Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfdfdfg

dojazd w rzymie z lotniska na dworzec

Polecane posty

Gość dfdfdfg

witam czy ktos sie orientuje czy z lotniska ciampino w Rzymie latwy jest dojazd do dworca tiburtina? i jak dlugo sie jedzie ?

Gość vedere
Nie masz google? Jak mozna byc takim niezaradnym?:O:O

Gość dfdfdfg
wpisywalam w google nie pisze nic konkretnie a musze wiedziec w miare dokladnie

Gość dfdfdfg
ja prosze o pomoc tych co wiedza jesli nie wiesz po co sie udzielasz??

Gość oliwka HIPP
Mozesz dojechac tam na 2 sposoby: 1. Bierzesz spod dworca lotniczego autobus, ktory jedzie na stację kolejową w Ciampino. Wsiadasz w pociag, ktory jedzie na Termini, tam wsiadasz w linię B metra, kierunek Rebibbia i wysiadasz na stacji Tiburtina. 2. Spod lotniska w Ciampino bierzesz autobus, ktory wiezie Cię do ostatniej stacji metra linii A - Anagnina. Wsiadasz w metro, kierunek Battistini, i przesiadasz się tam na linię B i jedziesz na Tiburtinę.

Gość oliwka HIPP
dojazd spod lotniska na dworzec kolejowy w Ciampino zajmuje 5 minut, natomiast do stacji Anagnina jakies 30 min (moze mniej...). Pociag z Ciampino do Termini dociera w 15 minut. Z Anagnina metrem A do Termini dojedziesz w jakies 20 minut, a z Termini do Tiburtiny w 5 minut. Oczywiscie podalam Ci najtansze sposoby dojazdu. Sa tez autokary z lotniska do Termini, kosztują jakies 9 euro w dwie strony, ale nie wiem ile czasu zajmuje podroz, bo nigdy z nich nie korzystałam.