Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ooo Fantazja

Małolata leci na mojego faceta!!!

Polecane posty

Witam Mam pewien problem otóż,jedna małolata ewidentnie leci na mojego faceta.Mieszka w tym samym bloku piętro niżej.Nie mam już siły do gówniary.Bez przerwy podrywa mojego faceta,kiedyś jak byliśmy u niej na imprezie to bezczelnie opierała głowę o jego ramię bo rzucił ją chłopak.On oczywiście też ją objął bo przecież taka bezradna i płakała więc jak mógłby inaczej.Inna sprawa że mała lafirynda zmienia chłopaków jak rękawiczki a antykoncepcję bierze od 14 roku życia,impreza była jednorazowa gdyż nie przyjaznimy się z nią.Bez przerwy po coś przyłazi że niby się coś zepsuło w łazience i drzwi otwiera w stringach!!! To oczywiście jest bzdura,jak mój facet idzie na spacer z psem to ta idiotka leci za nim żeby tylko być w pobliżu.W klubie ostentacyjnie tańczy koło niego jakby wykonywała ruchy frykcyjne.Takich przykładów jest mnóstwo choćby nawet to że dzwoni do niego gdy pada deszcz żeby jej pranie ściągnął(ja akurat jestem w pracy)pranie składa się z kolekcji srtringów i koronkowych majtek.Powiedziałam gówniarze żeby się od niego odpierdoliła.On jest za grzeczny i mówi że nie widz,i żeby Ona na niego leciała.Po prostu pomaga sąsiadce...Co mam zrobić żeby się odwaliła? Nie chcę używać przemocy bo Ona jest chyba niezrownoważona,i jak dostanie z liścia to może pójść na policję...

Powinnaś porozmawiac z facetem/ każdy facet wie kiedy jakaś laska na niego leci! Jeszcze tak ewidentnie! Ja bym powiedziała ze mi to nie odpowiada i ma przestać odbierać tel od niej, i nie pomagać jej. Sciąganie majtek nie jest sprawa tak ważną ze nie może sobie sama poradzić.

porozmawiaj z facetem, widac mu sie to podoba a po za tym co on ma do jej prania albo zepsutego sprzetu?;/ a ile lat amsz Ty Twoj facet i ta dziewczyna?

Gość eh tam
chyba brakuje ci troche wiary w siebie i w twojego faceta! Pomysl tez ze moze on ma w pracy taka sama lafirynde ktora na niego "leci" kolo ksero, albo maszyny do kawy... nie uchronisz siebie ani jego przed nalotami bab, ktore nie maja skrupulow, za to mozesz pogadac z facetem ze ci to przeszkadza i czy niemoglby unikac pomagania akurat tej sasiadce... na pewno w bloku masz starsza pania ktora potrzebuje zeby jej zakupy robic, jak jest taki rycerski to niech idzie jej pomoc :) powodzenia, rozumiem cie bo tez jestem zazdrosna o mojego, ale wiem ze czesto po prostu trzeba to zniesc

Madusia Ty sama jesteś smarkata,piszę tak jak mi się podoba.Miałam epopeję z tego zrobić?Chcę jak najlepiej naświetlić sprawę.

idiotka, naprawde idiotka:O autorko porozmawiaj ze swoim facetem, powiedz ze ci to ie odpowiada i koniec. a ile ona ma lat? ile ty a ile twój narzeczony czy tam chłopak?

Mamy po 28 lat Ona ma 19 nigdy nie byłam chorobliwie zazdrosna.Mam do niego zaufanie i znam swoją wartość,ale ta smarkata mnie już do szału doprowadza

widac facetowi to sie podoba jak leci na niego malolata dowartosciowuje go to

On jest grzeczny i pomocny dla każdego a ta mała dziwka to wykorzystuje.Rozmawiałam z nim o tym ale On nie widzi w tym złego

Gość bardzo prosze o pomoc
poprostu wie ze jest w stanie wygrac z Tobą , o tego faceta walke. ona jeszcze świerza , łechtaczka nie łopoce jak sztandar na wietrzxe, galareta na pośladkach jak u Ciebie nie trzesie sie , a i mimo braku make up nie straszy z rana jak Ty.

