Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmmm jakmyslicie

Czy wyjdzie ładny???

Polecane posty

Gość hmmm jakmyslicie

Pani w kwiaciarni wczoraj zapisała sobie w zeszycie opis mojego bukietu Kulka o nieregularnym kształcie z białych frezji, białej stokrotki-santini, bladorózowych róż (max.7 sztuk) i różowych goździków hmmm jak myślicie czy to wyjdzie ładne pokazalam jej zdjecie gdzie byl taki bukiet tylko zamiast roz byl storczyk, ona nie wziela ani zdjecia ani nic tylko sobie tak zapisala, czy wyjdzie ladny a moze cos do tego zestawu byscie dodali albo cos zmienili???

Gość Emilia19874
Pokaż zdjęcie tego bukietu.

Gość hmmm jakmyslicie
to znaczy on jest taki jakby kulka ale o nieregularnym kształcie czyli w sumie taki bukiet w formie bukietu nie mam zdjecia tego bukietu ale byl on robiony na podstawie tego http://www.voila.pl/408/b2hdv/?1 tylko zamiast storczyka bedzie rozkiwtnieta bladorozowa róża i pewnie zamiast tej ciemnoróżowej eustomy bedzie goździk o takiej samej barwie albo seledynowy ogólnie bukiet mial byc w takiej pastelowej kolorystyce i dlatego zastanawiam sie nad kolorem gozdzika

Gość asiek281
Ładny!

spokojnie, ja miałma podobny i pani w kwiaciarni tez tylko sobie zapisała i byłam też nieco zdziwiona i trochę niepewna jak więc to zrobi. Ale ostatecznie babeczka pracuje tma nie od wczoraj i widziała o co mi chodzi więc ostatecznie zrobił ami taki, jaki chciałam, a miałam podobny :)

Gość hmmm jakmyslicie
gnarled_tree a moze moglabys podeslac mi na maila pare fotek swojego bukietu?? Bo mi troche te roze nie dają spokoju za bardzo mi do tego bukietu nie pasują:O, i juz sama niewiem jakimi innymi kwiatkami mozna je zastąpic, więc szukam inspiracji

Gość hmmm jakmyslicie
??????????