Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość męskipunktwidzeniaa

moj typ kobiet

Polecane posty

Gość męskipunktwidzeniaa

wszedłem na to forum bo chcialem sprawdzic punkt widzenia kobiet. Teraz ja przedstawie wam swój Mój typ 1: blondynka , włosy długie lub do łopatek , filigranowa ,i szczupła ale kształtna jednocześnie, oczy zielone lub niebieskie, delikatnie opalona , nie wyblakła, taka drobna blondyneczka o słodkiej buzi o delikatnych rysach typ 2: brunetka, włosy dlugie , lub do łopatek , opalona ( ale nie spalona), szczupła , wysoka, kształtna , ciemne oczy , typ południowy i ladna buzia reszta typów kobiet odpada , nie jest w moim guście

Gość męskipunktwidzeniaa
już nie wspomne o tym ,że oba typy musza mieć subtelne rysy, duże oczy i dlugie rzęsy ( to mój fetysz ;) ) no i muszą byc zadbane ,ale nie robić z siebie lampucery

Gość Talsp
A co znaczy szczupla i kształtna???

Gość męskipunktwidzeniaa
to oczywiście byl podszyw z tą pochwą ,choć jest tu troche racji ,ale to już inny temat ;) szkoda ,że jest tak mało kobiet w takim typie.. Choć muszę przyznac ,że Polki bardzo dobrze wypadają na tle państw , w których byłem. Ale nawet w stosunku do Polek jestem wymagający i mam swoje typy ;)

Gość męskipunktwidzeniaa
tzn szczupła, ale z biustem co najmniej średnim , ładnym kształtnym , z bioderkami , lekko wystającym tyleczkiem , takim żeby nie był płaski ..

Gość męskipunktwidzeniaa
a dziewice toleruję , ale ładnej dziewicy w naszych czasach to ze świecą szukać ;)

Gość Talsp
typ 2: brunetka, włosy dlugie , lub do łopatek , opalona ( ale nie spalona), szczupła , wysoka, kształtna , ciemne oczy , typ południowy i ladna buzia Tu bym pasowała ale: jestem szatynką wiec z góry skazana na kleske wg Ciebie (choć mogłabym kupić farbę za 10zł czy iles tam) długie włosy mam -pod łopaki opalona jestem delikatnie (wakacje - nie solarium) niestety mam tylko 165cm brazowe oczy jestem zgrabna ale nie szczupła buzie mam (podobno) ładną :P

Gość męskipunktwidzeniaa
serio ? mmm to ładna musisz być.. a ile masz lat?

Brunetka Wysoka Ciemne brazowe oczy (w sloncu jasne czasem zmieniaja sie w zielen troche) wlosy do ramion ale troche dłusze (zapuszczam) (nie niszce ich nie uzywam pasemek szuszarek prostownic mam naturalny odcien od slonca) ladna (tak mowia ale chyba nie moga powiedziec ze brzydka ) a wogule niepotrzebnie pisze bo jestem za bardzo mloda

Gość yooo
o żesz kutwa.mój typ urody nie odpowiada żadnemu z opisanych.jestem taka niekształtna.czy mam się iść powiesić? :(

Gość
Nie kwalifikuję się - dramat :p Wklej fotę to powiemy Ci czy jesteś w naszym typie ;)

Gość Talsp
19 lat, i jestem "nietykana"

Gość męskipunktwidzeniaa
Talsp jeśli masz ciemna karnację i j ciemne włosy to tez bys mi się pewnie spodobala ;) Bo mi sie podobają ,albo filigranowe kobiety o slowianskiej urodzie typu sasha strunin ( choc nie wiem ile ma wzrostu do tego typu nie można byc za wysokim) ,albo ta co grała w mamma mia choc nie oglądałem całego filmu. A do drugiego typu pasuje ta francis sudnicka czy jak jej tam. od razu widać ,że nie jest polką i to mi sie w tym typie podoba ta oryginalność. Prześliczne kobiety

Gość ajaaaaaa
mam 169 wzrostu 52 kilo :P miodowy blond włosy do łopatek cos takiego, oczywiscie naturalne :D , niebieskie duze oczka mały nosek sliczne usta dlugie zgrabne szczuple nozki , lekka opalenizna :P i jedyny problem PIEGI!!!! :(:(:( piegi na twazry!!! ohyda a bylabym sliczna jak z obrazka :/

Gość ajaaaaaa
co sadzicie o dziewczynach z piegami? mam juz swoje lata 22 :D i mi nie zeszły i jak byly tak sa moim utrapieniem :(

Gość ajaaaaaa
aa no i mam maly biust ale i tak mi sie podoba :)

Gość Talsp
Hihi wyslalabym zdjecie ale zaczniecie pisac ze brzydal jestem. Poza tym jestem na nim biala jak sciana bo to z sylwestra :P

Gość męskipunktwidzeniaa
ajaaaa piegi są prześliczne dziewczyno ! Moja była też miała troche piegów i je uwielbiałem są takie słodkie ;) naprawdę !

Gość Ita....WAWA
Ja jestem typem pierwszym :) wszystko się zgadza :D

Gość męskipunktwidzenia
acha i zapomniałem dodać ze mósi być inteligętna i mondra ale nie zbyt bo mósi być głópsza ode mnie. A to ze ja jestem pinkny jak noc listopadowa to inna sprawa. Mam krzywe i zaczernione zemby, zakola na głowie, przerzedzone włosy więc musze zapuszczać zeby zakryć dłuzszymi kłakami łysine. Brzuch od piwska urusł niemały ale wienkszy tiszert i po problemie. Do tego jestem impotentem, nie staje mi wcale. Do tego mały jak pół kabanosa Nogi krzywe i owłosione jak cała reszta mojej twarzy. No i nie wiem gdzie jest twarz a gdzie du.a bo trudno u mnie te dwie rzeczy odróżnić

Gość męskipunktwidzeniaa
ita .. wawa mmm to miło sobie wyobrazic ;) jakbym nie miał dziewczyny ..;)

Gość Ita....WAWA
szkoda tylko że nie napisałeś jaki ubiór ci odpowiada ;/ bo ja np. ubieram sie na czarno i mam zawsze kolorowe dodatki w kolorach takich jak zieleń czerwień niebieski

Gość męskipunktwidzeniaa
a uchodzę za przystojnego faceta poszukam jakiejś fotki to wyślę ;) Choc wiem ,że te które nie są w moim typie i teraz się podszywaja będą specjalnie źle komentować , ale mnie to nie rusza ;)

Gość Talsp
Ja wole spodniczki takie nad kolanko - nie miniowy ;) i ładne bluzeczki... raczej taka elegantka ze mnie :) ooo i spodnie rurki ;)- jedynie ze spodni

Gość Ita....WAWA
haha no ja też mam chłopaka od 5 lat :D wymarzony ideał dla mnie a ja (podobno) wymarzona laska dla niego :D ale pomarzyć zawsze można :D

Gość Ita....WAWA
ja rurki, obcisłe bluzki nie za duży dekolt koniecznie gitara elektryczna i chłopak podobnie ubrany i jazda :D