Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ooo Fantazja

Co ubrać na wesele pod koniec września?

Polecane posty

Witam Mam pytanie co można ubrać na wesele koleżanki, do sukienki w kwiaty biało szaro czarne(takie hawajskie) Żakiet-marynarkę,bolerko? Wesele jest pod koniec września więc może być zimno :/ I czy taka letnia sukienka będzie pasowała, jest bawełniana, rozkloszowany dół,wiązana pod biustem,głęboki dekolt.Myślałam o szarej,bądz czarnej marynarce i szarych czółenkach do tego.Co wy na to dziewczyny? Doradzicie coś? Niestety nie mam fotki tej sukienki :(

Gość qqqrka.
ja tez ide na wesele pod koniec wrzesnia... moze na to samo idziemy??A gdzie ty??

ja na 26 wrzesnia, gdzie indziej. Ubieram taki cos jakby gorset bez rekawow i spodnice za kolana, i mam nadzieje ze bedzie cieplo, bo nie mam pojecia co zalozyc na to jak bedzie chlodno

koniec wrzesnia to w sumie jeszcze lato, początek jesieni wiec zalezy jaką masz ta sukienke ale powinna pasować, cos narzucisz cieplejszego i juz- zalezy jaka pogoda bedzie

Gość dziewczynki proszę
w co się ubrać albo co założyć ubrać to możecie lalkę

Gość a ja też idę we wrześniu
ja tez w małopolsce idę :) 19 wrzesnia idę w czarnej sukience do kolan i na ramiączkach a do tego szal sobie wezmę (chyba) albo bolerko w jakimś kolorze typu-błękit,turkus

Gość bdvjishbvipsdabvos
ja tez idę we wrzesniu an wesele. Do "małej czarnej" wezmę szal. Jesli bedzie tak zajebiscie zimno jak w tamtym roku ( 13 września zimno jak cholera) to wezme płaszcz

Gość brokuł zielony
podkarpacie? B? :D ;)

Gość bdvjishbvipsdabvos
tak :D

Gość tak tak tak...
biała i ekri też bo to kolor zarezerwowany dla panny mlodej :o Zostaje wiec róż, żółć i zieleń. :O

Gość w ubranie