Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maskaradka

problem- nieproblem

Polecane posty

Gość maskaradka

Założyłam sobie nowe konto na nk. Na poprzednim mialam wśród znajomych swojego byłego, wtedy jeszcze co prawda nie był byłym. Nie było go w czasie, gdy usunęłam stare i założyłam nowe (przyczyny są nieważne w tej sprawie) zaprosiłam ludzi, których znam, których chcę, żeby byli uważani za moich znajomych. No i on teraz wrócił, pierwsze co wszedł na mój profil, znalazł mnie, i zaprosil. Nigdy go nie kochalam, nigdy nic nie znaczyl dla mnie. Myslalam, że to jest ta ‘milosc’ o ktorej sobie poeci piora wypisują, ale wiem, że to nigdy nie było nawet TO po malutkiej części. Nigdy z resztą nie usłyszał ode mnie słów kocham cię i zawsze powtarzałam mu, że nie widze nas razem w przyszłości. Ale on był zakochany. Wydaje mi się że bardzo. I wstyd mi, że było z nim. Chce o tym zapomnieć, że zrobiłam taki błąd. Może nieludzkie, ale bardzo żałuję, ale człowiek młody to głupi. Nie chciałam go na tej głupiej nk, bo po co mi wiedzieć co u niego. Nie interesuje mnie to. I po co jemu to.. Ale głupio teraz chyba nie przyjąć tego zaproszenia. Mamy wspólnych znajomych. I druga sprawa, nie wiem co on sobie pomyśli. Jeśli przyjmę albo nie przyjmę. Czy jeśli przyjmę- nie odbierze tego, jako to, że chcę jakiś kontakt utrzymać, a nie chcę jakiejkolwiek złudnej nadziei mu dawać, a jeśli nie przyjmę- to czy nie uzna, że to we mnie też budzi jakieś emocje… Wiem- głupi bardzo problem, dla mnie właściwe żaden, ale chcę to zrobić jak należy.

Gość maskaradka
Czasami mam myśli, że go kocham, ale denerwuje mnie on, takie z niego "ciepłe kluchy". W łóżku było fatalnie, kompletnie się nie sprawdził, za wcześnie skończył, a zanim się podnieciłam, zszedł ze mnie i poszedł spać :(. Uważam, że jest beznadziejny, ale w głębi duszy go trochę kocham, żal mi go.

Gość maskaradka
dobrze, panu/ pani podszywaczowi dziękuję :]

W sumie może i tak i tak pomyśleć. Nigdy nie wiadomo co mu w głowie siedzi....

Gość lkwi
ile Ty masz lat? wiekszego problemu nie masz? ciekawe jak ten facet teraz sie czuje, a jak teraz sie go wstydzisz ze z nim bylas, to po cholere to wszytsko bylo. Sorry, ale zachowujesz sie jak jakis emocjonalny niedorozwoj, albo 12latka....

Gość maskaradka
nie chodzi o to, że nie mam. Dlatego piszę, że to jest problem nieproblem. zle zrozumieliście to, że się wstydzę ze z nim. byłam. Wstydzę się wewnętrznie, sama przed sobą, że byłam z kimś kogo nie kochałam a ten ktoś mogl to odbierać inaczej, bo byłam z nim przez dłuższy czas, że g raniłam. Dlatego chcę to rozegrać jak najmniej boleśnie dla niego. Myślę, że obrażać jest najłatwiej, ja oczekuję tylko życzliwej, mądrej porady.

Moim zdaniem [ choc nie mam konta w nk ;)] nie zmuszaj sie do tego, zeby wpisac go na liste. Nie chcesz miec z nim kontaktow, i to winno byc kwestia niepodwazalna. Zadnych zludzen dla niego. po prostu badz soba i szanuj swoje wczesniejsze decyzje.

Gość maskaradka
dziekuję za poważną opinię :] chciałabym poznać zdanie wielu osób...