Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaona22

napisałam mojemu facetowi smsa ,że

Polecane posty

Gość onaona22

czuję ,że mu na mnie nie zalezy ,że się tym martwię i nie wiem jak to dalej bedzie... Nie wytrzymałam bo po raz kolejny nie chciał ze mną o tym gadac ,a czuje ,że olewa mnie. panujemy ślub nie wiem po co , nie widzieliśmy sie już 2 tyg a jemu to zwisa i jak się pytam kiedy się zobaczymy to mówi ,że nie wie bo nie ma grafiku pracy tak jakby było mu to obojetne. Już mie nie mówi ,że jestem piękna sam z siebie . Kiedyś mówił. Może zbrzydlam przez te 3 lata? sama już nie wiem.. nie przytyłam ani nie zaniedbalam się no ale moglam zbrzydnąć i to może dlatego.. jestem załamana . nie wiem czy dobrze zrobilam ,że mu to napisałam ,ale już nie wytrzymalam :(

Gość onaona22
Dodam jeszcze, że co noc tato przychodzi do mnie i szepcze czułe słówka do odbytu. Czy powinnam czuć się zaniepokojona? :O

Gość onaona22
no niby lepiej ,ale on nawet na tego smsa nie odpisuje :( jesteśmy już razem 3 lata z pół roczna przerwą bo to oczywiście on ze mną zerwał, a ja do niego wróciłam mimo ,że miałam juz innego faceta ,a le nadal kochałam bylego :( I co teraz mam ? On jest starszy ode mnie 14 lat więc czasem myślę ,że jest ze mną z braku laku żeby nie zostać starym kawalerem bo ma już 36 lat. to straszne ,ale może tak być :( Nie wiem czy ten ślub ma sens.. Co powinnam zrobić?

Gość xcvbvcx
czy ty chora jestes? zmysły postradalas? uciekaj od niego. sexsie liczy. nie ma milosci.

Gość onaona22
tak , mam 22.. czuje ,że on mnie ciagle zaniedbuje ,że może nawet kogoś ma jakąś kochanke ,albo coś ,a tak naprawdę juz mu na mnie nie zależy jest ze mną z przyzwyczajenia. Zerwać z nim?Co mu powiedzieć? Nie może tak dalej być

Gość onaona22
To po co w ogóle mi sie oświadczył ? :( Taki obludny jest? nie wiem ,ale podobno po slubie czasem jest gorzej a okres narzeczeństwa to maja być najpiekniejsze lata.. To co po ślubie bedzie? Może ja mu się po prostu znudzilam ? :( Nie wiem czy to chwilowy kryzys i warto to ratować czy go rzucić? Ale ja go tak bardzo kocham ,że nie wiem jak to zrobie :(

Gość xcvbvcx
proste ze zerwij. on nie ma zadnych planow wzgledem ciebie. facet w tym wieku powinien miec juz conajmniej zone o dzieciach nie mowiac a fakt ze nie widujecie sie po 2 tyg moze swiadczyc o tym ze kogos ma. ktory facet majac stala dziewczyne wytrzyma 2 tyg bez sexu?

Gość onaona22
No i móglby nie być taki obłudny tylko mi to napisac wprost ,że juz mu sie znudzilam bo chamski to on potrafi być więc nie mialby z tym problemów :( I po co ta szopka z zareczynami ? :( Nie rozumiem go

Gość xcvbvcx
sama powinnas wiedziec jaki on jest i na co go stac. to twoj facet a nie nasz. nie pytaj juz bo wiadc ze chcesz go tlumaczyc. trzymasz sie go jak tonacy brzytwy. a rob tak dalej skoro sama chcesz byc glupia i naiwna.

