Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
elka000

ginekolog endokrynolog

Polecane posty

Witajcie poszukuję kobiet które zdobyły zaufanie u jakiegoś gnekologa endokrynologa w Łodzi; A więc mój problem: *bardzo neregularne miesiączki *problem z zajściem w ciążę po częstych stosunkach od 10 mcy lecz na to czasem potrzeba więcej czasu więc nie dramatyzuję jeszcze: Wykonane czyności Byłam na wizycie u ginekologa przeprowadził wywiad wykonał usg dopochwowe i powiedział że może mi tylko pomóc ginekolog lecz taki który specializuje się również badaniem hormonów Czego oczekuję od Was: * jakie są koszty wizy u doktora i badań hormonalnych podstawowych na które miałabym się przygotować i jak są one wykonywane? *jaki czas mniej więcej potrzebny jest od momentu wizyty do odbioru wyników badań hormonalnych? na które mnie lekarz na pewno skieruje potrzebuję ponieważ obecnie nie przebywam w Polsce a chciałabym się przygotować i przy okazji czegoś się dowiedzieć *po wynikach jeżeli są jakieś niedobory lub nadmiary jak odbywa się leczenie lekami czy w jakiś inny sosób? Czego oczekuję od lekarza: *wyrozumiałości * zeby ważniejsze było dla niego pomoc dla mnie niż by ściągnięcie jak największej gotówki przeciągając wizyty w nieskończoność *jeżeli jest już w stanie określić to konkretnych odpwiedzi i porad Jeżeli mają Panie jakieś dodatkowe myśli lub sugestie bardzo proszę o wpisanie je na forum Bardzo przepraszam za długą treść listu za pomoc z góry dziękuję jeżeli któraś z Pań chciałaby się wybrać do Włoch na wakacje też mogę w tym temacie poradzić Pozdrawiam i miłego dnia

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować