Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pan koziorożec

pani strzelec... czy warto ?

Polecane posty

Gość pan koziorożec

od pewnego czasu spotykam się z kobietą, która, muszę przyznać namieszała mi w głowie ;) świetnie nam sie rozmawia, nigdy nie jest nudno i gdzie kolwiek nie jestesmy ciągle mnie czyms zaskakuje;) ale własnie.. jest to ale, z doświadczenia wiem że nie warto spotykać sie z paniami spod tego znaku, bo w większosci przypadków zawsze pójdą w tango prędzej czy później oraz życie z nimi to jeden wielki chaos i ciągłe kłotnie itp... macie podobne doświadczenia?

Gość słona zuppa
NIE WARTO,rzuć ją

Gość pan koziorożec
prosze o poważne odpowiedzi;) chcę wiedziec na czym stoje nie chce znowu się rozczarowac:(

Gość pan koziorożec
up up up up up ;)

Gość słona zuppa
przecież poważnie odpowiadam na tak poważne pytanie:)

Gość nasłuchałes sie głupot
pierwsza czesc Twojej wypowiedzi jest celująca, własnie taka jestem , lubie zaskakiwac , jestem spontaniczna i nie lubie się nudzic druga czesc - bzdury jestem w zwazku 20 lat, nigdy na boki nie chodzilam, chciaz mialam sporo okazji ( jestem ponoc atrakcyjna) , szczera , kochająca, wierna , uczciwa , tolerancyjna jedyną moją wada jest to, ze zbyt szybko ufam ludziom i potem sie to na mnie odbija

hmmm jasne ze warto, naczytales sie horoskopow i tyle, jestem spod znaku strzelca, moj facet jest rybka, wg horoskopow nie mamy szans hahah a jednak, kobieta strzelec jak kocha to na calego i nie pojdzie na bok, wazny jest tez seks, nie moze byc nudny :) a reszta do dogadania

Gość pani strzelec DDD
Ja jestem wierna,kochająca,miła.Nie jestem zdradliwa ani fałszywa,ale nieufna,nerwowa,niezależna,do mnie należy ostatnie słowo :)

to będzie życie tempem 120km/h :D jak tylko jesteś gotowy na spontaniczności i roztrzepania, trochę dziecinnego zachowania, ale z drugiej strony dużo rozsądku i logicznego myślenia, to idź w to, strzelce to fajne kobitki :)

Gość pan koziorożec
no własnie sex... :( ona to jakis wulkan sexu te jej spojżenia, jest tez zbyt śmiała na 4 spotkaniu gdy sie całowaliśmy czułem ręke na swoich jajkach;/ co mnie roche od niej odrzuciło...

Gość dhyfhy
nasłuchałes sie głupot święte słowa ja tez jestem Strzelcem, i jestem wierna jak pies, chociaz troszke podstrzelona :-D

Gość pan koziorożec
a mi to rybka dokładnie ona taka jest, czasem nie nadązam za nią.. boje sie że moge jej sie znudzić :(

Gość pani strzelec DDD
Ale sex mogłabym ciągle uprawiać ;]

"prosze o poważne odpowiedzi chcę wiedziec na czym stoje nie chce znowu się rozczarowac" - Jeśli oczekujesz POWAŻNEJ odpowiedzi na pytanie zawarte w temacie to radzę Ci - rzuć monetę. Jak orzeł to zostań z nią, jak reszka to rzuć. Jesteś co najmniej niepoważny, aby nie powiedzieć niedojrzały jeśli swoja przyszłość uzależniasz od treści horoskopu pisanego przez jakiegos stażystę za karę bo się spóźnił do pracy :P

ale po co sie zastanawiasz? im wiecej myslisz tym bardziej sie zniechecazsz, co ma byc to bedzie :) kobiety Strzelce sa zajebiaszcze :)

Gość pan koziorożec
chyba wyciągam zbyt pochopne wnioski ;) bardzo mi pomogłyscie, szukam przede wszystkim wiernej kochającej dziewczyny. niestety jestem z tych co bardzo boją sie spażyc :( pozdrawiam wszystkie piękne i szalone strzelczynie:)

Gość rowniez pani strzelec
bylam w 2 zwiazkach z panami koziorozcami. zwiazki dosc dlugie (1,5 i 2 letni), ale z czasem wyszla cala masa roznic. nie dogadywalismy sie.

Gość pan koziorożec
Mało stanowczy nie czytam tych gazetkowych horoskopów;) chodzi o charakterystyke, sam sie zdziwisz jak wiele sie zgadza, ja jestem koziorożcem i słowo w słowo pokrywa sie z tym jaki jestem.

nie wszytko, co jest napisane w horoskopach to prawda. ja tez jestem strzelec i nigdy w zyciu nie zdradzilam swojego faceta. teraz mam juz meza i jest wierna i zawesze bede. zaden inny facet, poza moim mezem, mi sie nawet nie podoba - tak jak on to mowi, ze jest bardziej pewnien mnie niz siebie (jesli chodzi o zdrade)

moja bardzo dobra przyjaciółka jest strzelcem, też za nią nie nadążam, nie raz wciągała mnie w swoje postrzelone pomysły, ale chwała jej za to, przynajmniej wyszłam trochę ze swojej skorupy :) strzelce lubią, jak bliskie im osoby jakby doganiają ich i dotrzymują im tempa, jak tak samo jak one nie lubią siedzieć w miejscu i grzać fotela w domu, ale z drugiej strony nie trzeba przy nich od razu zapisywać się na kursy karate czy hiszpańskiego, po prostu należy wykazywać zainteresowanie, pomagać w realizowaniu ich celów, czasem gdzieś razem pójść i dać się w coś wciągnąć, a strzelce będą zadowolone :)

Gość pan koziorożec
dziękuje za odpowiedzi;) no własnie do nas pasuje to określenie 'ogień i woda' wiec troche prawdy jest duzo nas porózni:( ale nie ma co narzekać , dopóki nie spróbuje to sie nie przekonam:)

no i czestro bywa ze urazi sie dume pani strzelec to wtedy ona zalewa sie lzami bo jest kobieta nader wrazliwa....

Koziorożec, to zrób sobie taki test - zasłoń nazwę znaku zodiaku i przeczytaj wszystkie choroskopy. Zdziwisz się jak pasuje do Ciebie opis byka, bliźniąt, wagi czy czegokolwiek innego :P Poza tym zauważ, że Twoim choroskopie są cechy, z którymi się całkowicie nie zgadzasz:P

Gość pan koiorożec
Mało stanowczy po tym co przeczytałem to z żalem sie z tym zgodziłem, wcale cechy koziorozca mi sie nie podobaja , wychodzi ze to malkontenci ktorzy non stop marudzą i narzekaja na zyciowe niepodzenia, ponadto są nietowarzystkie i chłodne .;/

Gość pan koziorożec
Rewelka tutaj trafiłas w samo sedno, wystarczylo głupie nieforunnie ułozone zdanie a jej oburzenie bylo znacznie wieksze niz wymagała tego sytuacja..ehh

Koziorożec, bardzo ciekawe bo ja czytałem odmienny opis koziorożca :P Tyle warte są te choroskopy ile papier na którym je wydrukowano :P A jeśli chodzi o Rewelkę - nic jej nie ujmując - a która kobieta reaguje inaczej? :P Chyba lesbijka :P

Gość pan koziorożec
Mało stanowczy w takim razie nie znam się na kobietach ;) ps. TY tez koziorozec?