Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ninka22

KTÓRE NAJŁADNIEJSZE IMIE??

Polecane posty

Gość glogowianka z glogowa
bede pierwsza i mam nadzieje ze dasz jej na imie marta, malo teraz martusiow a imie ladne i mozna zdrobniale ladnie mowic...

Gość Z tej twojej listy
to w kolejności: 1) Adriana/Adrianna 2) Karolina i Paulina - ex aequo 3) Marta Natomiast w ogóle nie podoba mi się: Ewa, Jagoda i Justyna Co do Agnieszki nie mam zdania.

Gość z tych
to Adrianna i Karolina

Gość Daj dwa imiona będzie weselej
:) Ładne są jeszcze Marianna (Mania), Matylda (Mathil), Adela, Lilianna (Lili), Kornelia, Klaudia, Karina np. Karolina Kornelia albo Kornelia Karolina Paulina Marianna albo Marianna Paulina Paulina Lilianna albo Lilianna Paulina Adrianna Adela albo Adela Adrianna i podobne kombinacje..."co Mania woli" :-D

Gość Mam na studiach sublokatorkę
o imieniu: Carolien Cornelia - śliczne imiona i śliczna dziewczyna (tu w wersji niderlandzkiej)

Gość a ja bym poradzila
marta - ladnie, ale wszystkie marty sa wredoty wobec tego Jagoda:)

Gość Oł noł Wszystko byle nie Jago
Oł noł! Wszystko byle nie Jagoda! Toż to jest owoc przecie a nie dziewczynka. To tak jakby nazwać dziecko Jabłko albo Brokuł albo Buraczek Cukrowy albo Bóg wie co... Co prawda mamy już na świecie dwie panie o imieniu Apple, zarówno jak i kilka Jagódek, ale dajmy już może spokój... :)

Gość zupapomidorowa
Podoba mi się Justyna. Nie lubię imion, które kończą się na Lina, czy Linka, jak linka samochodowa :P

Gość zdecydowanie Karolina
moja coreczka tak wasnie bedzie mial na imie :)

ja bym obstawiala Karoline,Adriane i Pauline (sama mam tak na imie) - dokladnie w takiej kolejnosci. Reszta mi sie nie podoba,bo mam uraz do dziewczyn o takich imionach. A jakbym sama miala dziecko,to nazwalabym je imieniem Aleksandra albo Oliwka

Agnieszkaale ja mam świetną siostrę o tym imieniu i pewnie z sentymentu tak ;)

Ja mam Karolinke i Marte i Marta wcale nie jest wredna :P Nazwij tak, jak Ci serce podpowiada :) Ja od dziecka wszystkie lalki nazywalam Karolinka i ciagle mi sie wydawalo, ze Karolinka to bedzie taka czarnulka. Kiedy urodzilam pierwsza corke to od razu wiedzialam, ze to Karcia..........zreszta czarnulka :)

Gość każde imię ładne
zastanawiam się nad sensem takich pytań przecież rodzice nadają imię które im się podoba, według siebie a nie opinii innych

Gość olka8382
Adriana super,Marty z doświadczenia wiem,że są pomocne i dobre ale z drugiej strony niesamowite egoistki,strasznie uparte charaktery