Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasprowiczka

zgaga- objawem ciąży?

Polecane posty

Gość kasprowiczka

Witam, moj problem w skrócie wygląda tak: okres spóźnia mi się 3 dzień. Dodam, że od kiedy w maju wzięłam escapelle, to troszkę mi się rozregulował, bo wczesniej miałam co 28 dni. Ostatni okres miałam od 2 do 6 sierpnia. Teraz powinnam dostać w niedzielę, ale nie dostałam. Bolą mnie piersi, mam skurcze w podbrzuszu, troszkę białawego śluzu i takie uczucie mokrości w pochwie, czasem mam wrażenie, że dostałam juz okres a tu nic. Poza tym dzisiaj po poludniu pojawiła się lekka zgaga. Trochę schizuję, bo przeczytałam ,że to może być objawem ciąży. Juz sama nie wiem, bo zawsze sie zabezpieczam prezerwatywą, nie pękła, poza tym kochaliśmy się w dni niepłodne. czy mogłabym być w ciąży?

Gość zgaga obiawem ciąży
???? dziwnie- raczej niestrawności lub obzarstwa:P jak mam co miesiąc zgagę przed @

Zgaga nie jest OBJAWEM ciąży. Zgaga może w ciazy wystąpić ale nie musi; zgaga występuje najczęściej bez ciąży.To raczej oznaka niestrawności lub innych problemów z górną częścią układu pokarmowego.

ogólnie opisane objawy mogą świadczyć o ciąży, ale oprócz zgagi. Ona owszem, pojawia się w ciąży, ale w zdecydowanie późniejszym okresie (ok 7-8 miesiąca)

Gość kasprowiczka
up

Gość patti25
Witam. Ja miałam zgage w ciąży ale pojawiła się w 6-7 tygodniu ciąży. Teraz też mam lekką zgage, staramy się z mężem o dziecko więc zobaczę czy to objaw ciąży czy po prostu jakaś niestrawność. Jak narazie czekam na miesiączkę która ma być 23 maja ( piątek).

Gość lila2000
mam jeszcze 7 dni do okresu a od 3 dni zagagę objaw ciąży ??

Gość gość
3 dni to jeszcze nie tragedia, azgaga wystepuje raczej pozniej w ciazy i nie ukazdej kobiety;) zrob test jesli uwazasz ze to ciaza jesli jednak bedzie ujemny a zgaga sie ebdzie powatarzac to idz z tym do lekarza. zajmuje sie tym dr kawiorski www.chirurgiakrakow.com.pl