Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 4, 2009 ;) kafe działa na mnie uspokajająco a kiedy avatary? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sdefbaw Napisano Wrzesień 4, 2009 A PO CO CI AWATAR CHORA PSYCHICZNIE KOBIETO Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Wrzesień 4, 2009 kafe działa na mnie uspokajająco >>> taaaa zupelnie jak melisa :) ;).... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 4, 2009 kabel a słyszałeś??? idzie NOWE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Wrzesień 4, 2009 nie nie slyszalem :O.....szkoda ze sie nowym nie zdaze nacieszyc :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 4, 2009 jak to nie zdążysz? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Wrzesień 4, 2009 bo za trzy miesiace +/- tydzien ...przejde do historii :O...wszystko bedzie zalezalo od tego kiedy ukoncze prace.... ale nie pozniej niz do swiat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
az mi wstyd 1 Napisano Wrzesień 4, 2009 jak zrobią durnowate avatary to się stąd wynoszę, po co cokolwiek zmieniali? teraz jest dziwnie :-o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Wrzesień 4, 2009 Unkiel lucyper Briański królu co te tematy jeden za drugim kasują>>> hmmm nie sledzilem :) raczylem sie smakiem papierosa mojej ulubionej marki ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 4, 2009 Kabelku ja też :( tylko ja na początku grudnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
page not found 0 Napisano Wrzesień 4, 2009 luśka, to forum bez ciebie nie będzie już takie samo, ciebie kablu, też szkoda, a na jaki temat piszesz pracę? czy jesteś psychologiem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Wrzesień 4, 2009 desznik poznalbym cie nawet w piekle ....ale i tak czarniejszy nie bedziesz ode mnie.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 4, 2009 Unkiel podszczywasz się pod szefa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Wrzesień 4, 2009 Lusesita de Milagros Dolores Kabelku ja też tylko ja na początku grudnia w taki razie razem bedzie razniej odejsc :O... page not found>>>nie... nie jestem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Wrzesień 4, 2009 Królu to z ostrożnosci zeby nie było podszywów.Znów bana mam. :D :D pieprz bana klata w gore i do przodu :D.....show must go on... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
page not found 0 Napisano Wrzesień 4, 2009 kabel, a ile masz lat i co studiujesz i podaj choć w przybliżeniu temat pracy, pliz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
page not found 0 Napisano Wrzesień 4, 2009 kabel, skąd jesteś? bo ja z Kujaw, masz kogoś ?można się z tobą umówic? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 4, 2009 pod Michała Brańskiego założyciela o2.pl , kafeterii i... pudelka też :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Wrzesień 4, 2009 page not found :)....widze ze krotko tu jestes :) ja nie odpowiadam na pytania dotyczace mojej osoby :) nie gniewaj sie :) zrobie maly wyjatek ;) jestem w wieku dawno po stydenckim :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
page not found 0 Napisano Wrzesień 4, 2009 to co robisz na forum dla małolatów? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Wrzesień 4, 2009 Lusi ;) zrobimy pozegnanie z pompą :) ....trzeba wiedziec kiedy ze sceny zejsc niepokonanym :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
page not found 0 Napisano Wrzesień 4, 2009 mam nadzieję, że cię te dyskusje o twojej płci nie wygoniły? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 4, 2009 tak, Kabelku ;) szampan, te sprawy :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Wrzesień 4, 2009 page not found>>> malolatow ? ty naprawde chyba od wczoraj......jest tu wiecej ludzi po 30 ,40,50 niz malolatow ktorych wymienilas .....czasem tylko tak smiesznie piszemy jak dzieci ;0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 4, 2009 o! ja też z tych starszych małolaty obstawiają erotyczne ;) uczą się :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Wrzesień 4, 2009 mam nadzieję, że cię te dyskusje o twojej płci nie wygoniły? heheh przez jakies glupie posty ? gdybym uciekal tak w realu bylbym przegrancem a ja wygrywam zycie zawsze wygrywam poprostu nadchodzi czas by opuscic matrix i wrocic do swojego swiata ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Wrzesień 4, 2009 Lusesita de Milagros Dolores o! ja też z tych starszych a wciaz sliczna ;) ...:P :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Wrzesień 4, 2009 Unkiel lucyper Briański Królu jak te babki by cie dorwały to by .......cię zjadły. Zawsze bylesoki ty tez DE....i takim pozostan ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 4, 2009 :D bana? miałam, jak narozrabiałam jakieś 3 lata temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 4, 2009 myślę że tak, niestety... pytaj dalej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach