Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fruziar

gdy miłość się wypala

Polecane posty

Gość Dire Reality
Nic się tam nie wypaliło, raczej rozpaliło... Poznał inną laskę i tyle! :) Olej go już dzisiaj, bądź twarda i bezwzględna, zaoszczędzisz sobie rozterek, obwiniania się za nic i nieprzespanych nocy. Jeśli masz się za co obwiniać to tylko za słaby sex bo gdybyś była naprawdę ostra i aktywna w łóżku to nigdy by Cię nie zostawił. Przy kolejnym chłopaku weź to pod uwagę.

Gość duża miłość ma szansę
trwać mniej więcej do półtora roku. Potem zwykle jedna strona ma juz dosyc a druga jeszcze nie. Stąd te skargi, pisanie wierszy itd..

Nie wydaje mi sie, ze ma inna-po pierwsze nie mial na to czasu, po drugie on nie jest typem kochliwego...jest leniem, nie chce mu sie za laskami uganiac, dlaetgo tak sie zdziwil, ze z nami bylo inaczej. Co do lozka to nie mam sobie akurat nic do zarzucenia i do konca nie wyczuwalo sie roznicy(ostataniego spotkania bylo wszystko jak dawniej, czyli sex min 3 razy dziennie...nie wiem moze udawal, ze ma taka ochote i ze mu sie podoba???I on i ja wykazywalismy inicjatywe i w tej sferze na pewno wszystko gralo...). Jasne, dac sobie spokoj, ale jak komus ufasz, wierzysz w to co mowisz i sam sie przed nim otwierasz(nie jestem osoba pewna siebie choc moge taka sie wydawac...)a potem nic tylko jeden sms i cos w nim peklo i jeszcze sie dziwi, ze tak to przezywam...