Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ike

negatywne myślenie

Polecane posty

zs kochanie zapomniałeś mnie ignorować mam Ci zapodać definicje ignorancji? hmmmm nie wiem czy ja jestem za głupia czy jednak za mądra na kafe :D ide oddać projekt a Ty Ikuś zajmij sie swoim bejbe;)

sami a gdzie wyczytalas, ze mam zamiar cie ignorowac? poza tym, odnosnie rad i znaku zapytania, no chyba nie chcesz powiedziec, ze potrzebujesz rad w sprawie mundurkow co? :-)

sami pieluchy mam mu zmieniać ??? po za tym nie jest moim bejbe- nie dal się złapać- jesteśmy wciąż na etapie polowania :P

Gość bjkndjk
w krajankach? ale w tych na wynos z "Pod topolami " :D

najpierw zapłać zresztą od opowiadania o sobie w superlatywach masz inna koleżankę- niejaką małą mi- już ona sobie posłodzi najlepiej:P

zs pomyliłam sie chodziło o definicje ignorowania:)a ze jestem dla Ciebie za głupia już dawno napisałeś:) chce byś mnie ignorował :P ----hmm moze zmiana nicku z *sami* na ''mi mała 2''coś pomoże mi mała --prosiłam byś do mnie nie pisała,a Ty co? ale odpowiem --lubie jego literki,ale nie miałam ochoty bliżej Go poznawać,ponieważ nie ufam facetom jego pokroju;)ale dla Ciebie on jest jajcarz;) znowu zmykam

sami- uspokój się wiem , że uwaga syna wytrąciła cię z równowagi ale bywa

to o czym wy zamierzacie ze sobą rozmawiać ??:D

ike ale to mój wybór,chce być ignorowana ,tak mi dobrze;) potem pobredze terAZ NIE mam czasu👄

o kurcze mój najnowszy temat nie ma wzięcia tylko dwie...............osoby się wpisały:D

ike skoro umiesz zakladac topiki, to moze tez umiesz robic za gluchy telefon? a po czym wnioskujesz?

tylko do pierwszego drugiego na wszelki wypadek się wypieram- bo nie wiem co ci chodzi po głowie:P

chyba, ze chodzi ci o to, żebym przepisywała ci to, co dla ciebie jest niewidzialne to piszę mała mi- przekazuje ci- ZS tak się staram zabłysnąć, proszę doceń moja odrobinę inteligencji- chcę być twoją drugą zmanierrowaną sami przekazuje- zs- mimo tego, że mam niezłe cycki, mam też niezłe jaja

czy teraz już nazwiesz mnie swoją bejbe:>??:)

sami przekazuje- zs- mimo tego, że mam niezłe cycki, mam też niezłe jaja przekaz sami, zeby sie przypomniala kolo wielkanocy w takim razie