Gość onaona22
no pewnie ma bo on ten seks zawsze lubił .. I wcześniej jak się długo nie widzieliśmy to mówił że ma taką ochote i wogóle ...a teraz ma to w nosie kiedy przyjadę i nic nie mówi. na seks to owszem ma ochote ,ale seks też jest juz inny taki żeby jego zaspokajal żadnych pieszczot itd. Jak sie spytalam czy za mna teskni to odpowiedział ,, no" :(

Gość onaona22
ja się nie ,, chwytam brzytwy" bo mialam paru innych kandydatów na faceta nawet teraz poznałam kogos kto chcialby ze mna byc powiedział ,że na mnie zaczeka.. Ale nie tak łatwo w uczuciach kierowac sie rozumem :( To tak strasznie boli ,że on pewnie kogoś ma i z kimś innym sypia ,innej mówi ,że jest piękna :(

Gość onaona22
tylko ja jestem ( albo byłam) jego oficjalną dziewczyną , jego koledzy , rodzina mnie znają :( Niby sam proponował mi slub mimo ,że ja o nim nie wspominalam , a czuje ,że jakbym z nim zerwala to by się nawet nie przejął :(

Gość xcvbvcx
otoz to, kant dupy ma racje.

Gość przyszły_uczniak
pod00pczyc sobie chce to komplemenciki wmawia i specjalnie za reke chodzi zebys myslala ze Cie kocha (nie ma co sie odchudzac dla niego).

Gość onaona22
nawet jak przy mnie rozmawia ze swoimi koleżankami z pracy kiedy do niego dzwonie to takim tonem jakby mu się podobały.. a może nawet z nimi sypia. Kiedyś znalazłam u niego wizytowke hotelu z jego miasta.. skąd by ja miał? raz znalazłam otwarta paczke prezerwatyw jednej brakowało .. powiedział że kupil gdybym zapomniała wziąć tabletki a jedna pożyczył koledzę z ktorym mieszka. I jeszcze mnie kiedys okłamał ,że nigdy nie sypiala z taką dziewczyna z ktorą sie koleguje ,a okazało sie ,że sypiał zanim się poznaliśmy sam sie sypnął. Nie wiadomo czy zresztą później tez nie sypiali..Poza tym oszukuje mnie ,że niby niby przez te pół roku przerwy w naszym ,, związku" z nikim nie sypiał.. jakos mu nie wierzę

Gość Gościuwa
Sluchaj, ja tez jestem w zwiazku z facetem przed 40, tez juz trzy lata, od roku razem mieszkamy i jest..... po prostu bosko! Codziennie czuje, ze mu na mnie zalezy i, ze jestem dla niego najwazniejsza. Ja go kocham ponad zycie. Te trzy lata to najpiekniejszy okres mojego zycia. I na razie nie wyglada na to, zeby mialo sie cos zmienic..... a Ty tu takie historie opisujesz jakbyscie juz 30 razem byli i juz jemu w ogole nie zalezalo. Tak sie facet zakochany nie zachowuje!!!

Gość onaona22
nawet ludzie , ktorzy go znają mnie przed nim ostrzegali ,koleżanka mówiła ,że kiedys ją podrywał i kolejne panny tak samo.. ale ich nie sluchałam bo wtedy o mnie dbał .. nawet mój ojciec od początku go nie lubił ,a on ma wyczucie do ludzi...Teraz dopiero sama się przekonuje kto to jest

Gość onaona22
No i właśnie to ,że już mu sie znudziłam po tych 3 latach najbardziej boli.. Może sie jakos przemogę i z nim zerwę ,ale wiem ,że wtedy bedzie mi bardzo ciężko.. Jak on ze mną zerwal to przez jakiś czas nie moglam spać , jeszcze troche ,a wpadlabym w depresję . potem pojawil się nowy facet już wszytsko zaczęło sie ukladac ,ale... wróciłam do byłego bo jak do mie zadzwonił to wszystko wróciło..Wtedy zerwal ze mna własciwie be powodu , jak do niego wróciłam to przepraszal przez jakis czas zabiegal o mnie .. a teraz jest jeszcze gorzej niż wtedy przed naszym rozstaniem

