Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolaczasty

jakie jest ulubione zajęcie

Polecane posty

'Stand my ground' i 'Running up that hill' znajdują się na tym samym albumie co Jillian... Enterem i The dance Was straszyć nie chciałam;p revolver... może coś z tego, co Ty słuchasz?

revolver - nie podoba mi się głos wokalisty i albo mam pecha albo wybieram utwory jakieś takie przybijające

O, Porcupine też lubię, mało słucham, ale lubię. Żeby było śmieszniej, moja mama lubi bardziej pozdrawiam Ciebie i mamę :D haha revolver - nie podoba mi się głos wokalisty i albo mam pecha albo wybieram utwory jakieś takie przybijające oj...no trudno...jednej fanki mniej...to nie są utwory przybijające tylko kompozycje pełne nadziei..:)

może... mnie przybijają ale o gustach się nie dyskutuje... a temat zdaje się dotyczył ulubionych zajęć kobiet (choć jak już pisałam - słuchanie muzyki jest jednym z naszych ulubionych zajęć)

o siostrę jeszcze, to ona zostawiła mamie płytę w odtwarzaczu ok ...to jeszcze siostra p.s. tylko którą ...ich płytę?

a temat zdaje się dotyczył ulubionych zajęć kobiet (choć jak już pisałam - słuchanie muzyki jest jednym z naszych ulubionych zajęć) pytanie było "typową samicę" i nie wiem co dokładnie autor miał na myśli z tą samicą...czy chodziło mu o kobiety chodzące na solarium i dyskotekę czy uprawiające filozofię zamknięte w pokoju bez makijażu :D

Ulver słyszałem kiedyś jak grali bodajże black i na tym się skończyło - a ten utwór extra , electro :)