Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ..x20x..

rozstanie i ........

Polecane posty

Gość ..x20x..

Mysle, że mi ktos pomoże wytłumaczy to... Najpierw facet jest pieknie zakochany widac jak bardzo kocha ... zabiega a pozniej wiadomo codziennosc jak dla mnie normalka. Ale do czego zmierzam? Jak sie z nim spotykałam było naprawde pieknie pokazywał jak zalezy co on to nie kupował itd... A jak mu mówiłam chce porozmawiac - uciekał ... i tak jakies 5 tyg widywania było z jego kumplami .... niz bysmy wydywali sie sami. Widzielismy sie w ostatni dzien buziaczki i wogóle... pozniej o dziwo nie odezwał sie przez kilka dni - dziwne to było gdyz nigdy tak nie robił ... ja wiedziałam ze nic mu nie jest skoro bywał na kompie i ze wszystko wporzadku. Ale miałam napisac pierwsza. jednak jakie było moje zdziwienie ze napisał mi widomosc na tel on... a jej tresc mnie zabiła.. nie ukrywam był dla mnie kims... dobrym.. kocham ... a sms: ze powinniśmy sie rozstac... powód? .... ze nie chce bym była przez niego wiecej smutna... wkurzała sie ... ze jestem dobra .. ze bedzie kolejny bo on nie jest pierwszym ani ostatnim.... ze nie pasujemy do siebie.. ja powazna spokojna on szalony roztrzepany towarzyski ... ze juz nie czuje tego co na początku nie ukrywam zabolało....... wiec napisałam ok.. ale chce to usłyszec w 4 oczy......... i cisza.... zero odzewu ... i tak mineło kilkanascie dni ..... Nie moge zrozumiec dlaczego tak postapił, co oznacza to co powiedział? moze któras tak miała? i ciekawi mnie fakt.. czy taki zda sobie sprawe kim dla niego kiedys byłam... i czy bedzie chciał wrócić ......... teraz ciezko mi, wszystko sie z nim kojarzy... ;( z góry thx..

Gość nie czaje twojego wywodu

Gość bubaaaa
"Najpierw facet jest pieknie zakochany widac jak bardzo kocha ... zabiega a pozniej wiadomo codziennosc jak dla mnie normalka. Ale do czego zmierzam? Jak sie z nim spotykałam było naprawde pieknie pokazywał jak zalezy co on to nie kupował " dziecko dorośnij!!! kupował tzn. kochał?????????????????????!!!! kim Ty jesteś??????????????????

Ale czego oczekujesz? Spławił Cię. łatwiej tchórzowi było napisać smsa niż zerwać patrząc Ci w oczy. Nie ma po czym płakać ;)

Gość ..x20x..
bubaaa - nie chodzi mi o rzeczy materialne .. ale tym te zpokazywał z emu zalezy ... np. ciagłe jedzenia, kwiaty itd. Ale to juz nie tka istotne. Ogółem pokazywał to wszystko w czynach ... Nie wiem po prostu jak sie mógł tak zachować.. on taki nie był............

Gość ..x20x..
nie jestem dziecko to raz ! a dwa chce sie dowiedziec co o tym sądzicie a moze jest tutaj ktos kto miał podobnie i sie z tym podzieli to wszystko ..

Gość jestes glupia czy udajesz

Gość ..x20x..
Nie jestem żadna głupia... ale widze że to nic nie da, bo każdy po mnie pojezdza ... a nie to chciałam usłyszeć ... tylko czy ktos miał podobna sytuacje z sms, gg itd. a nie w 4 oczy.

Gość fdsfdsfds
wszyscy maja sytuacje z gg, sms i takie tam, bo dzisiaj malo kto umie w cztery oczy rozmawiac.

Gość rosaveneta1
nierozumiem dlaczego tak sie upierasz na rozmowe w cztery oczy? nie wystarczy czy ten sms?

Gość adrestlenmail
..x20.. Jesli chcesz, zeby ci tu ktos dobrze doradzil, to powiedz cos wiecej... sama widzisz, jak tu jest na forum... powiedz, jaka ty jestes dla niego, jaki on dla ciebie... a on ma jakies wazne zajecia z tymi kumplami, ze sie nie widzicie? w czym problem dokladnie? on towarzyski, ale skoro byliscie razem, czy cos, no to chyba on nie bral tego powaznie, a mial ciebie tak sobie... napisz cos wiecej.

