Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lipton ice teA 5525252

smutek

Polecane posty

Jest mi strasznie smutno..a Wam?

do ladaco----Jesteś nawiedzony , samotny schzofreniczny? widać ze zostales/as pokrzywdzony przez los...nie masz nic lepszego do roboty? jestes glupim dzieckiem czy straciles prace i miotasz sie po forach i denerwujesz ludzi? cos z Toba nie tak

do ladaco------------------HURAAA miałam racje!!!!!!!!:):):)

Gość fghfh
Że jest mi smutno, to mało powiedziane. Jestem zdruzgotana, spanikowana i nie wiem co robić. A co się tobie przydarzyło, Lipton Ice Tea?

No widzisz Lipton ice teA 5525252 , od razu Ci weselej :)

do---fghfh ta wesolos to ironia i oznaka pogardy dla tego nudziarza "ladaco" mi jest smutno bo siedze sama w domu i wszyscy na mnie leją...:(

fghfh---a ty dlaczego?

ja tam nie mam powodów do smutku zwasze mysle pozytywnie np wczoraj gdzie mialam poprawke o 17 i babka wszystkich pytala wyszlam ze szkoly dopiwero po 21.. i tak sie cieszylam choc 3 autobusy mi sie spoznili i kazdy inny bo mialam 3 przesiadki w domu bylam o 23.. wrr glowa do gory nie ma czasu na smutek ;)

Gość fghfh
Od kilku tygodni żyję za pożyczone pieniądze, a aktualne płatności i długi czekają. Mój szef właśnie mi powiedział że nie ma pieniędzy bo bankrutuje (trochę jest mi tej kasy winien). Znikąd inąd dochodu nie mam a za dwa miesiące urodzi się moje dziecko. Zostało mi 30 złotych. Normalnie nic tylko skoczyć z wysoka.

fghfh-----bardzo mi przykro, nie bede Cie pocieszac bo sama siebie nie umiem, pamietaj tylko ze nigdy nie jest sie samemu... chyba..Powodzenia:)

Gość fghfh
Ale wiem że uczucie samotności jest podobnie dołujące. Chociaż to jest za mną, przynajmniej obecnie chociaż... właściwie to paskudnym rodzajem samotności jest gdy problemy trzeba tłumić w sobie bo inaczej tylko się dodatkowo zmartwi bliskich, a tego akurat też doświadczam. Trzymaj się, Lipton Ice Tea.

Gość fghfh
ano widzisz, nigdy nie jest się samemu... Zatem tym też nie jesteś. Zrób coś fajnego dla siebie (może jakiś sport co ci na pewno podniesie samopoczucie?) i kto wie jak fajnie sprawy się poukładają...

fghfh----Mam co raz wiecej watpliwosci co do tego twierdzenia , robie wszystko zeby tylko nie myslec o mojej samotnosci biore na siebie bardzo duzo spraw wymyslam nowe zainteresowania, robie wszystko co sie da, ale nic nie zastapi jednego czlowieka dla drugiego...