Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pan koziorożec

pani strzelec... czy warto ?

Polecane posty

Koziorożec - nie, ja nie koziorożec :) Ale znam dwa koziorożce :D Można poczytać dla zabawy, ale uzależniać od tego przyszłość jest co najmniej dziwne...

Gość ja-strzelec on-koziorożec
jestem strzelcem on koziorożcem jesteśmy razem dwa lata prawie wogóle się nie kłócimy, tylko raz mieliśmy ostrą scesje bo on jest mało wrażliwy rzadko mówi że kocha kiedy ja mówię mu to codziennie i wogóle takie mało czułe te koziorożce ale jest nam fajnie ja przyzwyczaiłam się do jego cech charakteru on do moich bo jak kilka osób już wcześniej napisało wrażliwe to my jesteśmy jak cholera ale to nie oznacz że nie mamy poczucia humoru, mój chłopak nauczył sobie z tym radzić a ja staram sie opamiętać wkońcu się kochamy i zależy nam na tym aby było nam dobrze w związku. Moja mama jest koziorożcem a tata strzelcem i reż jest dobrze.

Gość strzelczyk
Kobieta strzelec przede wszytskim stworzy ci prawdziwy dom, jesli myslisz o niej oczywiscie poważnie. Miłosc w wydaniu pani strzelec to marzenie kazdego faceta. Owszem potrafimy pokazac pazurki,ale tez szybko sie przestajemy gniewac. Jestem z facetem panną i uwierz mi ,ze ty jako koziorożec jestes pewnikiem o niebo bardziej wyrozumiały! A jednak moj facet uwaza ,ze mimo tej własnie spotaniczności i tego ze nie zawsze można mnie przewidziec on kocha takie życie i taka kobiete jak ja. A sex:-D ? no cóz:-D!!!jak spróbujesz to bedziesz wiedział dlaczego śmieje sie całą buką! panie strzelce nie maja problemów z bolącą głowa, ale kochaja sie wyłacznie ze swoimi facetami- wiernosc w zwiazku to podstawa!!!!

Gość strzelczyk
a że ci namieszała w głowie, to juz tak z nami jest! Kiedy facet zaczyna nam sie podobac i to na powaznie to tak własnie jest! Ale nie robimy tego z wyrachowania, to sie dzieje samo z siebie- jak jeszcze nie wiesz to ci napisze,że jestes szczęciarzem- nie wypuśc jej z dłoni i daj sie ponieśc!!!

Gość ona strzelec
Witam wszystkich... Od prawie trzech lat spotykam sie z mezczyzna koziorozcem, a wlasciwie spotykalam... Zostawil mnie 3 tygodnie temu...a czemu? ze strachu?!:(Tak mysle... Tak jak Ty Panie Koziorozcu pomyslal, ze wkoncu go zdradze co za tym idzie osmiesze... Ja kocham go ponad zycie, jest tym jedynym i nigdy, ale to nigdy bym go nie zdradzila. Panie strzelec sa szalone, moze to czasem wywolac strach przed pozuceniem czy zdrada, ale nigdy nie chcemy skrzywdzic tego ktorego kochamy!!! Panie Koziorozcu zaufaj swojej kobiecie strzelcowi i nie wypypuszczaj jej z rak. Powodzenia

Uwazaj, bo Cie ta pani ustrzeli ;) Jesli cos do niej czujesz to warto stworzyc zwiazek :) Znak zodiaku, nie ma tu wiekszego znaczenia.

Gość kobieta strzelec
:)

Witam wszystkich... Od prawie trzech lat spotykam sie z mezczyzna koziorozcem, a wlasciwie spotykalam... Zostawil mnie 3 tygodnie temu...a czemu? ze strachu?! Tak mysle... Tak jak Ty Panie Koziorozcu pomyslal, ze wkoncu go zdradze co za tym idzie osmiesze... Ja kocham go ponad zycie, jest tym jedynym i nigdy, ale to nigdy bym go nie zdradzila. Panie strzelec sa szalone, moze to czasem wywolac strach przed pozuceniem czy zdrada, ale nigdy nie chcemy skrzywdzic tego ktorego kochamy!!! Panie Koziorozcu zaufaj swojej kobiecie strzelcowi i nie wypuszczaj jej z rak. Powodzenia

Gość gabaraba
bardzo warto... jestewm strzelcem i jestem wspaniała... co do seksu owszem prawda :-) ale to chyba dobrze, co do wierności - nie ma problemu , nie szukam innych... ko0chgam na całego mojego wybranego :-) ... na tomiast w innych dziedzinach mnie nosi... lubię robić wiele rzeczy, poznawać świat, mieć dodatkową pracę jako odskocznię od tej pierwszej...

