Pani_Sedesee_oryginal 0 Napisano Wrzesień 1, 2009 to idz spac sam a mnie tu ktorek popilnuje prawda?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pani_Sedesee_oryginal 0 Napisano Wrzesień 1, 2009 zloiutki mnie doktorek popilnuje:P:P:P sie o mnie nie boj :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
doktor_house 0 Napisano Wrzesień 1, 2009 Ja Cie calz czas pilnuje :*, ale potem zloty mnie zmieni bo ja pojde po d pryzsznic, a potem bede ogladac doktora halsa czyli mnie w acji :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ktos do house Napisano Wrzesień 1, 2009 mam nadzieje ze Ty tak powaznie z ta "zabawa" na kafe no jak ktos sadzi ze zloty jest ok i niebrzydki to ewidentnie cos wciaga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*Złoty 0 Napisano Wrzesień 1, 2009 Czuje sie jakby mala rozwiercala mi glowa c*pke nie wiem co myśleć :o :P ;) ale to chyba dobrze :P ;) ;) Dobranoc Pani_Sedesee_oryginal pa Doktorku :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ty Sedesee nie rob w ch**a Napisano Wrzesień 1, 2009 i trzymaj sie swojego chlopa a nie pierdolisz jak potluczona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dianka90 0 Napisano Wrzesień 1, 2009 Hehe :) Dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
doktor_house 0 Napisano Wrzesień 1, 2009 ktos do house A co mnie obchodzi jaki kto jest :) na forum i tak kazdy jestinny ja tu wchodze sie posmiac, czasem pogadac na inteligentne tematy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pani_Sedesee_oryginal 0 Napisano Wrzesień 1, 2009 a czy ja mojego sedesika kochanego robie w chuja bo nie rozumiem :) i nie pierdole tylko sobie pisze :P:P:P:P pa zlociutki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
doktor_house 0 Napisano Wrzesień 1, 2009 Dobranoc zlociutki pa :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ktos do house Napisano Wrzesień 1, 2009 tak mysle house Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*Złoty 0 Napisano Wrzesień 1, 2009 Pani_Sedesee_oryginal Kochanie nie przejmuj się pomarańczkami :) ja nie zwracam na nie uwagi , bierz przykład ze mnie paptki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
doktor_house 0 Napisano Wrzesień 1, 2009 ktos do house To dobrze, ze tak myslisz bo dobrze myslisz :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*Złoty 0 Napisano Wrzesień 1, 2009 PA Doktorku ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ty Sedesee Napisano Wrzesień 1, 2009 OKi Sedesse_ nie zostawiasz maila dla tępaków, nie zauważyłem,pozdro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
doktor_house 0 Napisano Wrzesień 1, 2009 tez dam buzi zloty :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pani_Sedesee_oryginal 0 Napisano Wrzesień 1, 2009 zlociutki biore :P spij dobrze i slodkich snow :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no no zloty Napisano Wrzesień 1, 2009 spadaj juz , jutro szkola gimnazjum juz na ciebie czeka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zloty przerob sie Napisano Wrzesień 1, 2009 Idź do fryzjera i dobrego stylisty-jak cie stac jesli tego nie zrobisz -jestes pustakiem popytaj kolezanek i zabierz je na zakupy-niech ci cos doradza, bo jest fatalnie z toba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
doktor_house 0 Napisano Wrzesień 1, 2009 To pa juz tez lece :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość housik a ty Napisano Wrzesień 1, 2009 nie udawaj takiego tolerancyjnego zawsze, zloty musi wkoncu zrozumiec oczywiste rzeczy, chyba ze faktycznie jest polinteligentny, to sorry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pani_Sedesee_oryginal 0 Napisano Wrzesień 1, 2009 doktorku buzka i trzym sie cieplutko :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*Złoty 0 Napisano Wrzesień 1, 2009 Zloty przerob sie Idź do fryzjera i dobrego stylisty-jak cie stac jesli tego nie zrobisz -jestes pustakiem popytaj kolezanek i zabierz je na zakupy-niech ci cos doradza, bo jest fatalnie z toba nie muszę bo wyglądam świetnie :P ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ladyeees** 0 Napisano Wrzesień 1, 2009 a już myślałam że usunęli ten temat bo nie mogłam go znaleźć :( tak złoty wyglądasz swietnie:) ps. jak to cudownie żyć w krainie marzeń, złoty-co nie?:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość słona zuppa Napisano Wrzesień 1, 2009 odczepcie sie od złotusia on jest mój prawda złotuś ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ladyeees** 0 Napisano Wrzesień 1, 2009 ojjj przeciez nikt Ci go nie zabieraaa:) Twój Ci on jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
komdant 0 Napisano Wrzesień 1, 2009 Na pewno nie Zloty,bo tamten chlopak ze zdjecia wyglada na spokojnego i inteligentnego :) a wszyscy wiemy,ze tego drugiego Zloty nie posiada w ogole :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dokladnie zloty Napisano Wrzesień 1, 2009 ps. jak to cudownie żyć w krainie marzeń, złoty-co nie" lubisz się oszukiwać zloty, prawda? wtedy jest ci lepiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość słona zuppa Napisano Wrzesień 1, 2009 O jej to mój podszyw,pełno ich wszędzie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ladyeees** 0 Napisano Wrzesień 1, 2009 każdy z nas jest inteligentny na swój sposób:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach