Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 24letnia dziewica

naprawde chcecie dziewice?

Polecane posty

Gość 24letnia dziewica

tyle widze tu na kafe, ze piszecie, ze chcielibyscie porzadna dziewczyne, najlepiej dziewice, ale jakos w realu trudno to zauwazyc. sama nie wiem, co mi po tym dziewictwie...

chca na zone :) wiec szukaj wsród starszych facetow bo ci w Twoim wieku mysla tylko o tym by panna zachowywała sie w łózku jak napalona nimfomanka.

Gość 24letnia dziewica
mialam okazje, ale nie chcialam z takim przypadkowymi kolesiami. Jareczku, jak to z Toba jest? raz piszesz, ze dziewczyny, ktore chetnie korzystaja z wyzwolonego seksu to dziwki, szmaty, a te które nie to pasztety. strasznie czarno-biały ten Twój świat:D

Na żonę chcą dziewice, ale wcześniej zadawali się z samymi k.....bo muszą się wyszaleć przecież.. łatwo przyszło, łatwo dała i łatwo poszło ...

Gość 24letnia dziewica
verdine20, myslisz, ze starszy, doswiadczony facet doceni dziewice?:o jakos nigdy mnie nie ciagnelo do starszych...

Przypomniał mi się były narzeczony który nie spytał się i żył w przekonaniu że z nim w wieku 22 lat stracilam cnotę, jak go były uswiadomil to nie mógł się z tym pogodzić, Do tej pory ten związek był najpoważniejszym z dotychczasowych.

Gość bf kjzdkjk
Jesteście niezle popieprzeni :o jeżeli nawet taką zdobędziecie , rozdziewiczycie , jaką będziecie mieli gwarancję , że w między czasie będąc z wami nie wali was po rogach ? wstawicie jej licznik :o

Gość sukrei
zagatka22 Na żonę chcą dziewice, ale wcześniej zadawali się z samymi k.....bo muszą się wyszaleć przecież.. łatwo przyszło, łatwo dała i łatwo poszło ... -- tak to jest z kurwiarzami .... jakby dzieiwcie czekajace na tego jedynego chcialy taki przechodzaony egzemplarz, ktory kij wie gdzie chooja moczyl :O

Gość 24letnia dziewica
wlasciwie skad ma facet wiedziec czy jstem dziewica czy nie:o a pozory juz nie jednego zapewne zwiodly

Gość 24letnia dziewica
popieprzony, tez tak mysle, oczywiscie facetom tez nalezy taki licznik zalozyc:classic_cool::D

no prędzej doceni to starszy facet niz jakis 24 letni gówniarz ktory mysli tylko o tym by zaliczyc wiecej niz jego kumple. Ja spotykałam sie z 3 starszymi od siebie o kilka lat facetami. Kazdy mi mowił ze wolą nietkniete kobiety niz takie z kilkoma facetami na koncie. Zreszta nawet moi kumple co maja po 20 lat twierdza ze poki co chca sie bawic i szalec a zakładac rodziny dopiero za kilka/kilkanascie lat z pożądnymi kobietami. Tak wiec nie wiem czym Ty sie przejmujesz :) wiadomo ze jak trafisz na jakiegos macho to Cie zostawi bo nie bedziesz sie na dzien dobry zachowywac jak nimfomanka ale wielu to doceni.

Faceci chcą dziewicę, która lubi anal i bierze z połykiem, tacy są "mężczyźni" :D

Gość Pizza Girl
24letnia dziewica - ja mam lat 20, jestem dziewicą i też sobie często zadaję pytanie na co mi to ;) i do starszych też mnie nie ciągnie... błędne kółko...

Gość 24letnia dziewica
tak, Jareczku:o zatem wybierasz dziwke czy paszteta, a moze jednak rączke, przyzwyczajenie robi swoje, co nie?:P pieprzowa, swiete slowa:D a niech sie w doope pocaluja:D

Gość 24letnia dziewica
Jareczku, zatem bierz mnie:D:classic_cool: :P

Gość 24letnia dziewica
popieprzony, zwiazani faceci juz tak nie rozpowiadaj o podbojach, im przede wszystkim taki licznik by sie przydal

Gość dziewice sa najlepsze