Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdesperowanaMama

ciągle wisi na cycku

Polecane posty

Gość zdesperowanaMama

Dziewczyny proszę was o pomoc! Mam 3 tygodniową corke, ktora ciagle chce byc na rekach albo przy piersi.Trwa to od 4 dni, nie przyzwyczajalam ja do tego,wczesnej tak nie bylo:( nie moge zrobic doslownie NIC, mam jeszcze jedno dziecko ktorym przeciez trzeba sie zajac,dom na glowie i inne obowiazki,przeciez nie moge wszystkiego robic z dzieckiem przy cycku.. Najgorsze jest to,ze jak ona zaczyna ssac piers to tak zasnie,ze nie da jej sie dobudzic,a jak ja odloze to sie budzi z krzykiem itak non stop w kolko.Smoka nie chce w ogole. Co ja mam zrobic? Był ktos w takiej sytuacji??

tez tak miałam, albo cyc albo noszenie na reku...smoczka tez nie chciała dopóki nie kupiłam innego smoczka, udało się za pierwszym razem, ssie jak oszalała :) radzę wyprobować z innym smoczkiem :) polecam kauczukowy, bo silikonowy jest za twardy dla takiego malucha :)

Gość marzenik
A mi się wydaje ze powinnaś pozwolić jej troszkę popłakać, jezeli jest najedzona i ma suchą pieluszke nie pręzy się to raczej nic jej nie jest:} A rozwiązanie z chustą nie jest raczej robrym pomysłem bo karmienie szybko stanie się dla Ciebie udręką. Trzymam za Ciebie kciuki:}

ja nie mam takich problemów z synkiem, ale gdy płacze lub nie chce spać, a ja chciałabym coś zrobić w domu to wkładam go w chustę i w ten sposób mam obie ręce wolne. W chuście zasypia w ciągu kilku minut, więc za jakiś czas go odkładam i sobie spokojnie śpi.