Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cizaaaaaa urojona

Miesiaczka w czasie ciazy

Polecane posty

Gość cizaaaaaa urojona

Czy jest mozliwa.Nrmalnie w ty miesiacu dostalam okres jest taki sam jak zawsze.Ale strasznie zle sie czuje, jestem rozdrazniona, senna , ogolnie zle sie czuje, boli mnie zolodek i jest mi niedobrze od soboty.Okres dostalam w czwartek i mam dalej.Normalnie zywa krew i obfity.

Wyglada na to ze masz PMS , a nie jestes w ciazy. Chociaz sa przypadki plamienia w bardzo wczsnej ciazy, ale nie wrozy to zbyt dobrze. Polecam Tobie test ciazy.

Gość mysleze takkkkkk
tak jest mozliwa miesiaczka w czasei ciąży, sama tak miałam do 5miesiąca ciązy miałam normalne co miesieczne krwawieniai wszystko było wporządku,dzieciaczek tez sie zdrowy urodził

Gość nie jestes w ciazy

Gość cizaaaaaa urojona
No niewiem juz sama.1 raz tak sie czuje.Niewiem moze to zemczenie, niewyspanie jedzenie na szybkiego albo nic niejedzenie.Mam male dziecko, przy ktorym jestem non stop moze to od tego.

Gość Jakie wy jej piszecie bzdury
Normalne obfite krwawienie przypominajace okres w czasie ciazy nie zdarza sie prawie nigdy. W sporadycznych przypadkach (1:1000 000). Krwawienia zwykle sa skape i trwaja krócej, nie ma w nich skrzepów.