Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*Złoty

To ja Złoty pisze

Polecane posty

Ja tez do Ciebie lubie pisac :) bo mozna sie posmiac z Toba i na powazne tematy tez pogadac :) Sadysta jestem tylko jak widze debila :) lubie wtedy troche zlosliwosci powrzucac, ale dzieki dziewczynie mojej ii tak nie jestem taki zlosliwy jak kiedys :D

Sekretarko a Wiesz ze ja Ciebie szukałem :P ;) kiedy ma na ślub przyjeżdżać ? :P ;) Sabide nie dziękuje postoje :P ;) bardzo to lubię...długo.....:P ;)

:P:P:P heheheehhe wesolo teraz jest:) doktorku ja uwielbiam zabawe ,ale tez powazne rozmowy:)

Ja tez zabawe lubie Sabide :), ale chyba bardziej jednak powazne rozmowy :) jest np. taki temat ciekawy o niepelnosprawnym chlopaku sporo sie tam udzielam. na powazne rozmowy zwykle udaje sie na debaty polityczne, ale w obecnej sytuacji nie jest to mozliwe :)

Gość znow kolko wzaemnej adoracji
kafe powinni zamknac, bo to siedlisko zgnilych ogryzkow , peadaouw i lessbijek. nie odpisujcie:P szkoda palcoff

Gość padnij powstan i tak bez konca
ale z sie spracowala dzis:O czas i pora na zasluzony odpoczynek:O czy jest tu ktos normalny? to pyt retoryczne, niestety

stopka śliczne zadbane paluszki i ładny pedicure :P ;) Dobranoc Sekretarko 🌻 :) M❤️

Cześć 🖐️ Kochana Zielonuś 👄ależ skąd nie ukryłem się :o :o nawet szukałem Ciebie 👄 Sekretarko ja jestem :) :) zajęty :o :o :o :) M??? hmmmmm Mieszko Leszko nasz koleżko :P ;) :) :) :) CO słychać u męża? :P ;)