Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość limetka21

Poznałam super chłopaka, ale nie chce ze mną być, bo nie jestem dziewicą

Polecane posty

Gość masz calkowita racje
linetka , na drugi raz nie powtarzaj bledu

Gość taaa jasneee
ta jasne a potem koles nie wie ze spotyka sie z szmata

Gość do - taa jasneee
bo każdy facet jest na tyle mądry, że nie przyzna się do niczego :) Tylko głupie dziewczyny stawiają na szczerość a potem płaczą

Gość akurat faceci to sie szczyca
ehh no "doswiadczeniem", a przewaznie sobie mnoza w wyobrazni swoje podboje:o

Gość ta jasneeee
na klamstwie zwiazku nie zbudujesz. u mnie na osiedlu jest taka jedna cichodajka ktora ruchalo prawie cale osiedle i teraz ma chlopaka nieswiadomego jej przeszlosci, a jak ich widze to smiac mi sie chce ale troche mi zal kolesia

Gość phobos
a co za problem dowiedzieć się czy dziewczyna to dziewica? Znajomych nie ma, koleżanek czy co? Umiejętnie przeprowadzona i wyjdzie szydło z worka... Poza tym jak chłopak idzie z kobietą do gina (oczywiśćie przed sexem z nią np. po tabsy ) może spytać go na osobnośći lekarza jak wygląda prawda....

Gość Phobos
"Umiejętnie przeprowadzona i wyjdzie szydło z worka" Umiejętnie przeprowadzona rozmowa oczywiśćie...

Gość nie no padlam
:D lekarz moze niezle oberwac za chocby jedno slowo na temat swojej pacjentki. od gina, łosiu, nic sie nie dowiesz. zreszta nawet nie wyobrazam sobie, jak to sie pytasz na osobnosci.pff. zalosne:o

Gość ojaoaja
a ja własnie miałam taka sytuacje odwrotna do autorki spotykałam sie 2 tyg z chłopakiem i wyszło pozniej w rozmowie ze jestem dziewica a on ze mna zerwał kontakt:O dodam ze mamy po 22 lata...

Nie powinno się ukrywać przeszłości. I nie gadać mi tu, że przeszłość nie jest wazna. Jeżeli ktoś się o nią pyta to znaczy, że jednak dla niego jest ważna. :o🖐️ A jeżeli takiej nie odpowiada fakt, że jego to interesuje to przecież nie musi z nim być. :classic_cool:🖐️

no to też ciekawie Ja jestem z facetem który był prawiczkiem i to ja byłam tą pierwszą Nie narzekam ;-)

Pewnie będzie chciał sprawdzić, jak to jest z inną. 🖐️ Niestety ale dla niedziewicy nie warto poświęcać tego doświadczenia. 🖐️ Choć to też zależy ile miałaś partnerów, bo jak 10+ to już w ogóle tragedia. :o🖐️

Gość Phobos
Hehehe i co fałszywe laseczki jest na was sposób? Jest!!! I każda udająca cnotke zostanie zdemaskowana... ;) Znając panujące stosunki w służbie zdrowia (dobry koniak) ;) lekarz bez problemu opowie co i jak dla zatroskanego chłopaka "ukochanej" dziewczyny.I co wtedy moje "dziewice" drogie?

Mój partner chciał właśnie zrobić to ze mną jako pierwszą i była to jego decyzja więc się nie wypowiadaj na ten temat............ Phobos Chyba że Twój tata to ginekolog to wtedy może Beznadziejną masz gatke ...........

Alez ja to rozumiem, bo np. ja też mógłbym z niedzieiwcą ale nie w związku tylko niezobowiązująco. 🖐️ Do związku dla prawiczka tylko dziewica się nadaje. 🖐️ Niedziewice niech biorą sobie babiarze. :P🖐️

Gość Phobos
Maniusia23 ---->Chyba że Twój tata to ginekolog to wtedy może LOL...Maniusia odnoszę wrażenie że ty nie mieszkasz w Polsce albo masz baardzo rzadki kontakt z lekarzami.......Zresztą wierz sobie dalej w nieskazitelne,uczciwe grono medyczne....Pewnie myślisz podobnie o polskim wymiarze sprawiedliwośći....

Gość dgfs
"już wcześniej podejrzewałam że jest prawiczkiem i że ma jakieś opory" a moze poprostu ma zasady? moze chce zeby jego przyszła zona idac do ołtarza w białej sukni była faktycznie czysta - bo taka jest w koncu jej symbolika.

Gość Taka jedna Justyna
Mialam podobna sytuacje znalam chlopaka 3 lata chodzilismy razem do LO ale nic nas nie laczylo, gdy skonczylismy liceum zaczelismy coraz czesciej rozmawiac spotykac sie itp az wkoncu doszlo do rozmowy na temat intymny powiedzialam ze spalam juz z jednym facetem ( swoim ex ) i on rowniez nie mogl tego zniesc bo byl prawiczkiem skreslil mnie odrazu i przepraszal ale nie potrafilby psychnicznie sobie z tym poradzic kochac sie kiedys zemna bo myslalaby ze robilam to juz z kims innym, prosilam go plaszczylam sie przed nim ze postaram sieby nie myslal o tym ze jakos to zwalczymy, ale nie dawal za wygrana prosil zebym dala mu spokoj i zeby mogl dalej zyc swoim zyciem, wkoncu sie poddalam nie chcialam go meczyc soba, wczesniej rozamwialismy calymi dniami na gg a pozniej gdy kazal mi sie odsunac milczalam 3 dni az on sie wkoncu odezwal i powiedzial ze nie potrafi bezemnie sobie poradzic i zyc ze brakuje mu wszytskkich rozmow itp dal mi szanse i do dzis jestesmy razem minal juz rok;) kochamy sie i nigdy ani ja ani on nie myslimy o tym ze bylam kiedys z innym ;) jest najcudowniejszym facetem i w dodatku tylko moj :P

A jednak widzicie więc jeśli facetowi autorki zależy to też sie odezwie takie jest moje zdanie. A na temat Phobos już się może nie wypowiem ...................

Gość Phobos
Maniusia23---.A na temat Phobos już się może nie wypowiem Masz racje słonko lepiej nic już nie mów bo się skompromitujesz...Niby te 23 w nicku ale jeszcze mało wiesz o życiu....

23 to tylko w nicku!!!. Ginekologów to ja w swoim życiu na odwiedzałam wielu z samego choćby faktu że urodziłam dzidziusia. Podejrzewam że ty nigdy u żadnego nie byłeś.

Gość Phobos
Maniusia23---> oj znam wielu aż za dobrze z racji wykonywanego zawodu (jako przedstawiciel handlowy w branży medycznej) Ciekawych rzeczy można się od nich dowiedzieć po paru głębszych ;)

Myślisz że każdy przeciętny chłopak chodzi na parę głębszych z ginekologiem swojej dziewczyny??

Gość trzeba było się
nie puszczać limetka teraz to trafisz na ruchacza ktory bedzie zdradzał

Gość b vhjvb
Nie masz sie czym przejmowac poniewaz sa 2 wytlumaczenia dlaczego tak sie zachowal : 1 bal sie ze nie sprosta on prawiczek Ty doswiadczona , po co Ci taki facet ktory sie tego boi ?? 2 Zona dziewica to pewnie chcial by zebys stracila cnote w trakcie nocy poslubnej a to znaczy ze facet pewnie seks bedzie traktowac jako powinnosc a nie przyjemnosc - po Twoich wypowiedziach zakladam ze dla Ciebie seks to PRZYJEMNOSC wiec sie nie dopasowaliscie. Tak czy inaczej dobrze sie stalo