Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znam Was

chciałabym, żeby ktoś rzucił okiem na moja

Polecane posty

Gość znam Was
mały ksiąze, jestes facetem?:P

Gość sympatic69
No może nie do co drugiej osoby i nie zawsze.. xD Wiadomo..różny humor, różny dzień, ale dość często..tak poprostu xd Haha, też nie ciesze gara na całą mordkę ;D Wiadomo..zwykły..lekki uśmiech ;) Najmniej to się do lasek uśmiecham..ale to też wiadomo..dziwne jak laska laski nie zna, a jedna do drugiej cieszy xD

masz ladne duze oczy, a co do wlosow - ja bym troszke skrocila i wycieniowala, tak jak juz ktos pisal - dobra by byla zadziorna grzywka

Gość znam Was
maly ksiaze, littlesensitive, wyslalam

Gość znam Was
Tallulah, troszeczke skoce, ale nieduzo, bo jakos wtedy jak patrze na siebie z tylu, to mi sie nie podoba;) ktos tu kiedys napisal, ze jak ktos mowi "masz ladne oczy", to znaczy, ze jestes pasztetem:D no nic, taka mysl, takze dodpuszcza:) dzieki za porade. musze zrobic coz z ta grzywa...

Gość znam Was
symaptic,to ciekawe, co piszesz, bo ja nawet nie zauwazylam, zeby inni ludzie w moim miescie sie do siebie usmiechali albo jakas malo spostrzegawcza jestem:P

eeee nic nie wiem na temat tego stwierdzenia, jak ja cos mowie tzn ze tak uwazam :P

Gość sympatic69
Pisać to sobie mogą ;) Pewnie jakiś pasztet napisał xd...i co z tym uśmiechem..spróbujemy? ;D

Gość behemo
ok, to ja tez chce zobaczyc i Ci powiem, pracuje w reklamie, moze nadasz sie do czegos

tez bym ci nie dał 24 lat patrzac na to zdjecie ;) ładniutka jestes nie wiem czemu masz jakieś kompleksy na punkcie wyglądu. ja bym sie z Toba umówił. a co do praktycznych porad na temat grzwyki to nie pomogę :P się nie znam :)

Gość behemo
behemo86@tlen.pl

Gość znam Was
Brzydula, poszło;) Tallulah, ok, wierze:D ale niestety ladne oczy jeszcze nigdy same swiata nie zawojowały:P a latka leca:o nie, nie jestem jeszcze zdesperowana, chociaz czasami zastanawiam sie, czy juz zawsze bede sama:o sympatic, obiecuje, ze sprobuje, Młoda;)

Gość znam Was
behemo, nie znam Cie, wiec niestety:( skonczylam w tym roku studia i chce pracowac w swojej brancy. fotomodelki ze mnie by raczej nie bylo, nie jestem zbyt fotogeniczna;)

Gość sympatic
Masz mojego maila więc czekam na wiadomość od Ciebie z potwierdzieniem obietnicy ;) xd Trzym się ;D Ja lece, bo jutro do szkoły hah xd yO.! ; **

Gość znam Was
mam zielone oczy:) zaraz, little wysle

Gość znam Was
symaptic, ale mnie trzymasz krótko:D postaram sie troche osmielic. maly ksiaze, jestes tu jedynym facetem. prosze powiedz co bys pomysla jakby sie na Ciebie patrzyla i usmiechala:o

Dziekuje za foto:) Odpisalam,ale zapomnialam dodac,ze wygladasz na mnie lat:) I te zielone oczy:)

Gość znam Was
littlesensitive, dzieki, no widzisz jaki ten los jest okrutny:D ja tez gustuje w facetach:P ps. kiedys mi pomoglas w sprawie dedykacji do mgr. dzieki:*;)

>maly ksiaze, jestes tu jedynym facetem. prosze powiedz co bys pomysla >jakby sie na Ciebie patrzyla i usmiechala ze usmiecha sie do mnie sliczna dziewczyna i chyba chce sie ze mna zapoznac :P gdzie mieszkasz?;>

Gość znam Was
Brzydula, dziekuje Ci pieknie za takie miles slowa:) nigdy nie spodziewalabym sie, ze uslysze takie pozytywne opinie, wzruszylam sie 😭;)