Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rtiopw

czy coś zawaliłam?

Polecane posty

Gość rtiopw

weszłam sobie z ciekawości na strone jakąś erotyczną, naprawde nigdy tam nie wchodze, ale byłam ciekawa, i wyświetlilam tylko jeden film i po tym chciałam pisać coś na klawiaturze ale np zamiast Y wyświetlała mi się litera f. Czy to znaczy ze mój komp złapal wirusa? prosze pomożcie bo sie nie znam na tym. Aha dodam jeszcze że później wyszlam z internetu i weszlam z nowu i teraz działa poprawnie

Gość rtiopw
zapomnialam dodac, iz wczesniej trzymalam klawiature nad gazowka, aby troszke zmiekla, po czym zlozylam ja na pol. przyjemnosc byla ogromna, zwlaszcza kiedy poczulam przycisk Escape na swoim guziczku:) Mimo to, dala sie wyjac i rozprostowac spowrotem, tylko co z tym Y ??? :(

Gość rtiopw
:)wiem, wiem, ale czy tylko kara boska?? mam nadzieję ze nic wiecej, już nigdy tam nie wejdę, jak sprawdzić w razie czego czy nie mam wirusa? czy taki program antywirusowy wystarcza żeby zwalczyć wirusy zawarte na takich stronach?

Gość rtiopw
proszę bez podszywów, naprawdę najadłam sie strachu

Gość rtiopw
fakt, ze zjadlam wiecej drazow z biedronki ale strach utkwil mi w gardle:( az mi sie przypomnial moj pierwszy raz:(:(

Gość jjjjjaa
proszę o pomoc, znów piszac znika mi częśc tekstu

Gość przestawila ci się klawiatura
na niemiecką. naciśnij ctrl i shift i z i y wrócą na swoje miejsce.