Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Trampollinka

zerwał, a teraz obraża

Polecane posty

Gość zostawionytakze
Bingo! To tez jest wyjscie!

Gość niezły cham

trampolinko! jestem a raczej byłam w IDENTYCZNEJ sytuacji! też ten idiota wyzywał mnie czasem pieszczotliwie od głupoli. tylko on jest starszy bo ma 34lata. i tez oboje mamy duuuuze poczucie humoru. ale juz nie jestesmy razem bo sobie znalazł po 1,5 roku inny obiekt westchnień. mimo to uwaza mnie za swoja przyjaciółke. ja jego nie bo nieraz mnie wystawił i nadal obrażał. ja teraz uciekam od niego a on nie pozwala o sobie zapomniec! pisze, próbuje dzwonic. moja rada - jeśli zaczepia jakkolwiek, najlepsze bedzie BRAK REAKCJI! zawsze działa! bo nie wie co się dzieje! tutaj on wie, ze go kochasz a tutaj nie chcesz nic odpisac. bedzie cie nadal obrazał by wymusić kontakt. nie poniżaj się więcej! wiem co piszę bo sytuacja jest adekwatna do mojej :O człowiek jak kocha to bywa strasznie głupi!! pozdrawiam 🌼

Gość ojojojojojojoj
dziewczyno Ty masz klasę a on nie. Zgadzam się brak reakcji najlepszą obroną przed tego typu zaczepkami. Możesz sobie ustawić w telefonie żeby Ci nie pokazywał smsów z tego numeru ( w moim się tak da ;)) i żeby ignorował połączenia. Kasę mu oddaj przelewem jak najszybciej żeby nie było że jesteś mu coś winna. I czas zacząć nowy rozdział. On zerwał to papa i niech spada.

Gość Trampollinka
zawsze to ja pierwsza wyciągałam rękę na zgodę, ale teraz już koniec!

Gość Trampollinka
postaram się wytrwać.