Gość latwyzarobek
A.W. Surveys (Pay Pal) Poświęć mi parę minutek, to nic Cie nie będzie kosztowało Na początek należy kliknąć w poniższy link lub jeśli nie jest aktywny to należy wpisać go w pasku adresu http://www.tnij.to/87jh Jest to serwis ekologiczny w języku angielskim, lecz nie wymaga znajomośći jezyka Gdy pojawi się owa strona należy wybrać -"Create A free Account"( prawy górny róg) potem wybrać login, hasło, imię i nazwisko oraz adres e-mail. Jeśli chcesz zacząć zarabiać na serio to podaj prawdziwe dane, jeśli chcesz tylko spróbować czy to działa możesz podać fikcyjne dane Po wypełnieniu tej szybkiej ankiety można zacząć zarabiać kasę. Po zalogowaniu na swoje konto klikasz w znajdujące się na środku strony linki. W polach do oceny wystarczy wpisać OK lub good za każda ocenę dostajesz od 4 do 6$ i to naprawdę działa W ten łatwy sposób można zdobyć dodatkowe pieniążki (nawet do 20$ już w ok 10 minut). Sam decydujesz ile zarabiasz. Pieniądze wysyłają np. przez PayPal (trzeba sobie tam otworzyć konto - to łatwe bo strona jest po polsku i zajmuje to tylko kilka minut). Jest to rządowy program ekologiczny i są naprawdę wypłacalni zarobioną gotówkę w dolarach przesyłają na konto w PayPalu a stamtąd przelewamy na swoje konto bankowe już w złotówkach w ten sposób mamy dodatkowe źródło zarobku poświęcam tej stronce kilka minut dziennie i zarabiam miesięcznie 400-500 zł im więcej czasu spędzasz przed komputerem tym więcej zarabiasz http://www.tnij.to/87jh Euro Trade Mails (Pay Pal) http://www.tnij.to/z1j3 Stronka oferuje bardzo wysokie jak na PTC warunki wspópracy: a) E-maile warte od 100 do 200 Euro b) Kliki warte 100 Euro c) minimum do wypłaty 1000 Euro dla premiowanych d) na start otrzymuje się 1500 Euro e) 250 Euro za poleconego - 5 stopni polecenia f) Wypłata realizowana jest na: - Paypal, Moneybookers, E-Gold, Neteller, - Bank Transfer U.S., INTGold, - Western Union Zarejestrowany jestem tam od 2 dni i jak narazie zarobiłem ponad 2500 euro Dla zainteresowanych: http://www.tnij.to/z1j3 Polski Bux http://www.tnij.to/ex6b W Polski-Bux.pl, otrzymujesz wynagrodzenie za odwiedzanie stron reklamodawców (płatnych inków) Każdy klik warty- 0,10zł Każdy klik poleconego warty- 0,12zł Codziennie minimum 25 reklam. Wypłata na konto bankowe oraz PayPal Wypłata już od 100zł Gratis przy rejestracji dostaniesz 6 zł Przykładowe zarobki Odwiedzasz 25 reklam dziennie = 2,5zł 20 poleconych klika 25 linków dziennie = 50,0zł Dzienne zarobki = zł Tygodniowe zarobki = 357,5zł Miesięczne zarobki = 1470zł Przykład powyżej bazuje na 20 poleconych i 25 reklamach dziennie. Reklam będzie więcej, a co jeżeli będziesz miał więcej poleconych ? http://www.tnij.to/ex6b Puls Reklamy http://www.tnij.to/3aq2 Oferujemy całkowicie bezpłatne uczestnictwo oraz premiowane członkostwo, które zawiera pakiety darmowych reklam oraz inne przywileje. Wysyłamy maile reklamowe o wartości od 1gr do 5gr. Po zalogowaniu dostępne są sekcje płatnych linków o wartości od 0.25gr do 1gr. Dostępna jest także sekcja linków konkursowych o wartości 0.10gr, gdzie co ustaloną ilość klików losowana jest drobna nagroda pieniężna. Udostępniamy zarabianie poprzez promowanie specjalnego linku PTP. Za każde 1000 unikalnych odsłon linka można zarobić 1.5zł. Dla aktywnych uczestników oferujemy stałe konkursy aktywności w których można wygrać wysokie nagrody pieniężne (nawet do wysokości minimum potrzebnego do wypłaty!). W PulsieReklam.pl zarabiasz tylko pieniądze , nie stosujemy wynagrodzenia punktowego. Oferujemy atrakcyjny, trzypoziomowy program partnerski, zarabiasz 15%-10%-5% od poleconych zależnie od poziomu. Na start otrzymujesz bonus w wysokości 10gr. Nie wymagamy od uczestników spędzania na stronie określonego czasu. Minimum do wypłaty wynosi tylko 10zł. Masz stuprocentową pewność otrzymania swoich pieniędzy, ponieważ serwis należy do firmy doświadczonej w prowadzeniu tego rodzaju serwisów reklamowych. http://www.tnij.to/3aq2 Super Quiz http://www.tnij.to/naf8 Oto SuperQuiz. Gra w której możesz wygrać 100zł. To nie totolotek. Tutaj ty sam wpływasz na to czy wygrasz prawdziwe pieniądze. Jeżeli masz wiedzę a także ambicje i zapał już dziś mozesz stać się posiadaczem 100zł. Ilość pieniędzy ograniczona dlatego nie zwlekaj. Zagraj i wygraj !!! http://www.tnij.to/naf8

