,ale bierze to na siebie i jest odpowiedzialna ,a nie np zostawia dziecko na śmietniku...

Gość magda..
każdy szanuje swoja cnote tak jak chce a nam wszystkim wara od tego....

Gość średniowiecze minęło
o, jaka zdziwiona, ze inni umieją planować sobie dzieci. A czy ty wiesz, ze to jest możliwe. Ty chyba jeszcze żyjesz średniowieczem, gdzie kobiety obowiązkiem było dawać, no ale wtedy dawały tylko mężom i bez zabezpieczania się, bo o czymś takim nie wiedziały.

Gość kafeterianka123
Malinche:) Ależ się na Ciebie co niektóre Panie rzuciły:) Myslę, że nie ma sensu szukać ojca dziecka. Jeśli faktycznie to była jednorazowa przygoda, on dalej nie chciał utrzymywać z Tobą kontaktu to nie ma powodu informować go o dziecku. Mimo że tak wiele się mówi o roli ojca w wychowaniu i świadomosci dziecka, ja osobiście uważam, że dziecko to jednak głownie sprawa kobiety (my kochamy jednak bardziej:)) Wychowywałam się bez ojca, rodzice byli po rozwodzie. Była to dla mnie sytuacja jak najbardziej naturalna i chociaż mieszkałam wtedy w małej wiosce nie odczuwałam z tego powodu żadnego dyskomfortu. To co ludzie sobie mysleli mnie nigdy nie interesowało. Dziecko pewnie juz od dawna zaakceptowało ta sytuację, taty nie ma i nie było. Dobrze powiedziałaś, że wyjechał za granicę, możesz powiedzieć też że go nie znałaś ( nie pamiętasz go dobrze, że to było dawno i on juz o Tobie zapomiał, coś w tym stylu) i że Twój synek ma tylko mamusię, która go bardzo kocha. Syn jest mały, ale jak będziesz mu to powtarzać to zrozumie za którymś razem i nie będzie dociekał.