Gość idzpopiwo
rosaveneta1 - pewnie, ze smsa wystarczy, w koncu tak dzisiaj wszscy robia, nie? ://

Gość butelka-po piwie
x20x - najpierw facet jest zakochany i widac jak kocha??? zakochac sie a kochac to zupelnie dwie rozne rzeczy! pewnie sie zauroczyl, ze kogos ma, ktos go "kocha" itd. on ciebie poderwal, czy jak? pewnie sie naicieszyl chwila, ze kogos ma i juz.

Gość jesli i mu zadajesz rownie
glupie pytania to co sie dziwisz,ze nie chce cie widziec. nie musibyc tchorzem moze ma osc ciebie i ciaglego dlaczego???

Gość zapytamsie
x20x... co to znaczy, ze on nigdy taki nie byl? a co ty o nim wiesz w ogole?

Gość klamerka5533
i jak dlugo ze soba byliscie????????

moze Tobie sie tylko wydaje ze bylo dobrze, a on sie z Toba po prostu meczyl... FAkt zachowal sie jak tchorz, bo powinien sie z Toba spotkac i powiedziec Ci o tym co sadzi, ze chcialby sie rozstac. Jakby mial odrobine szacunku do Ciebie tak wlasnie by postapil. WIdac zalezalo mu na szybkim dla Niego bezbolesnym zerwaniu.

Gość behemo
faceci tacy sa. Moze byl z Toba (nie wiem ile masz lat, byloby latwiej) ale jesli np jestes mlodziutka, to przypomina mi to moja historie sprzed jakis osmiu lat (Boze, juz 8 lat minelo!!!). Spotykalam sie z chlopakiem, tez niby strasznie zakochany, przyjezdzal, pisalm, a jak bylismy razem nalegal na seks. Ja nie czulam sie jeszcze gotowa wiec mowilam 'nie' i w koncu zniknal. Nie wiem ile masz lat, ale moze da Ci to cos do myslenia. Moze po prostu nie dawalas mu tego czego chcial.

Gość lolokasanova
i co, temat umarl?

Gość ..x20x..
to tak mam 19 lat... rosaveneta1 - sms nie wystarczył... bo to tak po chamsku nie w twarz było.. to jest raz... adrestlenmail - Ja byłam dla niego bardzo dobra miła robiłam to i owo by był ow zwiakzu dobrze ... wspierałam itd. nie kłocilismy sie, nie zdradziłam byłam m uwierna itd. Cxhociaz byłam spokojna myslała powaznie to od czasu do czasu byłam szalona a jemu to sie chyba nei widziało. On był szlaony poszczelony... ale zabiegał ciagle sie troszczył... jak mi było zle czy jestem głodna itd. co on mi to czułego nie mówił i wogóle było bosko... kwiaty, zabiernaie na jakies imprezy itd. nie kłocilismy sie .. było bardzo dobrze. Jka sie cos dział odzwoniłchciał pomagac, ciagle pisał....... 10 miesiecy razem ale od 2 miesiecy było cos jakos dziwnie mzoe przez to ze zaczał pracować... było mniej widywania, mniej kontkatu tel ... ok rozumiałam praca... a z kilkudniowych spotkan w tyg zmalało do 1 spotkania w weekend... a jak chciałam z nim pogadac czy jest cos nie tak uciekał.... i od tych kilku ostatnich tyg nie spotkalismy sie sami tylko ciagle z kumplami.. a ja tak chciałam pogadac co jest nie tak.. i potem rozstanie. butelka po piwie - tak on mnie poderwał ... ale ja nie przypuszczałam ze z tego cos bedzie.. no ale przez 2 miesiace ciagle zabiegał itd.. wiec bylismy razem .... było widac ze kocha po tmy co on dla nie nie robił... naprawde. zapytam sie - ze on nigdy nie zachował sie tak nie fair zeby skonczyc cos bez słowa.. zawsze nam sie super rozmawiało i wyjansiało cos, zadnych kłotni ... było ok... zrestza on był dobry dla mnie. klamerka5533 - 10 mieisecy charming - ale zrozum jeszcze przed rozstaniem były buziaczki czułe słowka ... zabiernaie tu i tam - pokazywał ze mu zalezy. i tak w kilka dni sie odkochał ? behemo - 19 lat nie mu to w głowie nie było. to zalezało ode mnie... tak mówił........... nie moge zniesc tego jak to zakonczył.

Gość ..x20x..
nie nie umarł... Bo mnie chwilke nie było a musiałam odpisać. Chyba ze jak cos ktos jeszcze chce wiedzieć to pisać. Sorki za błedy. Fajnie tez by było gdyby wypowiedziły sie osoby które zrywaly przez sms - czemu tak robiły a nie w 4 oczy...

Gość ..x20x..
wypowie sie jeszcze ktos??????????