Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i co ja mam o tym myslec

TRUDNY FACET.

Polecane posty

Gość samiec_alfa_100
No nie dziwie się jego rakcji... swoimi słowami powiedziałas mu że nie spełnia twoich wymagań. Więc facet odebrał to jako sygnał że chcesz zerwac stąd to pytanie. Nie słuchaj tych pierdół koleżaneczek z tematu... bo my faceci jak byśmy wam dali to co chcecie to zaraz byśmy się wam znudzili. Wy Kobiety poprostu musicie Cierpieć .... A od Siebie dodam że jak już uprawialiście sex to na bank nie jest zainteresowany bo dostał to do czego wszyscy dązymy tą czy inną drogą. Więc szykuj poduche bo będzisz płakac dziś całą noc.

Gość gosia20
samiec, byles na jakims kursie uwodzenia?

Gość magiczny karp
Do samca jakiegoś tam - nic nie wiesz o tych sprawach więc się nie wypowiadaj. Do Autorki - zrozumiałam to tak, że jakoś zaraz po tej rozmowie on miał przyjechać do ciebie. A nie przyjechał pewnei dlatego, że uraziłaś go, pewnie jest mu przykro, być może stwierdził, że nie ma po co do ciebie przyjeżdżać, bo i tak spisałaś go na straty - to są tylko domysły. Nie wiem, co kieruje twoim facetem, czy mu zależy czy nie. Nie znam go, nei wiem jaki jest. Czy jest dumny, czy po prostu nie był bardzo zakochany.

Gość magiczny karp
Aaaa, doczytałam topik :/. Dobra, facet miał jazdy z innymi dziewczynami. Zna problem "fochania" na wylot. No to masz kłopot, bo pewnie za bardzo się nie przejmuje całą sprawą.

Gość Samiec_alfa_100
Zycie jest najlepszym kursem uwodzenia... takie cos jak kurs uwodzenia jest dla nieudaczników. Nic nie wiem ? Właśnie że wiem bo jestem facetem.... i jej słowa dały jasno do zrozumienia że nie spełniam jej wymagań i zebym sie pakował, wiec koleś to zrobił. A to że wystawił ja do wiatru tymbardziej swiadczy o tym ze ma ja już w dupie.

Gość kiedyś RER
Grunt to precyzja wypowiedzi. Zamiast: "cche czuc ze komus na mnie zalezy, ze jestem kochana , byc z kims przy kim czuje sie bezpiecznie jest przy mnie kiedy go potrzebuje i mnie wspiera" Można było coś w stylu: "chciałabym, żebyś mi okazywał więcej czułości, żebyś częściej był ze mną, zwłaszcza w trudnych dla mnie momentach, bo wtedy twoja obecność jest dla mnie naprawdę dużym oparciem" samiec_alfa_100 --> "jak już uprawialiście sex to na bank nie jest zainteresowany bo dostał to do czego wszyscy dązymy tą czy inną drogą" - tą czy inną drogą to wszyscy dążymy do grobu. Jak dostał dobry seks, to zechce więcej.

Gość samiec_alfa_100
A jak dostał chujowy to sie nie odzywa :) tak wiec podsumujmy... Autorko jestes kiepska w łóżku, szykuj poduche bo będzisz beczeć cała noc.

Gość i co ja mam o tym myslec
Chcialam wam powiedziec ze przyeszdl do mnie.Powiedzialam do mnie ze mu na mnie zalezy tylko ze w ostatnim czasie bylam dla niego nie mila ciagle sie czepialam.Dlatego on byl taki dla mnie oschly.Nie mogl sie wyluzowac.Teraz wlasnie poszedl sie kapac.A z seksu dzis nic nie bedzie bo mam okres.Wyjasnilismy sobie wszystko.Mam nadzieje ze zrozumielismy oboje pewne sprawy.I bedzie juz tylko lepiej.

Gość gosia20
Nie moze byc tak, ze on jest do Ciebie oschly, bo Ty odwazylas sie powiedziec o swoich potrzebach. oj, obawiam sie, ze troszke uzaleznilas sie od tego chlopaka i nie umiesz sie od niego uwolnic.