Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jaga25

piersi pomóżcie

Polecane posty

Witam już jakis czas czytam forum ale dopiero zdecydowałam się ostatecznie że chce powiększyć swój biust jeśli tak wogóle można go nazwac :( szukam w Warszawie dobrego specjalisty...dziewczyny piszcie jesli znacie dobrego lekarza....jedyny o którym słyszałam to sankowski ale on jest chyba drogi bardzo..........???

Gość Jesli poczytasz
to forum bardziej uwaznie to zobaczysz, ze Sankowski nie ma tutaj dobrej opinii. Ja osobiscie jestem umowiona na nos do Szczyta.

dzieki za info a szczyt to dobry chirurg plastyk? a może jest któraś z was co robiła piersi?

ja robiłam u dr Bromy i jestem zadowolona. myślałam o Szczycie, ale musiałaby czekać bardzo, bardzo długo na termin poczytaj wątek "Jestem po zabiegu powiększania..." albo forum Beauty w polsce - tam jest sporo informacji których szukasz :)

dziękuje mi sie wydaje że te bardzo długie terminy to jakaś ściema....oni specjalnie tak gadają żeny nam sie wydawało że maja takie kolejki a późzniej nagle zwalnia sie termin! Dobra musze zatem wybrac się na knsultacje do kilku klinik i sprawdzić kto mi najbardziej pasuje. buziak

myślałam jeszcze nad macrolane ale to strasznie drogie i na krótko starcza....więc implanty chyba beda lepsze tylko starsznie boje sie narkozy uaaaaaaaaaaaaaaaa:(:(:(

narkoza to chyba najprzyjemniejszy element tego zabiegu :) ja miałam pierwszy raz w życiu i też się bardzo obawiałam, ale spox ;) w warszawie jest sporo plastyków, ja byłam na dwóch kons i wybrałam dr Bromę - jeśli chodzi o biust to nie widziałam ani jednego nieładnego od niego :) i nie boi się dużych rozmiarów - mi jeden dr zaproponował wkładki 240ml, co miałoby dawać półtora rozmiaru więcej niż przed, czy z małego A jakieś duże B.. kpina.. a mam 325ml i całkiem spory biust :)

własnie szukam sobie w necie klinik i informacji i natknęłam się na kilka artykułów o piersiach w iq medica i linea corporis...do bromy zadzwonie zapisze się na konsultacje wiecie cos może o linea i iq medica bo od nich jest najwięcej materiałów na portalach no na wizażu...może to jakieś dobre kliniki skoro tak zamieszczaja od nich informacje no to masz całkiem spore te piersi samanta, ja myślłam o c ale to lekarz najlepiej mi doradzi

Gość Zapraszamy
Forum www.feelbeauty.eu/forum które daje wiedzę każdemu...od medycyny estetycznej przez zabiegi chirurgii plastycznej po dokładnie opracowany dział badan! Zobacz na www.feelbeauty.eu/forum prawie 600 tematów,fotki pozabiegowe,przejrzyscie ulożone tematy.Każdy temat opracowany z dużo iloscia informacji i fotek.Twój post nigdy nie pozostanie bez odpowiedzi! Modereatorzy w każdym dziale zawsze pomocni! Wchodząc na nasze Forum znajdziesz wszystko co Cie interesuje. Zapraszamy na www.feelbeauty.eu/forum

Gość kasia 876
Myślałam o powiększeniu piersi, ukształtowaniu go, szukałam, czytałam, pytałam. Kupiłam sobie zestaw komponentów i biorę od 2 miesięcy. Taniej wyszło niż operacja, ale efekty są, choć małe . O jeden rozmiar mam większy biust, a przynajmniej tak mówi mój chłopak . Póki co jestem zadowolona i jakoś mi przeszła ochota na operacje. Zwłaszcza, że koleżanka sobie zoperowała 4 lata temu biust, a teraz idzie na jakąś poprawkę. Wszystko zależy od efekt jaki chcesz uzyskać: powiększenie o 1-2 rozmiar, podniesienie biustu (jakieś kremy tabletki ćwiczenia dają radę), czy powiększenie znaczne 2-4 rozmiary (tylko operacja). Ja używam perfectbius kupiłam na http://www.perfectbust.pl/aff/yzrej (watro wejść i poczytać) i ćwiczę podnosząc 2 kg codziennie po 15 minut (kładę się na plecach ręce rozkładam na boki i podnoszę do góry obciążniki łącząc je nad klatką piersiową. Biust jest ładniej uformowany i się powiększył. Ja jestem zadowolona. Pozdrawiam i powodzenia

