Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lusesita de Milagros Dolores

coraz niebieściej...

Polecane posty

Gość sdefbaw
A PO CO CI AWATAR CHORA PSYCHICZNIE KOBIETO

bo za trzy miesiace +/- tydzien ...przejde do historii :O...wszystko bedzie zalezalo od tego kiedy ukoncze prace.... ale nie pozniej niz do swiat

Unkiel lucyper Briański królu co te tematy jeden za drugim kasują>>> hmmm nie sledzilem :) raczylem sie smakiem papierosa mojej ulubionej marki ;)

luśka, to forum bez ciebie nie będzie już takie samo, ciebie kablu, też szkoda, a na jaki temat piszesz pracę? czy jesteś psychologiem?

Lusesita de Milagros Dolores Kabelku ja też tylko ja na początku grudnia w taki razie razem bedzie razniej odejsc :O... page not found>>>nie... nie jestem :)

Królu to z ostrożnosci zeby nie było podszywów.Znów bana mam. :D :D pieprz bana klata w gore i do przodu :D.....show must go on...

page not found :)....widze ze krotko tu jestes :) ja nie odpowiadam na pytania dotyczace mojej osoby :) nie gniewaj sie :) zrobie maly wyjatek ;) jestem w wieku dawno po stydenckim :D

page not found>>> malolatow ? ty naprawde chyba od wczoraj......jest tu wiecej ludzi po 30 ,40,50 niz malolatow ktorych wymienilas .....czasem tylko tak smiesznie piszemy jak dzieci ;0

mam nadzieję, że cię te dyskusje o twojej płci nie wygoniły? heheh przez jakies glupie posty ? gdybym uciekal tak w realu bylbym przegrancem a ja wygrywam zycie zawsze wygrywam poprostu nadchodzi czas by opuscic matrix i wrocic do swojego swiata ...

Unkiel lucyper Briański Królu jak te babki by cie dorwały to by .......cię zjadły. Zawsze bylesoki ty tez DE....i takim pozostan ...