Gość onaona22
nie no muszę z nim zerwać,ale ciązko bedzie :( naprawdę myślicie ,że juz nie ma czego ratować? wiem ,że to głupie pytanie ,ale tak na ile procent obstawiałybyście ,że mnie zdradza? Postarajcie sie mnie zrozumieć bo jak jestem w nim zakochana to nie zbyt obiektywnie patrze na ta sytuację.. czasem ktoś z obcych osób lepiej doradzi

Gość onaona22
up

Gość onaona22
zerwę z nim... poza tym nie wyobrażam sobie zycia z nim bo jest kompletnie nie odpowiedzialny mimo ,ze ma dobra pracę to taki duzy chłopiec i egoista.. pewnie dlatego z żadna nie ułozył sobie życia. ciekawe czy choc troche sie tym zmartwi jak mu powiem ,że to koniec... Znając jego to pewnie nie bedzie mnie zatrzymywał tylko powie ,, rob co chcesz" czy cos w tym stylu..ale i tak nie mam wyboru

No to na co Ty jeszcze czekasz, wszytko co tu napisałaś prowadzi do zostawienia tego dupka w te pędy i szybko zacznij życ nowym życiem by o nim skutecznie zapomnieć. Juz teraz wyślij mu sms's "proszę, nie kontaktuj się ze mną więcej, nie chcę juz z Tobą być i uszanuj to. Nie pisz do mnie bo chcę zapomnieć, powodzenia i żegnaj" i od razu umów się z tym co na ciebie czeka, choćby na głupią niezobowiązującą randkę. Jeśli pozostaniesz w z tym gościem który ewidentnie cię olewa zniszczysz swoje życie, a miłość nie polega na czekaniu i niepewności i niewidywaniu się, Tylko wręcz odwrotnie. Zostaw go!!! I daj znać czy Ci się udało ;)

Gość onaona22
poza tym nawet po tym smsie ,że nie wiem jak to bedzie nic nie odpisal więc widac jak mu zalezy...

Gość onaona22
zadzwonie do niego i mu to powiem w końcu byliśmy 3 lata ze sobą .. ciekawa jestem jak zareaguje. Faktycznie jakby zerwal ze mną drugi raz to już zupelnie bym się załamała :( Ale pewnie bedzie trochę zaskoczony ,że z nim zrywam bo zawsze myślał ,że jestem na każde jego zawołanie...

Gość onaona22
ma wyłaczony tel jak zwykle.. ale jak odbierze to mu to powiem