Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jhgfdsdfgh

Jak nabrac pewnosci siebie

Polecane posty

Gość jhgfdsdfgh

i nie przejmowac sie opinia innych??

Gość przyłączam się do pytaniaaa
Jestem strasznie nieśmiała

Gość allymcdowel
To taka prosta terapia ze soba stajesz w lustrze widzisz brzydkie kacztko wchodzisz na net i szukasz sztuczek makijazowych po chwili wiesz ze umiesz sie pomalowac i uczesaC kiedy jestes juz na finiszu patrzysz i mowisz jest super wychodzisz z domu i juz wiesz ze jestes super bo sama sobie to uswiadomilas najwazniejsza jest własna opinia na własny temat nic bardziej prostszego.:)

Gość magdalena o poranku
ja proponuje wziasc kartke papieru i wpisac na niej wszystkie dobre rzeczy jakie w sobie zauwazamy. gdy widzimy to co napisalismy nasz mozg traktuje to jako pewnik z racji tego, ze ma dowod na papierze. wiem, ze to brzmi glupio ale tak to dzial:) druga rzecz- jesli masz jakas pasje, jakies zainteresowania rozwijaj je. stwierdzono, ze bardziej pewni siebie i bardziej przebojowi sa ludzie ktorzy maja silne pasje i na tym polu sa w stanie komus zaimponowac, komus lub nawet sobie. kolejna rzecz, zapytaj kogos, to moze byc mama, przyjaciolka, chlopak co lubi w Tobie najbardziej. a najlepiej zeby tez napisali to na papierze. takie male drobne techniki czynia naprawde duza roznice w naszym postrzeganiu samych siebie