Gość pan koziorożec
ona strzelec jakby to ując chyba rzeczywiscie sie przestraszył;) pewnie szukał kogos z kim moglby przezyc spokojne wolne od ''chaosu'' zycie;p wiesz my lubimy stabilizacje, coś co jest pewne, stałe , niezmienne.. uhhh az sie boje co mnie czeka;)

Wiesz Koziorozcu... Ja moze i jestem strzelcem, ale rowniez lubie spokoj i stabilizacje w ramionach tego jedynego, ktory mnie wiele nauczyl i pokazal jak osiagac cele. My strzelczynie, nie mamy zadnej nerwicowej sklonnosci do ciaglych zmian.Chcemy kochac i byc kochane.Mysle, ze tak jak i ja kazda kobieta marzy o spokojnym domu, z dala od wszystkich,marzy o stabilizacji i pragnie rodzinnego ciepla...

Gość pan koziorożec
dziękuje wam za rady :) własnie szykuje się na spotkanie z nią.. nie powiem, mam ładnego nerwa;) jestem dobrej myśli;) napisze jakie są moje dalsze spostrzeżenia:)

Gość Nie wierze w horoskopy
Jestem z pod znaku Strzelca i niezle ubawiły mnie wasze opisy. Tak jestesmy cudowne naj naj naj !!!!!!! Wiekszosc opisów znaków zodiaku jest bardzo optymistyczna i chyba dlatego ludzie tak bardzo chca w te bzdury wierzyć. Ale tak od siebie dodam zeby nie było ze nic nowego nie wniosłam do tematu ze niektóre strzelce to wg Astronomii WĘŻOWNIKI niektórzy uważają go za 13 znak zodiaku a inni jedynie za gwiazdozbiór zodiakalny który pojawia sie w tym znaku. Moze wiec tu nalezy upatrywac sie niezwykłosci tego znaku naturalnie jesli ktos w to wierzy :P

Gość warto warto
strzelce są wierne - oprócz mnie, znam jeszcze trzy strzelczynie - żadna nie zdradziła swojego faceta; jesteśmy tylko bałaganiary i to nam trzeba wybaczyć ;)

Gość onaaa strzelec
pan koziorożec Miales napisac jak tam Wasze relacje po spotkaniu? Pozdrawiam

Gość pan koziorożec
myślałem że temat dawno poszedł w zapomnienie...;) a co z tego wyszlo? nicc:( powiedziała że przy mnie nie czuje się sobą, twierdzi że wpadła w kompleksy i żaden facet nie działał na nią tak destrukcyjnie. :o nie pasujemy do siebie w jej mniemaniu :( coś ze mną nie tak. A co mnie zdziwiło najbardziej? Od 2 tygodni nie dała znaku życia, a wczoraj o 00:30 napisała ''Dobranoc, słodkich snów o mnie. :) '' nicc z tego nie rozumiem. OCzywiście nic jej nie odpisałem. pozdrawiam

Gość pan koziorożec
_ dodam że robiłem wszystko żeby sie czuła dobrze w moim towarzystwie, kwiaypisałem jej miłe esemeski, wiec nie mam pojęcia czym zawiniłem.:o

Gość pan koziorożec
miało byc kwiaty, kolacje... sorki za literówke.

Gość onaaa strzelec
Bardzo mi przykro... :( Ja widzialam sie z moim koziorozcem na dyskotece w sobote, przypadkowe spotkanie. Twierdzi ze mnie kocha i strasznie teskni, ale nie mozemy byc razem bo nie pasujemy do siebie... :( Ciekwe bo prawie 3 lata zwiazku-pasowalismy do siebie. Moze daj jej czas, niech Ciebie troche jej zabraknie to wroci na kolanach.

Gość pan koziorożec
już sie z tego otrząsnąłem całe szczęscie nie byłem do niej jakoś przywiązany..za krótko sie spotykaliśmy. a co do Ciebie ona strzelec - nie rozumiem Twojego byłego, skoro tęskni i kocha to nie istniały by żadne przeszkody żeby do Ciebie wrócic.. a może on czeka na jakiś twój znak, albo Twoj ruch ? Kochasz go ?

