Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

blondyna_19874

Zaproszenia z allegro???

Polecane posty

Poradzcie mi jakie kupić zaproszenia. Nie mam kiedy jechać do sklepu więc postanowiłam kupić zaproszenia na allegro ale nie mogę sie zdecydować:( Muszą posiadać kopertę i bileciki informujące gdzie znajduje się przyjęcie weselne. Pomożecie??? Pozdrawiam

Gość myszka miki12599625op
Ja kupilam na allegro.Bylam zadowolona.Zaproszenia ladne, profesjonalna obsluga no i cena niska.Widzialam te same zaproszenia w sklepie 2 razy drozsze.Naprawde sie oplaca zakupic na allegro.Szukaj najlepiej w miejscu w ktorym mieszkasz abys miala odbior osobisty.Polecam warto.Dam Ci tylko jedna rade: aby czcionka jaka sa napisane zaproszenia nie byla zbyt mała.Poprostu aby zaproszenia byly czytelne.Pozdrawiam

Jeśli ktoś nie ma koncepcji to na allegro jest mnóstwo zaproszeń i myślę, że można się dogadać, co do tekstów. Jeśli masz jakiś pomysł to możesz sobie sama zaprojektować i oddać do drukarni w swoim mieście. Będą dokładnie takie jak sobie wymyślisz

my kupiliśmy z Allegro, zaproszenie + kopertka + wkładka weselna za złotówkę za komplet. wybór jest naprawde ogromny, nie wierzę że nie znajdziesz czegoś co CI sie spodoba, to po prostu niemozliwe :) porada - zanim zamówisz sprawdz komentarze sprzedawcy!!

Gość afrodyta23
do czarna koala. jak to 1 zł za cale 1o zaproszenie? masz gdzies zdjecie?

tak patrzę na te fotki z aukcji i kurcze - faktycznie na żywo te zaproszenia ładniejsze są, delikatniejsze :)