Mhm... Męska próżność wyklucza taką reakcję. Ego mu rośnie i świata staje się piękniejszy. Zastrzegam - to nie znaczy, że zaraz ją przeleci.

bardzo proszę o pomoc to nie jest walka Ona się tym bawi.Wiem bo to mała kurewka znana w całej miejscowości.Prawda jest taka że ja wyglądam młodziej od niej

już ktoś wcześniej napisał nie uciekniesz od nachalnych nimfomanek które lecą na każdy kawałek faceta to jest taki rodzaj , gatunek kobiet też takie spotkałam, upatrzą sobie kogoś i będą podrywać , narzucać sie jakby to był ich jedyny cel w życiu porozmawiaj z facetem -jaki on ma stosunek do tego i powiedz mu że słyszałaś od jednego z jej kochanków że przechodziła chorobę weneryczną i leczy powikłania :-P

hmm ja bym jednak tego tak nie zostawila i dobrze Cie rozumiem.. szkoda ze facet nie widzi w tym nic zlego bo z Twoich opisów to gówniara za duzo sobie pozwala.. licz sie z tym ze mozesz uslyszec ze jestes niewyrozumiala dla niej bo ona jest w potrzebie albo ze jestes zazdrosna no nigdy nie wiadomo hmm moze powiedz facetowi by najnormalniej w swiecie odmowil jej pomocy i ze taka niewinna to ona nie jest no i nie wiem czy jakas awanture bym zrobil ze wiecej czasu jej poswieca bo niby ona ciagle klolo niego i ze jej pomaga a w domu nic nie robi choc chyba robi skoro taki grzeczny jest..hmm znajac mnie to ja bym drake zrobila ale tej malolacie najgorsze ze ona wykorzystuje ten czas jak Ciebie nie ma.. wiesz zawsze te stringi mozna by bylo wybielaczem potraktowac albo co... ojjj ja to bym byla uciazliwa dla niej ale chyba bym wyszla na ta niedobra..

Gość vedere
Ellie, nie oszukuj sie, twoj facet debilem slepym nie jest i na pewno wie, ze ona go prowokuje, tylko pewnie mu to nie przeszkadza, a nawet podoba sie...

albo mozesz mu powiedziec ze glupo to wyglada bedac z toba spotykja sie z inna ze ludzie gadaja albo ze jak to wyglada on dorosly facet i taka malolata.. ;)

"dorosly facet i taka malolata.. " - tego argumentu bym raczej nie używał :)

Gość i9uyytrrr
mieszka sama czy z rodzicami?

w sumie to klon masz racje.. he he ;) i wez tu gówniare odgoń bo mitołą nie da rady ;)

Gość albo powiedz jej
ze twoj nie ma wzwodu i jest impotentem i bez wiagry nic nie moze :D ze jest biseksem :D ze jak od niej wraca to zawsze bierze kapiel bo maowi ze smierdzi od tych tanich perfum ze chrapie ze nie sprzata po sobie ze codziennie pije :D ze nie trzyma moczu i kupujesz mu pampersy dla doroslych :D ze jego mamusia dzwoni codziennie i ze jest na kazde jej skinienie ze ma alergie na mieso mleko sery zolte warzywa cytrusy ze po jednym piwie tanczy na stole i bije w gebe napalone gowniary :D

To dobry moment, żeby go sprawdzić. Jeśli facet ma tendecję do zdrady to i tak kiedyś zdradzi. Wszystko zależy od tego w którym z jego organów przebiegają procesy myślowe ;) . Lepiej teraz, niż jak będziecie mieli dwoje dzieci i kredyt mieszkaniowy do spłacenia.

Klon masz absolutną rację.Mój facet nigdy nie był kobieciarzem,nie dawał mi powodów do zazdrości ale przecież to może ulec zmianie...Poza tym jesteśmy razem 8 lat i w przyszłym roku planujemy ślub.