Gość onaaa strzelec
ile sie spotykaliscie? Kocham go bardzo i on o tym wie. Chcial, zebym znim poszla do niego po dyskotece, prosil mnie o to.Ja nie poszlam bo juz to przerabialam.Byloby pieknie a rano pojechalabym z placzem do domu. On tego nie rozumie chyba. Praiw 3 lata bylo dobrze miedzy nami. Ja zrobilam juz chyba wszystko.

Gość następna strzelczyni...
Ja też jestem Pani strzelec i niestety mam pecha co do mężczyzn...,większość mówi że się boi....;zapewnim że nie ma czego.W środku jestem w gorącej wodzie kąpana,niecierpliwa,wulkan energii lecz na zewnątrz ostoja spokoju;wbrew pozorom potrzebuję stabilności,mężczyznę na którym będę mogła polegać-który będzie mną rządził (tak właśnie),który będzie moim motorem,gdy kocham pozwalam zamknąć się w złotej klatce,nie interesują mnie inni mężczyźni-TYLKO TEN JEDEN,co do sexu to prawda-uwielbiam to robić,zawsze i wszędzie lecz tylko z osobą którą kocham i mam co do niej pełne zaufanie.Byłam w poważnym związku 6 lat-TO ON MNIE ZDRADZIŁ a pan Panna...więc znaki tu nie mają nic wspólnego.Kilka miesięcy temu poznałam Pana Skorpiona...,jestem gotowa zaangażować się w kolejny związek-czuję że to "ten" mężczyzna lecz on hmm bardzo się stara,później do równowagi milczy...nie wiem ...

Gość onaaa strzelec
widze, ze teraz temat juz chyba naprawde umarl:( pan Koziorozec, co u Ciebie?

Gość gabaraba
ale numer mój wymarzony też SKORPION zawzięta bestia i ma tak samo jak Twój, raz do rany przyłoż, cudowny a potem zimny drań... ahhhhhhh

Gość strzelczyni
Ja o sobie moge powiedziec ze panie z tego znaku są wyjatkowo wierne , oddane a przede wszystkim bardzo czułe i pieszczotliwe, o dziwo w brew opiniom horoskopu ja jestem typowa domatorka, nie lubie hałasu , zabaw, wyjazdów na koniec swiata, szanujes sobie cisze , spokój i dom z męzem i gromadka dzieci, jestem nadwyraz opiekuncza i ciepła , uwielbiam się kochac pieści i uprawiać sex w najlepszym wydaniu , lubie tez bys stroną czynną , , jestem otwarta na miłośc i lubię o tym rozmawiać , kobiety zstrzelczynie są niesamowicie pociagające i uwodzicielskie , emanuje z nich nieobliczalne ciepło i delikatność ale nigdy , przenigdy nie zdradzają swojego partnera ,raczej one zostają brutalnie zranione i zdradzane...... to sa naprawde cudowne kobiety , ktorę równiez uwielbiaja gotowac i to smacznie ......

Gość kot13
a ja znam panią strzelec co rozwaliła 3 małżenstwa( w tym dwa swoje i trzecie swoje i swego nowego męża- ale podobno się teraz kochają:-)

Gość kot13
przepraszam , w tym tzrecim pani strzelec dopiero jest od 3 lat i bardzo się z mężem ponoć kochają:-)ale to wiem od tego męża a relacja sprzed dwóch lat z okresu motyli w brzuchy także oby była ideałem jak tu wszystkie panie strzelec deklarują bo ten koleś 2 córy dla niej rzucił na rzecz jej synów:-) a koleś spod barana to mnie nie dziwi tylko takich trzeba szybko zaciągać wędką bo słabi na długie dystanse sa:-)

HAHA lol, ja jestem strzelcem, pani strzelec, i moge powiedziec, ze to tylko glupie znaki, i ludzie sa ludzmi , nie znakami, i nie trzeba patrzec z pod jakiego sie jest znaku, patrz na nia sercem i a nie jakim jest znakiem. A dodam jaka ja jestem, jestem milosierna, i bardzo otwarda do roznych kultur, lubie pomagac ludziom itp. Jestem wybuchowa czasami, no ale to zaelzy kogo lubie a kogo nie, no a tak ponadto mam 18 lat dopiero i jeszcze sie ucze panowac nad emocjami :), jestem mila i uczciwa ;), i mam ogromniaste poczucie humoru :) i duzo zalet no i jak kazdy troche wad, no bo my tylko ludzmi jestesmy ;). Musisz zrozumiec ze kazy ma wady i zalety, bo my tylko ludzmi jestesmy . ;) powodzenia x