Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana snem

pomozcie zinterpretowac sen..

Polecane posty

Gość zalamana snem

zaczne od tego, ze mam 32 lata, moze to cos pomoze.. w pierwszej czesci chcodzilam po miescie z jakas piekna kobieta, bylam bardzo pewna siebie, jednak nie zachowywalam sie powaznie. zagadywalam facetow, zwracalam na siebie uwage, dalam obmacy wac swoje (we snie ladne, w rzeczywistosci juz nie) piersi. w czasie tych spacerow co chwile kupowalysmy u jakiegos faceta czekoladowe milchshaki z bita smietana i polane czekolada druga czesc: ze niby znalazlam prace w jakims dziwnym srodowisku, w ktorym byli ludzie z mojej poprzedniej pracy. podkladywano mi jakies swinie, byl wieczny chaos. niby to bylo biuro podrozy w jakims dziwnym zagraconym kisosku, w jakiims penerskim przechodnim tunelu. w pewnym momencie nadszedl straszny smrod. okazalo sie, ze za ta buda jest jakies pomieszczenie co kroja trupy i myja je tam. weszlam tam i na podlodze lezalo ok 20 sztuk obcietych trupich rak i na to lala sie woda ze szlaauchu trzecia czesc:w tym snie grala role moja w rzeczywistosci najlepsza przyjaciolka, ktora ma teraz do mnie przyjcechac na weekend. we snie oddala mi jakies mieszkanie do sprzatania, zebym zarobila sobie troche kasy. ona malo tam zarabiala i ja zadzwonilam do wlascicieli i oni podniesli stawke, na co ta przyjaciolka byla rozczarowana.. mieszkanie bylo jakies dziwne, na stolach, nawet na lozku i meblach staly jakies dziwne rogi jelenie, mordy z dzikow, dziwne swiece, oredzia jakies polownicze. z sufitu wydobywal sie muzyka jakby glosy i dzwieki z lasu... pewnego dnia (to chyba bylo to mieszkanie) bylo tam jakos pelno ludzi, jakby dzieci wlascicieli, ale juz dorastajace. wszedzie panowal chaos, w lazienkach bylo pelno wody wymieszanej z g.ownem. smrod straszny. ja oczywiscie musialam to posprzatac... wiem tylko, ze nie robilam tego,bo z tego smrodu nie moglam tam wejsc.

Gość pomozcie zinterpretowac sen
prosze o pomoc, bo jeszcze do teraz nie moge sie uspokoic po tym snie

Gość interpretratrorka
1 czujesz zagrożenie przed wchodzeniem w dojrzałość.Chciałabyć być młodą laską i wzbudzać ogólnie zachwyt i pożądanie.Tu sie pokazała ta obawa 2 czujesz że nie spełniasz sie zawodowo i marnujesz swój talent. Sraciłaś coś, pracę albo zmieniłaś pracę .Pamiętasz ludzi z poprzedniego środowiska.Wbrew pozorom zapowiedź jest optymistyczna i jeśli uwierzysz w siebie to możesz dużo osiągnąć. 3 liczysz na pomoc przyjaciółki bądź na wsparcie i wiązesz nadzieje z jej przyjazdem.Wynika że przyjaciółka jest zazdrosna o coś u ciebie.Może nie chciałaby żebyś odniosła sukces.Będzie kierować na fałszywą drogę mając skórę dobrej przyjaciółki i doradczyni.

nie badz glupia sen nic nie znaczy twoj mozg robi sen ze twoich spomnien i mysli jak sprawdzisz cos w senniku to itak jest sciema koszmary tez nic nie znacza kosmzary sa jesli masz ucisk na klatce pozdrawiam.