Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ilonkaa

wazna decyzja

Polecane posty

Spotkalam sie z pewnym facetem.To byla nasza pierwsza randka.Bylo bardzo milo.Postanowilismy,ze znowu sie spotkamy. I teraz wlasnie nie wiem,od kogo powinna wyplynac deklaracja,zeby ze zwyklego kolezenstwa przejsc na cos wiecej?? Od niego czy ode mnie?? Powiem jeszcze,ze on jest dosc niesmialy.

Gość 1234567.......
zobaczysz jak będzie po drugim spotkaniu może facet był onieśmielony pierwszym spotkaniem a na drugim będzie bardziej na luzie nic na siłę nie da się zrobić to czy będziecie razem powinno wypłynąć samo z siebie sama zobaczysz czy facet ma chęć kontynuować czy będzie stosował jakieś uniki na pewno nie powinnaś narzucać się swoją osobą :) życzę powodzenia

bo podswiadomie wydaje mi sie,ze on by chcial sprowbowac tylko boi sie wyjsc z inicjatywa :(. i wlasnie nie wiem czy mi pasuje pierwszej to zaproponowac :(

no ale , co proponować , ma Ci zadeklarowac, "od drugiej randki jesteśmy parą". Dla mnie osobiście to troszkę śmieszne, może warto odczytac intencję osoby po gestach,:) spotykając się kolejny raz juz oczekujesz jakiś deklaracji

2 randka to nie jest odpowiedni moment by powiedziec facetowi "bedziesz ze mna chodził" - wydaje mi sie ze w normalnych zwiazkach (dojrzałych) to wychodzi samo z siebie. Ja np oficjalna dziewczyna poczułam sie po jakims miesiącu spotykania kiedy to poznałam przyjaciół mojego faceta. Nigdy nie padło hasło "zostan moja dziewczyna", bo to jest troche dziecinne. A jak mu o tym wspomnisz po 2 randce to facet ucieknie :)