Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lala la

Jak widzę że facet ma obrączkę

Polecane posty

Gość Lala la
Pilnujcie lepiej swoich połóweczek,bo nawet nie macie pojęcia jak się ślinią do super lasek...i nie tylko

Gość gruszkakula
Niezmiernie mnie bawią takie panienki, które sądzą, że każdego mogą mieć. Może i wielu mężów na Ciebie poleci, słonko, ale na pewno nie każdy, jakiego sobie wymyślisz.

Gość nie każda żona to zapuszczony
wór, najczęściej kochanki to brzydkie desperatki, które zadowolą się tanim motelem, albo samochodem :D Wolałabym wtedy już zmieniać te pieluchy, chociażby obcym dzieciom :D

Gość gruszkakula
Właśnie zastanawiam się, skąd pomysł, że każda żona to zapuszczony wór i uprawia seks tylko po bożemu:-p

Gość Lala la
Nawet nie zdajecie sprawy jak mężowie o Was plotkują i jakie brudy wyciągają

Gość no wiesz jakoś trzeba
się dowartościować. Wolni jej nie chcą to puszcza się z wybrakami tłumacząc sobie jak ponętna jest dla nich, a oni i tak na każdą dziurę by polecili, byleby się wypięła i zamruczała do uszka :D:D:D:D:D:D:D:D

Gość Lala la
Ja nie powiedziałam że każda żona jest taka,akurat ja trafiałam na zadbanych,i interesujących mężczyzn których żonom daleko było do ideału...

Gość a wiesz jak faceci
w ogóle plotkują, o kochankach również, tylko, że z facetami. Bo to co mówią kochankom to przeważnie poezja własna, która z kochanki na kochankę ewoluuje by potem wręcz żyć własnym życiem :D.

Gość Lala la
Puszcza może być białowieska :-D a dziura w spodniach.Bardzo wyrafinowane słownictwo :-D

Gość gruszkakula
Wiesz, tacy co mają niezadbane żony to pewnie szukają przygód, ale, całe szczęście, nie wszyscy mają takiego pecha;-)

Widac, ze wybierasz najgorszy sort mezczyzny. Zapewniam Cie, ze jesli chodzi o tego, ktory ze mna jest, mialabys klopoty nie tylko z filtrem. Po prostu nie spotkalas zadnego mezczyzny z klasa, a same atrapy mezczyzn. :D

Gość Nie mówiąc o tym że sami
te nieidealne kobiety wybrali, dobrze im z nimi, bo przeważnie czerpią z nich korzyści, a swoje kompleksy i niedojrzałość rekompensują bzykając naiwne laski, myślące iż wiek plus dobre perfumy czynią z byle podstarzałego amanta dziedzica dynastii. A jak nie potrafią trzymać języka za zębami i jeszcze swoją rodzinę mieszają z błotem, to nie licz, że o rozmiar twojej cipki i cycków nie był nie raz przedmiotem długich i zakrapianych dyskusji.

Gość to dobrze ze mój
nie nosi obrączki.

Gość a co wyrafinowanego
jest w bzykaniu się? Jak ktoś się źle prowadzi, to prostu się puszcza. Jak ktoś myśli cipą, to jest tylko dziurą to spuszczania. Nie popisuj się znajomością słownictwa, bo obok słownika jest życie, w życie jest dosłowne. Jak byś nie nazwała prostytucji, to ona zawsze będzie prostytucją. Cichodajkę możesz nazwać kobietą wyzwoloną, ale zawsze pozostanie ona dziwką.

Gość Lala la
oreore Dla mnie liczy się nie tylko wygląd,ale klasa i intelekt przede wszystkim.Po paru minutach rozmowy potrafię wyciągnąć wnioski

Gość ojojojojojojoj
hehe ale co dajesz mu całki do rozwiązania czy przepytujesz ze znajomości Ullisesa Joyce'a ? że po kilku minutach umiesz ocenić jego intelekt. Zdradź nam swoją tajemnicę to się przyda :)

Gość A nie spotykasz interesujących
mężczyzn, którzy nie bawią się w małżeństwo, tylko są niezależni, wolni i ciekawsi od płaczących nad swoją niedolą podstarzałych żonkosiów? :o

Gość mówisz że nie wiemy
my żony jakie rzeczy o nas opowiadają nasi mężowie... :D A nawet nie wiesz jakie rzeczy opowiada mój mąż na temat takich pustych dziewczyn jak ty :D I jaki ma ubaw jak widzi taką, co ją rajcuje obrączka i tylko się jej wydaje, że może mieć każdego :D Otóż muszę Cię zmartwić kochana, mężczyzna z klasą nie poleci na pierwszą lepszą taką jak ty. Skusi się jedynie niewielu, którzy traktują kobiete jak przedmiot. Przeleci i wróci do żony ;) A Ty znów zostaniesz sama ;) I nie pisze tego dla tego, że się obawiam, że któraś kobieta twojego pokroju odbije mi męża, bo wiem, że dla niego licze się tylko ja ;) Mam niesamowicie udane życie seksualne, a takie panny jak Ty wywołują tylko na naszych twarzach uśmiech politowania... Pustaku :D

tak to czytam to nasuwa sie tylko jedno pytanie- ile bierzesz za godzine z takim zonatym? ;-) bo piszesz jak rasowa dziwka:)

To nie wazne, czy nosi czy nie wazne, ze nic nie jest w stanie zmienic jego decyzji o kims, z kim aktualnie jest. Wartosciowych i wiernych mezczyzn jest naprawde niewielu. Natomiast podniecanie sie z powodu obraczki na palcu u jakiegos padalca i jeszcze uwodzenie go to jednak chore. Jesli znudzili Cie mezczyzni wolni, to moze zastanow sie czy sama nie jestes na tyle ZNUDZONA zyciem, zeby nastepnym razem pisac ciekawsze prowokacje :D albo chociaz naucz sie dziergac na drutach np.bereciki, zeby inni odbierali Cie jako ponetna kobiete;) Bo jesli podrywasz, tak jak piszesz, to...🖐️)))

"Dla mnie liczy się nie tylko wygląd, ale klasa i intelekt przede wszystkim.Po paru minutach rozmowy potrafię wyciągnąć wnioski" - hehe :D Z twoich wypowiedzi widać, jak te wnioski umiesz wyciągać koleżanko... A poza tym, to 1/10

Gość Lala la
No dobra przyznam się że to tylko prowokacja ,przepraszam za zamieszanie.Nie wiedziałam że aż tyle osób będzie dyskutować.Oczywiście też gardzę takimi panienkami.Od dziesięciu lat jestem w stałym związku i żonaci mnie absolutnie nie interesują :-D

Gość Lala la
Przyznałam się bez bicia do prowokacji,ale same wiecie że wiele takich chodzi po ziemi.Skłoniła mnie do tego moja koleżanka która kropla w kroplę jest taka...niestety

Gość Lala la
Ja też jej nie lubię :O i unikam jak ognia

Gość Lala la
Rapsodia postaw mi tarota i się dowiemy czy jestem kłamczuchą czy nie :-D