elka000 0 Napisano Wrzesień 1, 2009 Witajcie poszukuję kobiet które zdobyły zaufanie u jakiegoś gnekologa endokrynologa w Łodzi; A więc mój problem: *bardzo neregularne miesiączki *problem z zajściem w ciążę po częstych stosunkach od 10 mcy lecz na to czasem potrzeba więcej czasu więc nie dramatyzuję jeszcze: Wykonane czyności Byłam na wizycie u ginekologa przeprowadził wywiad wykonał usg dopochwowe i powiedział że może mi tylko pomóc ginekolog lecz taki który specializuje się również badaniem hormonów Czego oczekuję od Was: * jakie są koszty wizy u doktora i badań hormonalnych podstawowych na które miałabym się przygotować i jak są one wykonywane? *jaki czas mniej więcej potrzebny jest od momentu wizyty do odbioru wyników badań hormonalnych? na które mnie lekarz na pewno skieruje potrzebuję ponieważ obecnie nie przebywam w Polsce a chciałabym się przygotować i przy okazji czegoś się dowiedzieć *po wynikach jeżeli są jakieś niedobory lub nadmiary jak odbywa się leczenie lekami czy w jakiś inny sosób? Czego oczekuję od lekarza: *wyrozumiałości * zeby ważniejsze było dla niego pomoc dla mnie niż by ściągnięcie jak największej gotówki przeciągając wizyty w nieskończoność *jeżeli jest już w stanie określić to konkretnych odpwiedzi i porad Jeżeli mają Panie jakieś dodatkowe myśli lub sugestie bardzo proszę o wpisanie je na forum Bardzo przepraszam za długą treść listu za pomoc z góry dziękuję jeżeli któraś z Pań chciałaby się wybrać do Włoch na wakacje też mogę w tym temacie poradzić Pozdrawiam i miłego dnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach