Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taaka tam

jutro szkoła

Polecane posty

Gość taaka tam

cieszycie się z tego powodu? bo ja nie:(

Gość yyyyety
do dupy z budą

znowu zapchany autobus pełen dzieciaków, nie za bardzo ja jutro podpisuję umowę o pracę i też średnio mi się to uśmiecha bo strasznie nie chce mi się pracować :O

Gość Giermek
dzieciaki będą miały zajęcie

Gość bardzo się cieszę
nareszcie będzie spoój na kafeterii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość taaka tam
mnie się jakos nie chce wracac do szkoly ciagle sprawdzioany kartkowki no i mam na 7;10 prawie codziennie:(

ja tez sie nie ciesze za bardzo...bo......................................................................................................bede miala mniej czasu na kafe...:O:O:O

Gość taaka tam
ale juz w pazdzierniku jakis dzien wolny bo dzien nauczyciela ale ktory to dzien to nie wiem

Ja cięęę........................................................... o tej szkole to już stale nadaje kafe od 24 h !!!! cieszcie się bo tak na prawde to co do cholery robicie teraz całymi dniami !!! przynajmniej za jądro ciemnści się weźniecie albo Tadka, Kordiana czy Granice a jak nie to może logarytmy, trygonometrie , rachunek błędów no albo powstanie styczniowa bądź listopadowa a jak wolicie coś innego to może reakcje strąceniowe, hydrolizę czy budowe atomu, szybkość reakcji też nie ??? hmmm to może coś bardziej egzotycznego np budowe komórki , gametofity , mszaki, paprotniaki, genotypy Czy to nie fascynujące ??? do wyboru do koloru :) a ja za miesiąc będę mogła wybierać między wytrzymałością materiałów / Hydraulika i hydrologia czy też Geologią inżynierska i petrografia chcecie się zamienić???

eeeeee takm Matura to totolotek albo trafisz albo nie moja rada testy testy i jeszcze raz testy Pozatym nic nie musisz robić wszyscy w rodzinie Ci nadskakują a Ty masz tylko się uczyć. Gorsze są wyniki ................. żartuje :))))))