Gość Krystyna 221
Moim zdaniem zabieg chirurgiczny to już ostateczność. A nie lepiej zainwestować w sprawdzone serum do biustu? Na pewno słyszałaś o Phytonia Bust Firming Serum prawda? Jego nazwa bardzo czesto pojawia się an forum i to w pozytywnym kontekscie. Ja również stosuję go od tygodnia i póki co jestem bardzo zadowolona z rezultatów. Bedę informować o postępach na bieżąco.

Witam, Ja jutro będę miała operację piersi u Dr Łonia wkładkami anatomicznymi o wysokim profilu których koszt wynosi- 12800zł. Od 1 konsultacji z Dr minęło zaledwie 10 dni! A ja już już jutro będę operowana:) co do konsultacji, przebiegła pomyślnie Dr przedstawił mi wszelkie za i przeciw pokazał zdjęcia, implanty oraz dał do "zmierzenia biust" jak mniej wiecej będzie to wyglądało. z czego pozniej wybraliśmy rodzaj implantu, przede wszystkim Dr nie naciąga pacjentek (w klinice dostepne sa dwa rodzaje wkladek anatomicznych i okragłych w 4 różnych cenach , zaproponował mi właśnie te tańsze mówiąc że miedzy nimi a droższymi nie ma az tak wielkiej różnicy. co do kliniki, jest estetyczna i zadbana i pracownicy wywarli na mnie dobre wrazenie, pokazli jak wyglądają sale pooperacyjne które również były przyjemne i bez zastrzeżeń Postaram się robić zdjecia z dnia na dzień jak to wygląda i zaraz po powrocie do domu napisze jak było przed i po i jak wielki, lub niewielki jest ból po operacji Jeżeli będziecie zainteresowane zdjęciami wyślijcie mi na maila prośbę o wysłanie wszelkich zdjęć patrycja_pytania@wp.pl * a tak po za tym choć ja bede miala robione 370cc to uwazam że ponad 220cc to jest juz duzo moja znajoma miala robione 250cc Pani Dr powiedziala jej ze bedzie to takie C natomiast wygląda to zupełnie inaczej poniewaz piersi są bardzo duże i na oko wyglądają na E (pamietajcie ze piersi po operacji są napuchniete i ta opuchlizna nie schodzi tak szybko a jak juz zejdzie to efekt i tak bedzie podobny do pooperacyjnego) Ja obawiam się co mojego rozmiaru wiem że będą ogromne natomiast mam też swoja posturę z którą uwazam że tak duży biust będzie sie dobrze komponował;)

Gość megi be
PHYTONIA SERUM - wielkie oszustwo, jedna ściema! stosowałam 5 miesięcy. Jestem wytrwała i konsekwentna, więc stosowałam sie do zaleceń. Cóż kasa poszła w błoto! zbieram na makro :/

Gość patrycja pepe
jestem już 3 dni po operacji:) w lewej piersi zero bólu w prawej boli w miejscach szycia natomiast piersi sa równe ciecia ledwo widoczne. Polecam klinike linea corporis dr. Łoń wiecej informacji? napisz na mojego maila, odpowiem na wszelkie pytania, pomoge rozwiac watpliwosci moge rowniez przesłać zdjęcia:) patrycja_pytania@wp.pl

Ja niestety obawiam się skalpela dlatego bardziej przekonuje mnie metoda macrolane. W najbliższym czasie zamierzam się zapisać na konsultacje do dr Kratochwila we Wrocławiu ponieważ jestem ciekawa, czy taka metoda będzie odpowiednia dla mnie. A może któraś z was już się na nią zdecydowała?