Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ike

negatywne myślenie

Polecane posty

zs zmanier popłynęła jachtem w długi cug ale wróci zawsze tak ma albo jest ciągle- że aż trudno tej cholery się pozbyć albo znika na parę- paręnaście - parędziesiąt dni cholera ide poszukać definicji żartu wkleję -niech 30% populacji muminków się doszkoli

sami- zs przekazuje ci- że chciałby mieć z tobą małego zajączka

proszę wisisz mi przysługę możesz na przykład nazwać mnie swoją bejbe:P

cholera wycofuję się z klejenia definicji żartu nic na ten temat w piśmie świętym nie znalazłam

heheheeh topik szopka normalnie,śmieje sie sama do siebie jak Ciebie czytam Ike(tylko Ciebie widzę) szkoda ze zmanierr ZOSTAWIŁA @,można by było do niej napisać,a tak trzeba czekać jak sie pojawi na topie ooo Iftar tez jest;) nie widziałyście dziś Psełdo?

iftar- szczerze powiedziawszy nigdy nie przepadałam za ta bajkę bo komentować nadinterpretacji Mi nie będę jak to mówią ? głodnemu chleb na myśli

nie widziałyście dziś Psełdo? zs- sami przekazuje ci- że ma ochotę być pokokietowana

sami czy mam zakomunikować zsowi, że masz ochotę na klapsa ??:P

ike, potwierdzam, zarowno zakladanie topikow jak i gluchy telefon masz opanowane a dasz mi to na piśmie ??? oczywiście z podpisem- twój bejbe

ty sobie żartujesz?? a gdzie papier kredowy? zapach wody mocno kolońskiej i cygar?? i gdzie podpis??

Cześć :) Powiedzcie mi, w którym sklepie można nabyć trochę czasu i umiejętności lepszej organizacji zajęć dnia powszedniego?

Jesteś okropna przyjaciółką wiedziałam, że mnie docenisz:)

cześć lusiu udam, że pytania nie widziałam przepraszam cię ale teraz taka moda u nas panuje:) nie widzieć wpisów ty jeszcze nie byłaś przez nikogo ignorowana- to ja ci zrobię tą przyjemność :)

Ike jesteś kobietą której szukałam na kafe❤️ (oczywiscie ze jesteś okropna to Ty wiesz) poprawiłaś mi bestio humor --dzięki Hej LuśkA nie mam pojęcia gdzie takowy jest:(

zs- sami przekazuje ci , że woli kobiety, więc spokojnie możesz zacząć uderzać do mnie- nie będzie miała ci tego za złe :) bejbe

jako, ze ja luski nie ignoruje to odpowiem www.google.pl wpisz "zarzadzanie czasem" ewentualnie wejdz na empik.com i wpisz to samo, lub amazon.com i znow to samo

Ike, dzięki, przyjemności nigdy za wiele. A skoro jest okazja, to jeszcze dorzucam małe graffiti, mianowicie IKE ❤️ ZS = 😠 komiś & 😭 zmanierr oraz :P Luśka & :P :O Sami (to teraz spróbujcie nie zignorować)

zs! ike ci przekazuje- jesteś potworem- tyle czasu do ciebie uderzam - a ty nic, nic!! mógłbyś przynajmniej dać mi kosza i porządnego kopa na rozpęd ale nie!! po co!! lepiej się bawić uczuciami ike!! bo o dobre maniery i dyplomację cię nie podejrzewam :P

ZS, no wiesz, zamiast mi powiedzieć, żebym się nie przejmowała, bo większość ludzi ma ten problem, to Ty mi stresujące zadania podrzucasz :O ;-)