Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maruda paskuda

asymetria po operacji plastycznej

Polecane posty

Gość maruda paskuda

witam. czy ktos ma po korekcie nosa asymetryczne dziurki albo nierowne luki policzkowe?

Gość maruda paskuda
schodza od nosa do policzkow pod oczami.. zobacz w lustrze.. mowi sie na to "balkony" ;)

Gość maruda paskuda
moja kolezanka sie bawi w te reklamy.. za rok zarobila 130 zl. wiec na te 1,5 tys trzeba tyrac 10 lat! niech spada ten kto to wymyslil! simka ta asymetria dziurek to chyba po zle zalozonym gipsie.. jedna mi uciskal i sie inaczej zrosla.. ale mi jeszcze zostala taka twarda opuchlizna pod okiem.. dawno mialas operacje?

Gość maruda paskuda
simka to niech poprawia po sobie!! jak naknocil! a co?? powiedzial ze taka twoja uroda? nie przyznal sie do fuszerki?? coraz wiecej kasy biora a coraz gozej robia te nosy!!

Gość maruda paskuda
simka jak go spotkam bez auta to napewno;)

Gość maruda paskuda
simka ja niewiem co sie do cholery dzieje w tej Polanicy ze coraz wiecej niezadowolonych po operacji?? czy on ma jakis akord na te operacje?? przeciez jak cos spierniczy to pacjentka do niego wroci na poprawki!! bylas u niego z reklamacja???

Gość maruda paskuda
simka chyba zartujesz ze on sam sie odezwie! do niego wala drzwiami i oknami e facet nie ma czasu w tylek sie podrapac! widzialam te tlumy na konsultacjach. wiec musisz byc wytrwala i tak go "atakowac" az wreszcie zmieknie i zapisze cie na jakis termin. powodzenia. mi codziennie wykrzywia nos i ciagle wygladam jakbym w pysk dostala a nie miala korekte u fachowca. kiedy mialas operacje? ja 4ego sierpnia.

Gość maruda paskuda
somka ??? co?? jak chcesz zeby ci poprawil to musisz sama do niego pojsc a nie czekac na cód!

Gość maruda paskuda
sorki mialo byc SIMKA

Gość maruda paskuda
simka alez mi przygadalas;) no idem sobie poczytam jakoms ksiorzke;) wlaznie pszyniezli gazete pod dszfi;P

Gość maruda paskuda
simka smarkule to sobie znajdz bizej siebie! i wara od mojej rodziny!

Gość maruda paskuda
KTOS MA ASYMETRIE PO OPERACJI PLASTYCZNEJ,KOREKCIE NOSA??? bo troche odbieglam od tematu przez jedna osobe wrazliwa na ortografie.. ;)

Gość Swinka
mam nie tylko asymetrie dzieki ktorej nie moge sie fotografowac ale nos zadarty a czubek jak kartofel chcialam tylko skrocic nosek ale zachowac prosty a mam gruby i zadarty jestem 8mcy po operacji nie sadze ze raptownie mi nos schudnie opadnie w dol i bede piekna po operacji wygladam brzydko a przed bylam bardzo ladna dziewczyna TYLKO CHCIALAM KROTSZY NOSEK Teraz znow musze czekac i potem dogadac sie z doktorem czy potrafi mi to poprawic bo nie dam rady z tym zyc N APISZ JAK WYGLADA TWOJ NOSEK I CZY TEZ JUZ NIE JESTES SLICZNA